• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • korkki- käsittelemätön

Tulokset hakusanalle

Korkki- käsittelemätön - Tuonti ja vienti

 1. EURO-CORK MANUFACTURE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  EURO-CORK MANUFACTURE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Cloppenburg, Saksa.

 2. TABO ORTHOPÄDIE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TABO ORTHOPÄDIE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Schweinfurt, Saksa.

 3. ALVES & CORTICAS S.A.

  Portugali

  ALVES & CORTICAS S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkkituotteet, korkkirenkaat, Korkkituotteet, korkkipaneelit. Sen sijainti on Barcarena, Portugali.

 4. KORK-STUDIO GROBE BRIGITTE GROBE

  Saksa

  KORK-STUDIO GROBE BRIGITTE GROBE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Nuthe-Urstromtal, Saksa.

 5. CORKSPAIN S.L.

  Espanja

  CORKSPAIN S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erikoiskorkit, puristettu korkki. Sen sijainti on Algeciras, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NATURO KORK AG

  Sveitsi

  NATURO KORK AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laminaatit, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovilattiapinnoitteet, Korkki, käsittelemätön, Parkettilattiat, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Muovilattiapinnoitteet, Korkki, käsittelemätön, Parkettilattiat, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Sursee, Sveitsi.

 2. LIEGES HPK

  Ranska

  LIEGES HPK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Korkki, käsittelemätön, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Lavardac, Ranska.

 3. HIAG AG

  Sveitsi

  HIAG AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Parkettilattiat, Rimat ja listat, puiset, Parkettilattiat, Rimat ja listat, puiset. Sen sijainti on Riehen, Sveitsi.

 4. SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L.

  Italia

  SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Pieve Emanuele, Italia.

 5. SUGHERIFICIO GIARDINO

  Italia

  SUGHERIFICIO GIARDINO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ventasso, Italia.

 1. SUGHERIFICIO MARIO COSSU & FIGLI S.R.L.

  Italia

  SUGHERIFICIO MARIO COSSU & FIGLI S.R.L., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön, Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Calangianus, Italia.

 2. CENTRAL SUGHERO S.R.L.

  Italia

  CENTRAL SUGHERO S.R.L., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ottana, Italia.

 1. MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A.

  Italia

  MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Calangianus, Italia.

 2. SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C.

  Italia

  SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Ravarino, Italia.

 3. GEMME GIAN PIERO

  Italia

  GEMME GIAN PIERO, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Alessandria, Italia.

 4. EXPERT STEPHAN HEUSER GMBH & CO. KG

  Saksa

  EXPERT STEPHAN HEUSER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 5. MANCA GIOVANNI

  Italia

  MANCA GIOVANNI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön, Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Calangianus, Italia.

 6. SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO

  Italia

  SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki, Korkki, käsittelemätön, Koristekorkki. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 7. C-CUBEE CORPORATION

  Etelä-Korea

  C-CUBEE CORPORATION, on Jakelija, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Sasang-Gu, Busan City, Etelä-Korea.

 8. SUGHERIFICIO SARGALESE

  Italia

  SUGHERIFICIO SARGALESE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön, Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Tempio Pausania, Italia.

 1. DIAM SUGHERI S.R.L.

  Italia

  DIAM SUGHERI S.R.L., joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön, Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Calamandrana, Italia.

 2. AUCUNE

  Algeria

  AUCUNE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Babez, Algeria.

 3. COSSU MICHELINO EREDI

  Italia

  COSSU MICHELINO EREDI, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön, Tulpat ja korkit, muoviset, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Calangianus, Italia.

 4. JOSÉ PEREIRA DE SOUSA LDA

  Portugali

  JOSÉ PEREIRA DE SOUSA LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Rubins, Portugali.

 5. JAMES MCMAHON (CORK) LTD

  Irlanti

  JAMES MCMAHON (CORK) LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Limerick, Irlanti.

 6. REGINACORK - INDUSTRIA E TRANSFORMACAO DE CORTICAS, S.A.

  Portugali

  REGINACORK - INDUSTRIA E TRANSFORMACAO DE CORTICAS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Pinhal Novo, Portugali.

 7. AMORIM INDUSTRIAL SOLUTIONS - INDUSTRIA DE CORTICA E BORRACHA I, S.A.

  Portugali

  AMORIM INDUSTRIAL SOLUTIONS - INDUSTRIA DE CORTICA E BORRACHA I, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Corroios, Portugali.

 8. SOCIEDAD

  Espanja

  SOCIEDAD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Ciudad, Espanja.

 9. EXPORTACIONES BULLMANN

  Espanja

  EXPORTACIONES BULLMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Pedreguer, Espanja.

 10. BOURDIN EMILIE

  Ranska

  BOURDIN EMILIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkki, käsittelemätön. Sen sijainti on Saint Martin De Re, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen