• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • korkit- metalli-

Tulokset hakusanalle

Korkit- metalli- - Tuonti ja vienti

 1. MECANOR SA

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  Mecanor specialises in ultra-precise punched products for microtechnology, drawing on innovative processes and high-quality progressive tools. Since it was founded in 1948, the company has continually developed its products and strengthened its expertise in order to respond to the ever-evolving challenges of microtechnology in different markets. Initially producing almost exclusively for the watchmaking industry, Mecanor now boasts a diversified portfolio of components for the automotive, medical technology and micro device sectors.

 2. FINN-KORKKI OY

  Suomi

  Verified by europages badge

  Finn-Korkki Oy suunnittelee ja valmistaa erilaisia metallisia pullonkorkkeja juomateollisuuden tarpeisiin. Päätuotteitamme ovat metalliset rengassulkimet, alumiiniset kierresulkimet, kruunukorkit sekä sulkemislaitteet. Lisäksi valmistamme alumiinisia tuikkukynttiläkuppeja ja ulkokynttilöiden kansia. Innovatiivisena yrityksenä olemme aina valmiit kokeilemaan uusia materiaaleja ja ideoita - tuottaaksemme tarvitsemasi korkkimallin! Olemme toimineet alalla yli 40 vuotta keskittyen tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua nopealla toimituksella mukautuen aina asiakkaan tarpeisiin. Meillä on käytössämme oma esipaino ja offsetpaino, mikä on mahdollistanut joustavan ja luotettavan palvelun. Teemme jatkuvasti tutkimus- ja tuotekehitystyötä ja olemme aina avoimia uusille ideoille. Olemme ainut rengassulkimien valmistaja, jolle on myönnetty ISO 9001 laatu-, ISO 14001 ympäristö-, OHSAS 18001 työterveys ja -turvallisuus - sekä ISO 22000 HACCP standardit. Meidän tavoitteemme on luoda juuri sinun tarpeisiisi sopiva pullon suljin. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

 3. EUROCAP

  Belgia

  Verified by europages badge

  EUROCAP specialises in the sale and distribution of metal caps, wicker covers (wired caps), heatshrink caps, aluminium caps, pilfer-proof caps (aluminium screw stoppers), HDPE screw stoppers and quarter-turn caps. EUROCAP N.V. offers professional advice in the use of various types of stopper. EUROCAP N.V. now offers you a complete range of stoppers for use by the drink, food, chemical and pharmaceutical industries.

 4. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Hirschaid, Saksa.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Terästen ja metallien jalostus, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Meisto - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Stanssatut tarkkuusosat, Meistotyökappaleet, Precision stamping parts, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Olpe, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PBR-MATIC AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  PBR-MATIC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Muri, Sveitsi.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Leutkirch, Saksa.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Romania

  REMPLAST CAPS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Munteni, Romania.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Hollanti

  KEIZER INTERNATIONAL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruuvien suojukset, pakkaustarvikkeet, muoviset lukkovalmisteet. Sen sijainti on Andelst, Hollanti.

 5. UTIL GROUP

  Saksa

  UTIL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Backnang, Saksa.

 1. QTC KÖRNER GMBH

  Saksa

  QTC KÖRNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Weil Am Rhein, Saksa.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italia

  FA.TA. PLAST S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 1. EURO BOUCHAGE

  Ranska

  EURO BOUCHAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinikapselit, lääkepakkaus, pullonkorkkien valmistaja. Sen sijainti on Droisy, Ranska.

 2. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Saksa

  PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Paderborn, Saksa.

 3. TECNOCAP UA

  Ukraina

  TECNOCAP UA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kierrekorkit. Sen sijainti on Zhovkva, Ukraina.

 4. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgia

  LA MALTERIE DU CHATEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oluen lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Korkit, metalli-, juomateollisuuden mallas. Sen sijainti on Lambermont, Belgia.

 5. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgia

  SILGAN WHITE CAP BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkit, metalli-, Tulpat ja korkit, muoviset, pakkausten muovikannet, kannet, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Lint, Belgia.

 6. SABAT

  Espanja

  SABAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Espanja.

 7. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italia

  BATTISTELLA CAPSULE SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Tulpat ja korkit, muoviset, tulpat, muovikapselit, alumiini-, PET- ja PVC-tulppakorkit. Sen sijainti on Ceggia, Italia.

 8. SAUCAPS SARL

  Ranska

  SAUCAPS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Beaune, Ranska.

 1. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgaria

  USPEH METALCAP SSB LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Pleven, Bulgaria.

 2. GENESIS ENGINE OIL

  Turkki

  GENESIS ENGINE OIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - energia ja raaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, öljynvaihto, öljyt, laippojen kaularenkaat, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Melikgazi, Turkki.

 3. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Saksa

  HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotoilu - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Korkit, metalli-, Muotoilu - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Königsbach-Stein, Saksa.

 4. AVACOM D.O.O.

  Slovenia

  AVACOM D.O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaupallinen franchise-toiminta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taloustavarat, alumiiniset, Korkit, metalli-, Tulpat ja korkit, muoviset, Käsineet, Taloustavarat, alumiiniset, Korkit, metalli-, Tulpat ja korkit, muoviset, Käsineet. Sen sijainti on Godovič, Slovenia.

 5. PEDI FRANCE

  Ranska

  PEDI FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Sen sijainti on Pierry, Ranska.

 6. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italia

  SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkit, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallihäkit korkkeja varten. Sen sijainti on Pont-Saint-Martin, Italia.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Saksa

  MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Korkit, metalli-, Meisto - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Eching, Saksa.

 8. METALSCATOLA S.P.A.

  Italia

  METALSCATOLA S.P.A., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikepakkaukset, Korkit, metalli-, Elintarvikepakkaukset, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Telgate, Italia.

 9. O.M.C.E. S.P.A.

  Italia

  O.M.C.E. S.P.A., joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikepakkaukset, Korkit, metalli-, Elintarvikepakkaukset, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Trecastelli, Italia.

 10. INTERCAP S.R.L.

  Italia

  INTERCAP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Tynnyrit, astiat ja nassakat - metalliset, Korkit, metalli-, Tynnyrit, astiat ja nassakat - metalliset. Sen sijainti on Canelli, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen