• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kristallilamput

Tulokset hakusanalle

Kristallilamput - Tuonti ja vienti

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Ranska

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. MULTIFORME LIGHTING

  Italia

  MULTIFORME LIGHTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kristallilamput, Lasitavara, koriste-, Valaistus, Kristallilamput, Lasitavara, koriste-, Valaistus, puhelletusta lasista valmistettu jalkalamppu. Sen sijainti on Trebaseleghe (pd), Italia.

 3. RUSTIK AVIZE

  Turkki

  RUSTIK AVIZE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. MAYTONI GMBH

  Saksa

  MAYTONI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. BELDAGLASS

  Espanja

  BELDAGLASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LM ILLUMINA

  Italia

  LM ILLUMINA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Valaistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kristallilamput, jalkalamput, Kalustetarvikkeet, LED-valaistus. Sen sijainti on Sirignano, Italia.

 2. LAUDARTE

  Italia

  LAUDARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Milano, Italia.

 3. ALDIT S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  ALDIT S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistuslaitteet, koriste. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kristallilamput, kristallikruunu, sisätilojen valaistustarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Lucany nad Nisou, Tsekin tasavalta.

 4. DARSHANPLUS UK LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DARSHANPLUS UK LIMITED, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Harrow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. AVIZE SARAYI

  Turkki

  AVIZE SARAYI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinävaate, verhot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. MYSTRASS

  Saksa

  MYSTRASS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kristallilamput, Vaatteet, naisten, Asusteet, Vaateteollisuustarvikkeet, Kristallilamput, Vaatteet, naisten, Asusteet, Vaateteollisuustarvikkeet. Sen sijainti on Krefeld, Saksa.

 2. INN-DREAMLIGHTS GBR

  Saksa

  INN-DREAMLIGHTS GBR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kristalliesineet. Sen sijainti on Kirchdorf Am Inn, Saksa.

 1. LA LUCERIA S.A.S.

  Italia

  LA LUCERIA S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Sen sijainti on Borgo San Lorenzo, Italia.

 2. CGLASS CERRAMIENTOS ACRISTALADOS.

  Espanja

  CGLASS CERRAMIENTOS ACRISTALADOS., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Sen sijainti on Cádiz, Espanja.

 3. MICRON SRL

  Italia

  MICRON SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Resana, Italia.

 4. CROTTI LAMPADARI S.R.L.

  Italia

  CROTTI LAMPADARI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Rezzato, Italia.

 5. ACRILIGHT S.R.L.

  Italia

  ACRILIGHT S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Pesaro, Italia.

 6. ARDITI S.P.A.

  Italia

  ARDITI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Val Brembilla, Italia.

 7. FLOS S.P.A.

  Italia

  FLOS S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Bovezzo, Italia.

 8. PRIMA LUCE DI LUONGO GIUSEPPE - INGROSSO LAMPADARI

  Italia

  PRIMA LUCE DI LUONGO GIUSEPPE - INGROSSO LAMPADARI, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Agropoli, Italia.

 1. EGLO ITALIANA S.R.L.

  Italia

  EGLO ITALIANA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Mogliano Veneto, Italia.

 2. MARTINELLI LUCE S.P.A.

  Italia

  MARTINELLI LUCE S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Lucca, Italia.

 3. ATHENA S.R.L.

  Italia

  ATHENA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Turate, Italia.

 4. GALLIANO FERRO

  Italia

  GALLIANO FERRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasitavara, koriste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kristallilamput, Lasinmaalaus, Kristallilamput, Lasinmaalaus. Sen sijainti on VENEZIA, Italia.

 5. ALLUM S.R.L.

  Italia

  ALLUM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Merate, Italia.

 6. E' LUCE S.R.L.

  Italia

  E' LUCE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Valmadrera, Italia.

 7. ROTALIANA S.R.L.

  Italia

  ROTALIANA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Kristallilamput. Sen sijainti on Mezzolombardo, Italia.

 8. NOVARESI S.R.L.

  Italia

  NOVARESI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Milano, Italia.

 9. LAM EXPORT S.P.A.

  Italia

  LAM EXPORT S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Piombino Dese, Italia.

 10. FRAMON S.P.A.

  Italia

  FRAMON S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Lumezzane, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen