• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuitukasvit

Tulokset hakusanalle

Kuitukasvit - Tuonti ja vienti

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Saksa

  Verified by europages badge

  GKR Hydro GmbH develops, produces and markets Hydro Profi Line® greening systems for sustainable and functional greening on all sealed surfaces, surfaces without soil and buildings. The Hydro Profi Line® plant systems offer the following advantages: • Sustainable reduction in water consumption for greening by up to 80%.• Unique root vegetation space with air and water for perfect root ventilation.• No root compaction or decay in the floor area as there is no filling material around the pot.• Large water reservoir as there is no displacement by plant substrates.• Unique Quick Change System to quickly change plants without difficulty.• Suitable for all plants in soil and hydroponics.• Suitable for any location in rooms and open spaces.• For correct watering at any time as it is virtually impossible to pour over the pots

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Espanja

  KROM TEXTILS I RECANVIS SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuitukasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät kankaat. Sen sijainti on Hostalric, Espanja.

 3. VIRIDEE

  Belgia

  VIRIDEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kuitukasvit, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, puutarhanhoitotyöt, puutarhakasvien viljely. Sen sijainti on Hoeilaart, Belgia.

 4. JOS VAN VLIERDEN

  Belgia

  JOS VAN VLIERDEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Sint-Huibrechts-Lille, Belgia.

 5. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgia

  TUINAANLEG GERT KWANTEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, maisemasuunnitteluneuvonta. Sen sijainti on Neerpelt, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NIRP INTERNATIONAL

  Ranska

  NIRP INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Cuers, Ranska.

 2. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgia

  WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet. Sen sijainti on Beringen, Belgia.

 3. BECAUS

  Belgia

  BECAUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Maisemointiurakoitsijat, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Maisemointiurakoitsijat, uima-altaat yksityishenkilöjä varten. Sen sijainti on Wetteren, Belgia.

 4. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgia

  JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, puutarhataimet. Sen sijainti on Kapellen, Belgia.

 5. ARNAUD ESPACES VERTS

  Ranska

  ARNAUD ESPACES VERTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, nurmet urheilupaikkoja varten, ruohokenttien uudistus urheilukentiksi. Sen sijainti on Garidech, Ranska.

 1. THÜMER-LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Saksa

  THÜMER-LANDSCHAFTSBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 2. HERMANN WESCH GMBH

  Saksa

  HERMANN WESCH GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Schönbrunn, Saksa.

 1. PETER BERGHALD GARTENDESIGN E.K

  Saksa

  PETER BERGHALD GARTENDESIGN E.K, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Krailling, Saksa.

 2. H T R GMBH HOCH-, TIEF- UND ROHRLEITUNGSBAUUNTERNEHMEN

  Saksa

  H T R GMBH HOCH-, TIEF- UND ROHRLEITUNGSBAUUNTERNEHMEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Lugau, Saksa.

 3. STREUBEL TIEFBAU GMBH

  Saksa

  STREUBEL TIEFBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Dubro, Saksa.

 4. PK-AQUASERVICES GMBH

  Saksa

  PK-AQUASERVICES GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Sisäkatot, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Sisäkatot. Sen sijainti on Neukirchen-Vluyn, Saksa.

 5. PAUL SAUM

  Saksa

  PAUL SAUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Hohenfels, Saksa.

 6. ENSMENGER PFLASTERBAU TIEFBAU-ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Saksa

  ENSMENGER PFLASTERBAU TIEFBAU-ROHRLEITUNGSBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Bitterfeld, Saksa.

 7. CARMODY & EIMERS GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Saksa

  CARMODY & EIMERS GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 8. GARTEN- & LANDSCHAFTSBAU GEBR. MARTIN

  Saksa

  GARTEN- & LANDSCHAFTSBAU GEBR. MARTIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Baesweiler, Saksa.

 1. AXEL KRUNIG GARTEN- UND GRÜNANLAGENBAU GMBH

  Saksa

  AXEL KRUNIG GARTEN- UND GRÜNANLAGENBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Bad Kösen, Saksa.

 2. LANDSCHAFTSBAU BISCHOF E.K.

  Saksa

  LANDSCHAFTSBAU BISCHOF E.K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Marmori ja luonnonkivet, Puu - sahattu ja käsitelty, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Marmori ja luonnonkivet, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Bamberg, Saksa.

 3. KURT BERG GMBH & CO. KG

  Saksa

  KURT BERG GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 4. AXEL KRIMMLING

  Saksa

  AXEL KRIMMLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Puu, käsittelemätön, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Thale, Saksa.

 5. SEBASTIAN WOCHNER GMBH & CO. KG

  Saksa

  SEBASTIAN WOCHNER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 6. K.P. HANSPER GARTEN- U.LANDSCHAFTSBAU

  Saksa

  K.P. HANSPER GARTEN- U.LANDSCHAFTSBAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Rodgau, Saksa.

 7. ILU AG, INGENIEURE, LANDSCHAFTSARCHITEKTEN, UMWELTFACHLEUTE, ZWEIGNIEDERLASSUNG HORW

  Sveitsi

  ILU AG, INGENIEURE, LANDSCHAFTSARCHITEKTEN, UMWELTFACHLEUTE, ZWEIGNIEDERLASSUNG HORW, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Maisemointiurakoitsijat, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Maisemointiurakoitsijat, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Sen sijainti on Horw, Sveitsi.

 8. BERND GAIDA

  Saksa

  BERND GAIDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Monheim, Saksa.

 9. WILFRIED FLOR

  Saksa

  WILFRIED FLOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on Wasbek, Saksa.

 10. STRASSENBAU ADOLF SCHMIDT GMBH

  Saksa

  STRASSENBAU ADOLF SCHMIDT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Rakennustyöt. Sen sijainti on München, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen