• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kongressit- seminaarit- vastaanotot - järjestelyt ja palvelut

Tulokset hakusanalle

Kongressit- seminaarit- vastaanotot - järjestelyt ja palvelut - Tuonti ja vienti

 1. TABLE FESTIVE

  Ranska

  Verified by europages badge

  TABLE FESTIVE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumanjärjestäjä, tapahtumien järjestäminen, yritystapahtumien järjestäminen, juhlakoristeet. Sen sijainti on Boulogne-Billancourt, Ranska.

 2. EVENTS2EVENT

  Ranska

  Verified by europages badge

  EVENTS2EVENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messu- ja näyttelykalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Yritysmessut, näyttelyosastojen suunnittelu, ständien kokoonpano, olohuonekalustot, mittatilauskalusteet, osastot, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, näyttelyständi. Sen sijainti on Montlouis Sur Loire, Ranska.

 3. CARPE EVENT PRODUCTIONS GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  CARPE EVENT PRODUCTIONS GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. MODERN EVENTS

  Ranska

  Verified by europages badge

  MODERN EVENTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumanjärjestäjä, yritystapahtumien järjestäminen, tapahtumien hallinnointi, tapahtumien suunnittelu. Sen sijainti on Corbeil-Essonnes, Ranska.

 5. TROMMELKUNST ROBERTO UND KATJA DOKU GBR

  Saksa

  Verified by europages badge

  TROMMELKUNST ROBERTO UND KATJA DOKU GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Neu Wulmstorf, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MARTINE FOR ÉVENTS

  Ranska

  Verified by europages badge

  MARTINE FOR ÉVENTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viestintä, yritystapahtumien järjestäminen, tapahtumanjärjestäjä, projektinhallinta, Viestintä. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. VALENTIN INTERNATIONALER MESSESERVICE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  VALENTIN INTERNATIONALER MESSESERVICE GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Mettmann, Saksa.

 3. HOTELAGENTUR ANNELIESE DETTLING TAGUNGEN . VERANSTALTUNGEN GBR

  Saksa

  Verified by europages badge

  HOTELAGENTUR ANNELIESE DETTLING TAGUNGEN . VERANSTALTUNGEN GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 4. INKASSOBÜRO MARCO ORMANNS

  Saksa

  Verified by europages badge

  INKASSOBÜRO MARCO ORMANNS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

 5. AMR ANAGRAMAS METÁLICOS

  Espanja

  Yritys AMR on perustettu vuonna 1991, joka oli erikoistunut kaluste- ja verhoilualoille tarkoitettujen metallisten merkkien, logojen ja anagrammien valmistukseen. Tutustu hartsilla viimeisteltyihin tuotteisiimme, etsausvalmisteisiin tuotteisiimme tai kankaasta tai kumista valmistettaviin spectrum-etiketteihin.

 1. CLUB 1810

  Ranska

  10 minuutin päässä St Étiennestä ja 40 minuutin päässä Lyonista sijaitseva SAS 1810 Village ottaa sinut vastaan Talaudièressa yöelämääsi viihdyttävän Club 1810: n yhteydessä, mutta myös yksityisiä, ammatillisia ja yhteistyötapahtumiasi järjestävän Garden XVIII: n yhteydessä. Garden XVIII viihdyttää sinua poikkeavalla ilmapiirillään niin sisätiloissa (cocktail- tai seminaarisalit) kuin ulkonakin (terassit ja puutarhat).

 2. LABOUR OF LOVE WEDDINGS

  Kreikka

  LABOUR OF LOVE WEDDINGS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukkakoristeet. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 1. ACRESA

  Espanja

  ACRESA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kansiot - toimistotarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, muistilehtiökotelot kongresseja varten, asiakirjasalkut, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Mainoslahjat. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. LE PASS

  Belgia

  LE PASS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, konferenssisalien vuokraus, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Frameries, Belgia.

 3. EVARIEL

  Ranska

  EVARIEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Bury, Ranska.

 4. LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER

  Italia

  LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yleisötapahtumien järjestämisneuvonta, häiden järjestäminen. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. BASKENT MASA SANDALYE CADIR KIRALAMA ANKARA

  Turkki

  BASKENT MASA SANDALYE CADIR KIRALAMA ANKARA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. POL-KONGRES PROJEKT

  Puola

  POL-KONGRES PROJEKT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulkkaus, konferenssisalien äänentoistolaitteet, Tulkkaus, konferenssien ja kongressien järjestäminen ja neuvonta, simultaanitulkkaus. Sen sijainti on Wroclaw, Puola.

 7. AGENCE BELLETANE

  Ranska

  AGENCE BELLETANE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kokousten järjestäminen. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 8. TRAITEUR MALHERBES

  Belgia

  TRAITEUR MALHERBES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bankettien järjestäminen. Sen sijainti on Dolembreux, Belgia.

 1. FUORI ROTTA EVENTI E CONGRESSI

  Italia

  FUORI ROTTA EVENTI E CONGRESSI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Montescaglioso, Italia.

 2. VOTEWORKS GMBH

  Saksa

  VOTEWORKS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Königswinter, Saksa.

 3. MESSE ESSEN GMBH

  Saksa

  MESSE ESSEN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. LE BOARD VAL THORENS

  Ranska

  LE BOARD VAL THORENS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kokoussalien vuokraus, tapahtumien järjestäminen, Kongressit ja seminaarit, kongressi- ja kokouskeskus. Sen sijainti on Les Belleville, Ranska.

 5. SMART SET (PURA EMOÇÃO)

  Portugali

  SMART SET (PURA EMOÇÃO), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen, tapahtumien järjestäminen, kokousten järjestäminen. Sen sijainti on Vila Do Conde-Portugal, Portugali.

 6. WOLFGANG ALLGÄUER MOTIVATIONSSEMINARE UND VORTRÄGE

  Itävalta

  WOLFGANG ALLGÄUER MOTIVATIONSSEMINARE UND VORTRÄGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ammatillinen ohjaus- ja tukielin, seminaari, pätevöitynyt ohjaaja, Ammatillinen ohjaus- ja tukielin, yrityskurssit. Sen sijainti on Klaus, Itävalta.

 7. CREA GROUP - EVENT MANAGEMENT BARCELONA

  Espanja

  CREA GROUP - EVENT MANAGEMENT BARCELONA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 8. ELITE EVENT SERVICES

  Kreikka

  ELITE EVENT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla somistus, Ilotulitteet, audio - video - valot, häiden järjestäminen. Sen sijainti on Nea Ionia, Kreikka.

 9. COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L.

  Espanja

  COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Audiovisuaali - tuotteet ja jakelu, Tulostus - digitaalinen, jättinäyttöjen vuokraus, Audiovisuaali - tuotteet ja jakelu, audiovisuaalisten tarvikkeiden vuokraus, Tulostus - digitaalinen. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 10. LEVEL UP EVENT

  Ranska

  LEVEL UP EVENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Lagny Sur Marne, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kongressit- seminaarit- vastaanotot - järjestelyt ja palvelut - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

11 514 Yritykset