• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • koristekorkki

Tulokset hakusanalle

Koristekorkki - Tuonti ja vienti

 1. 3DCORK

  Portugali

  3DCORK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekorkki, puristettu korkki, Koristekorkki, Komponentit, keraamiset. Sen sijainti on Paços De Brandão, Portugali.

 2. LATTIERE LANDOUZY

  Ranska

  LATTIERE LANDOUZY, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkkituotteet, Korkit, Korkkituotteet, Korkit, korkkipäällysteet. Sen sijainti on Seclin, Ranska.

 3. IDEALSOLES, UNIPESSOAL LDA.

  Portugali

  IDEALSOLES, UNIPESSOAL LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korkki, korkkituotteet kotikäyttöön, korkkiset kenkätarvikkeet, korkkipaneelit. Sen sijainti on Pindelo, Portugali.

 4. THE GLOBAL DROP

  Espanja

  THE GLOBAL DROP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. FESTIVAT

  Espanja

  FESTIVAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Rubi, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SDC MOSAIC (TOUTLELIEGE), LIÈGE D'ISOLATION ET DE DÉCORATION

  Ranska

  SDC MOSAIC (TOUTLELIEGE), LIÈGE D'ISOLATION ET DE DÉCORATION, on Jakelija, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Saint-Pierre-Roche, Ranska.

 2. TIVALI

  Hollanti

  TIVALI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla karttapallo, kaupunki- ja maisemasuunnitteluneuvonta. Sen sijainti on Graauw, Hollanti.

 3. VIRGIN CORK

  Portugali

  VIRGIN CORK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Sta. Clara, Portugali.

 4. AGGLOLUX-CBL

  Ranska

  AGGLOLUX-CBL, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekorkki, Korkkituotteet, Koristekorkki, Korkkituotteet. Sen sijainti on Soustons, Ranska.

 5. IDEALSOLES, LDA.

  Portugali

  IDEALSOLES, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Pindelo, Portugali.

 1. SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L.

  Italia

  SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Pieve Emanuele, Italia.

 2. HAMELIN DECOR

  Ranska

  HAMELIN DECOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekorkki, Puhdistus ja kunnossapito - välineet ja tarvikkeet, Koristekorkki, Puhdistus ja kunnossapito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Moneteau, Ranska.

 1. CORK MASTER

  Ukraina

  CORK MASTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korkkipäällysteet, korkkituotteet rakennusta varten. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 2. GEMME GIAN PIERO

  Italia

  GEMME GIAN PIERO, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Alessandria, Italia.

 3. MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A.

  Italia

  MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Calangianus, Italia.

 4. JORGE PINTO DE SA, LDA.

  Portugali

  JORGE PINTO DE SA, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkkituotteet, Koristekorkki, Korkkituotteet, Koristekorkki. Sen sijainti on Rio Meao, Portugali.

 5. SUGHERIFICIO GIARDINO

  Italia

  SUGHERIFICIO GIARDINO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ventasso, Italia.

 6. CENTRAL SUGHERO S.R.L.

  Italia

  CENTRAL SUGHERO S.R.L., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ottana, Italia.

 7. SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C.

  Italia

  SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ravarino, Italia.

 8. SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO

  Italia

  SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 1. EDELMAN B.V.

  Hollanti

  EDELMAN B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koristeposliini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekorkki, Koristekorkki. Sen sijainti on Reeuwijk, Hollanti.

 2. LA CAVINE LATTIERE

  Ranska

  LA CAVINE LATTIERE, joka toimii toimialalla Koristekorkki. Sen sijainti on Seclin, Ranska.

 3. IDEACORK SA

  Espanja

  IDEACORK SA, joka toimii toimialalla Korkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkkituotteet, Koristekorkki, Korkkituotteet, Koristekorkki. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. ROBERT LE HEROS

  Ranska

  ROBERT LE HEROS, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekorkki, Koristekorkki. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 5. SUGHERIFICIO GANAU S.P.A.

  Italia

 6. EMILIO MATO SA

  Espanja

 7. NOVELLI S.R.L.

  Italia

 8. SUGHERIFICIO ARTIGIANO S.R.L.

  Italia

 9. GALERIE DES ARCADES

  Ranska

 10. FORMESPACE

  Ranska

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen