• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • koneet marmorin leikkaamiseen

Tulokset hakusanalle

Koneet marmorin leikkaamiseen - Tuonti ja vienti

 1. EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmori-, graniitti- ja kivisahat, marmorin, graniitin ja kiven runkotyyppiset leikkurit, hydraulileikkurit, marmorin, graniitin ja kivien. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 2. THIBAUT

  Ranska

  THIBAUT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työstökeskukset, marmorien, graniittien ja kivien työstö. Sen sijainti on Vire Cedex, Ranska.

 3. DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI

  Italia

  DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet marmorin leikkaamiseen, marmorin, graniitin ja kiven lanka- ja monilankaleikkurit, hionta-aineet graniittia varten, Koneet marmorin leikkaamiseen, marmorin, graniitin ja kiven istukkaporat. Sen sijainti on Cagliari, Italia.

 4. HERSEN S.L.

  Espanja

  HERSEN S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Moncada, Espanja.

 5. SCHIND MACHINES

  Turkki

  SCHIND MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Sen sijainti on Nilüfer/bursa, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MARMTECH

  Kreikka

  MARMTECH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet marmorin leikkaamiseen, louhostuotteet, timanttityökalut marmorin, graniitin ja kiven käsittelyyn., Koneet marmorin leikkaamiseen. Sen sijainti on Kavala, Kreikka.

 2. AKDEMIR MAKINE

  Turkki

  AKDEMIR MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmori-, graniitti- ja kivilohkareleikkurit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

  Turkki

  ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmori-, graniitti- ja kivileikkurit, marmori-, graniitti- ja kivilohkareleikkurit, marmorin, graniitin ja kiven nauhakiillotuskoneet. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 4. INDUSTRIE MONTANARI S.R.L.

  San Marino

  INDUSTRIE MONTANARI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Repubblica Di San Marino, San Marino.

 5. LA MARMERIA BATTAGLIA S.R.L.

  Italia

  LA MARMERIA BATTAGLIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Parkettilattiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Koneet marmorin leikkaamiseen, Marmori ja luonnonkivet, Koneet marmorin leikkaamiseen. Sen sijainti on Davoli, Italia.

 1. QUARRY ASSISTANCE S.R.L.

  Italia

  QUARRY ASSISTANCE S.R.L., joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, leikkauksen optimointijärjestelmät, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Massa, Italia.

 2. OMAG S.P.A.

  Italia

  OMAG S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, jyrsinkoneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Zanica, Italia.

 1. M.M.G. S.R.L.

  Italia

  M.M.G. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet marmorin leikkaamiseen, Marmori, Koneet marmorin leikkaamiseen, Marmori. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 2. OFFICINE ARENA S.R.L.

  Italia

  OFFICINE ARENA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, timantein koristellut korut, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Grezzana, Italia.

 3. RIGONI

  Italia

  RIGONI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, moottorittomat käsihiontatyökalut, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Scorze', Italia.

 4. METALONEGRAIS,LDA

  Portugali

  METALONEGRAIS,LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Sen sijainti on Negrais, Portugali.

 5. ACHILLI S.R.L.

  Italia

  ACHILLI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, leikkurit rakennusmateriaaleja varten, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Rimini, Italia.

 6. PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. )

  Italia

  PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. ), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Koneenrakennus - tilaustyöt, Marmorityöt - koneet, Koneenrakennus - tilaustyöt. Sen sijainti on Verona, Italia.

 7. FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C.

  Italia

  FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet marmorin leikkaamiseen, Marmori, Koneet marmorin leikkaamiseen, Marmori. Sen sijainti on Caltanissetta, Italia.

 8. GMM S.P.A.

  Italia

  GMM S.P.A., joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, jyrsinkoneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Schio, Italia.

 1. BERTOTTO GIUSEPPE

  Italia

  BERTOTTO GIUSEPPE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Graniitti, Marmorityöt - koneet, Graniitti, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Budduso', Italia.

 2. OFFICINE MARCHETTI S.P.A.

  Italia

  OFFICINE MARCHETTI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, emaloidut fantasiatuotteet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 3. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italia

  EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porfyyri, Marmorityöt - koneet, Porfyyri, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Pedara, Italia.

 4. GHINES GROUP S.R.L.

  Italia

  GHINES GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, korallein koristellut korut, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Rimini, Italia.

 5. GASPARI MENOTTI S.P.A.

  Italia

  GASPARI MENOTTI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, marmori-, graniitti- ja kiviporat, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 6. A.L.P.E. S.R.L.

  Italia

  A.L.P.E. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Graniitti, Porfyyri, Graniitti, Porfyyri. Sen sijainti on Bagnolo Piemonte, Italia.

 7. INCIMAR S.R.L.

  Italia

  INCIMAR S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, marmori-, graniitti- ja kivileikkurit, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Cento, Italia.

 8. BM S.R.L.

  Italia

  BM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, marmori-, graniitti- ja kivileikkurit, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Montorso Vicentino, Italia.

 9. ITALMECC S.R.L.

  Italia

  ITALMECC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, vedenkirkastuslaitteet ja -tarvikkeet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Schio, Italia.

 10. IREN MAKINE ( IREN MACHINE )

  Turkki

  IREN MAKINE ( IREN MACHINE ), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen