• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • konditoria - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Konditoria - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Unkari

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Etelä-Korea

  Verified by europages badge

  Leipomo- ja konditoriateollisuus käyttää "Rice Cake Machine" SYP-riisikakku kone voidaan luokitella leipomo- tai konditoriatuotteiksi. Olemme valmistuksessa Rice Cake Popping Machine. Tämä Luonnollinen Vilja Popping Machine tuottaa jyviä tai kakkua vain käyttämällä 100% luonnollista viljaa, esimerkiksi riisiä, ruskeaa riisiä, maissia, ohraa jne. Riisikakku-kone voi tuottaa perunapulaa, soijapapuja tai jne. Papu-lava. Koska 100% vilja-ateria on erinomainen ravintosisältöön ja sillä on hyvä maine kuluttajilta, sitä on helppo kaupallistaa. SYP-sarjassa on kompakti muotoilu ja erinomainen käyttömukavuus. On myös helppo hallita aikaa, paksuutta ja muotoa, ja siksi sitä käytetään laajasti kaupoista tehtaisiin. Se on myös nimeltään riisikakku popping kone, popped kakku kone, riisi pop kone, maissi kakku kone, puffing kone, paisutettu kakku kone, korealainen riisi kakku kone, pop kone jne.

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hüttlingen, Saksa.

 4. PKO-SURA COMPANY

  Venäjä

  PKO-SURA COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Penza, Venäjä.

 5. ALLURE LLC

  Venäjä

  ALLURE LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, Konditoria - koneet ja laitteet, Kaakao ja suklaa, Konditoria - koneet ja laitteet, makeisteollisuuden koneet ja laitteet, kaakaonvalmistus- ja suklaantuotantokoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Saksa

  ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, elintarviketeollisuuden sekoittimet, makeisteollisuuden sekoittimet, Konditoria - koneet ja laitteet, makeisteollisuuden koneet ja laitteet. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Saksa

  BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Valukoneet, keskipako-, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Valukoneet, keskipako-, magneettisuodattimet, Kuumavesisäiliötyöt. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 3. MAKREV PACKAGING

  Turkki

  MAKREV PACKAGING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vannepäällystyskoneet, Vannepäällystyskoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Italia

  BISMAC ITALIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, leivontasiivilät, juoksutuskoneet pikkuleipiä varten, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Schio, Italia.

 5. KUDRET MAKINE

  Turkki

  KUDRET MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet, Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet, tunneliuunit, makeisrakeiden valmistuskoneet ja -laitteet, Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet, Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 1. NUOVA EUROMEC

  Italia

  NUOVA EUROMEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makeisten valmistuskoneet ja -laitteet, leivosmyymälä, kaninruoka. Sen sijainti on Martinengo (bg), Italia.

 2. ALEDOBRE

  Puola

  ALEDOBRE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 1. PROFRESOURCEGROUP

  Ukraina

  PROFRESOURCEGROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tikkukaramellit, makeisten valmistuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 2. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Saksa

  WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wiehl, Saksa.

 3. BW PROCESTECHNIEK

  Belgia

  BW PROCESTECHNIEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivonnaisten valmistus - koneet ja laitteet, Leivonnaisten valmistus - koneet ja laitteet, automaattiset teollisuusprosessit, olutravintola, Tuotantojärjestelmät ja -linjat. Sen sijainti on Lier, Belgia.

 4. ALPY MACHINERY

  Turkki

  ALPY MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. WALTCHER GMBH

  Saksa

  WALTCHER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Krefeld, Saksa.

 6. PROFORM

  Ranska

  PROFORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, makeisteollisuuden koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hangenbieten, Ranska.

 7. KADZAMA LLC

  Venäjä

  KADZAMA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suklaattomat makeiset, Kaakao ja suklaa, Konditoria - koneet ja laitteet, Suklaattomat makeiset, Kaakao ja suklaa, Konditoria - koneet ja laitteet, kaakao. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 8. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Forchheim, Saksa.

 1. ALPER MAKINA

  Turkki

  ALPER MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Konditoria - koneet ja laitteet, suklaantuotantotarvikkeet, Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ikitelli, Turkki.

 2. L TRANS SERVICE

  Ukraina

  L TRANS SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet, elintarviketeollisuus, konditoriavarusteet, Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kremenchuk, Ukraina.

 3. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Saksa

  BM BERLINER MASCHINEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaamunien valmistuskoneet ja -laitteet, kaakaonvalmistus- ja suklaantuotantokoneet ja -laitteet, kaakaontuotantotarvikkeet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. ESTEVE SAS

  Ranska

  ESTEVE SAS, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Rians, Ranska.

 5. CHOCOTECH GMBH

  Saksa

  CHOCOTECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Ruokailuvälineet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Wernigerode, Saksa.

 6. DKFM. ADOLF HAFNER

  Itävalta

  DKFM. ADOLF HAFNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Klosterneuburg, Itävalta.

 7. MEMET MAKINA

  Turkki

  MEMET MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet, Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 8. ECOMEC BELGIUM

  Belgia

  ECOMEC BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Braine L' Alleud, Belgia.

 9. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Itävalta

  FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, keksien valmistuskoneet ja -laitteet, voileipäkeksit, Konditoria - koneet ja laitteet. Sen sijainti on LEOBENDORF, Itävalta.

 10. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konditoria - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leipomo. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Konditoria - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 612 Yritykset