• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • konvehdit ja täyssuklaa

Tulokset hakusanalle

Konvehdit ja täyssuklaa - Tuonti ja vienti

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  70 years of experience. Günthart is one of the world's leading suppliers in the confectionery decoration industry. We employ more than 1500 people across 10 countries in accordance with IFS and BRC quality standards. With over 70 years' experience in cake decorations and gifts combined with a passion for innovation, we are your perfect partner for sweet cake decorations and new gift ideas. Our international team of Günthart employees and sales partners are on hand to offer you expert advice and support. Using the best ingredients and sophisticated production processes in the manufacture of cake decorations, we offer bakeries, patisseries and specialist dealers premium quality products for every occasion and any season. The result is delectable decorations for cakes and pastries for all occasions, such as weddings and birthdays.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Ranska

  Verified by europages badge

  CHOCOLATS JANIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, suklaa, Kaakao ja suklaa, suklaalevyt, yksilölliset suklaasta valmistetut logot. Sen sijainti on Boissy Saint Leger, Ranska.

 3. ITALDOLCI S.R.L.

  Italia

  ITALDOLCI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaa, pastillit, Luomusuklaa, suklaalevyt. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 4. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italia

  GUSTI D'ITALIA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, kuivattu pasta, kahvi, tukkumyynti, Vesi - tuotanto ja jakelu, viinietikka. Sen sijainti on Moncalieri, Italia.

 5. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Ranska

  LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, käsityönä valmistetut suklaat, sokeroidut hedelmät. Sen sijainti on Moyon, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BEAFORM & VITANIL'S

  Turkki

  BEAFORM & VITANIL'S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ravintolisä, luonnolliset hyytelöimisaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. FORMYCAKE S.L.

  Espanja

  FORMYCAKE S.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 3. CHOCOLATES SOLE

  Espanja

  CHOCOLATES SOLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luovuus. Sen sijainti on Barberá Del Vallés, Espanja.

 4. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Puola

  MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäätelö ja sorbetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, kahvila, jäätelöt, Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Rzeszów, Puola.

 5. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Puola

  HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lisäaineet, elintarvike-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, sokeri, Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Luboń, Puola.

 1. PURATOS

  Belgia

  PURATOS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lisäaineet, elintarvike-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, Ruoka ja juomat - aineosat, Elintarvikkeiden aromiaineet, Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, Ruoka ja juomat - aineosat, Elintarvikkeiden aromiaineet. Sen sijainti on Groot-Bijgaarden, Belgia.

 2. CARRÉ NOIR

  Belgia

  CARRÉ NOIR, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset, suklaa, Liikelahjat, Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 1. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Espanja

  XAVIER MOR CHOCOLATIER, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaan tuotanto, sokeriton suklaa, maitosuklaa, suklaanugaa. Sen sijainti on BARCELONA, Espanja.

 2. AVK

  Ukraina

  AVK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Dnepropetrovsk, Ukraina.

 3. KAOKA

  Ranska

  KAOKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Organics - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset, Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset. Sen sijainti on Carpentras, Ranska.

 4. CHOCOFOLIE

  Belgia

  CHOCOFOLIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Ghislengien, Belgia.

 5. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turkki

  CHOCOKEYF ÇIKOLATA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät kaapit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Unkari

  DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 7. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italia

  ARLOTTI E SARTONI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on San Giorgio Di Piano, Italia.

 8. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italia

  CIOCCAFÈ S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmistus kolmannen lukuun, täyssuklaakonvehdit. Sen sijainti on Aprilia, Italia.

 1. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgia

  CHOCOLATIER DE BRUYN NV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, suklaamakeisten käsinvalmistus. Sen sijainti on Louvin-La-Neuve, Belgia.

 2. CHOCOMOCO LTD.

  Puola

  CHOCOMOCO LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaakauppa, tulenkestävät kaapit. Sen sijainti on Wiazowna, Puola.

 3. TOHI

  Belgia

  TOHI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakao ja suklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset, Konvehdit ja täyssuklaa, Suklaamakeiset. Sen sijainti on Wauthier-Braine, Belgia.

 4. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Ranska

  CASTELANNE CHOCOLATERIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, suklaalevyt, Kaakao ja suklaa. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

 5. CHOCOGOOD

  Tunisia

  CHOCOGOOD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 6. RAVICO

  Belgia

  RAVICO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivonnaiset, Leivonnaiset, käsin valmistetut konvehdit. Sen sijainti on Londerzeel, Belgia.

 7. TAL COM PINTA SL

  Espanja

  TAL COM PINTA SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Sant Fruitós de Bages - CATALONIA, Espanja.

 8. CHOKLADBITEN YSTAD

  Ruotsi

  CHOKLADBITEN YSTAD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaa, konvehdit. Sen sijainti on Ystad, Ruotsi.

 9. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Italia

  CAFFE' CARRARO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kahvi, tee. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa, Kaakao ja suklaa, Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on Schio, Italia.

 10. BENDICION EXPORTACIONES

  Espanja

  BENDICION EXPORTACIONES, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Konvehdit ja täyssuklaa. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen