• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuitupuu

Tulokset hakusanalle

Kuitupuu - Tuonti ja vienti

 1. LA SOLE EST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Wood particles, wood meal, sawdust. Chemical and microbial analyses attest to the quality of the wood particles and the absence of noxious bacteria and micro-organisms and even pesticides and fertilizers. La.So.Le. Est affirms its leadership in Europe with its fully-automated installations that always uphold the latest environmental protection standards in force.

 2. B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuhake ja sahanpuru, bark mulch, Wood chips, Wood chips as fall protection, Wood shavings, Filter materials, biological, Riding arena surfaces, Sawdust, Bark production. Sen sijainti on Wesel, Saksa.

 3. SPÄNE WETZEL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SPÄNE WETZEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Sen sijainti on Bad Saulgau, Saksa.

 4. LADENBURGER GMBH

  Saksa

  LADENBURGER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Sen sijainti on Bopfingen, Saksa.

 5. UNITED LOGGERS

  Eesti

  UNITED LOGGERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polttopuut, Kuitupuu, Sahatavara, Puu, käsittelemätön, Polttopuut, Kuitupuu, Sahatavara, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on SAKSA KÜLA, Eesti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SAS CALVI CELESTIN

  Ranska

  SAS CALVI CELESTIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Puu - sahattu ja käsitelty, Kuitupuu, Puu - sahattu ja käsitelty, sahat, Pyöreä puutavara. Sen sijainti on Ornans, Ranska.

 2. JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL

  Valko-Venäjä

  JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperi- ja kartonkipakkaukset. Sen sijainti on Svetlogorsk, Valko-Venäjä.

 3. M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA

  Portugali

  M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Monte Redondo Lra, Portugali.

 4. ENLES D.O.O.

  Slovenia

  ENLES D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Listat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - puu, Kuitupuu, Sahatavara, höylätty, Tuonti ja vienti - puu, Kuitupuu, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Zrece, Slovenia.

 5. THE TWO RIVERS PAPER CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE TWO RIVERS PAPER CO LTD, joka toimii toimialalla Paperimassa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puumassa, Kuitupuu, Puumassa, Kuitupuu. Sen sijainti on Watchet, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG

  Tanska

  BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Sahatavara, Kuitupuu, Sahatavara. Sen sijainti on Faaborg, Tanska.

 2. EDUARD SCHMIDT - HACKGUT

  Itävalta

  EDUARD SCHMIDT - HACKGUT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uunit, polttouunit, sulatusuunit ja ahjot, teolliset, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Puu, käsittelemätön, Kuitupuu, Uunit, polttouunit, sulatusuunit ja ahjot, teolliset, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Puu, käsittelemätön, Kuitupuu. Sen sijainti on Großrußbach, Itävalta.

 1. AHLSTROM FIBRE COMPOSITES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AHLSTROM FIBRE COMPOSITES, joka toimii toimialalla Paperimassa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puumassa, Kuitupuu, Puumassa, Kuitupuu. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Kuitupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Kuitupuu. Sen sijainti on Schlitz, Saksa.

 3. POLZLEITNER HOLZ GMBH

  Itävalta

  POLZLEITNER HOLZ GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuljetus, irtotavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Kuitupuu, Puu, käsittelemätön, Kuitupuu. Sen sijainti on Annaberg-Lungotz, Itävalta.

 4. JAMES CROPPER PLC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JAMES CROPPER PLC, joka toimii toimialalla Paperimassa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puumassa, Kuitupuu, Puumassa, Kuitupuu. Sen sijainti on Kendal, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SMITH & MCLAURIN LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITH & MCLAURIN LTD, joka toimii toimialalla Paperimassa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puumassa, Kuitupuu, Puumassa, Kuitupuu. Sen sijainti on Johnstone, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. NORTHERN TISSUE GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NORTHERN TISSUE GROUP, joka toimii toimialalla Paperimassa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puumassa, Kuitupuu, Puumassa, Kuitupuu. Sen sijainti on Lancaster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SEGHESIO PIERLUIGI

  Italia

  SEGHESIO PIERLUIGI, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru, Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru. Sen sijainti on Carru', Italia.

 8. UE BELLESEXPORT

  Valko-Venäjä

  UE BELLESEXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsiteltävä puu, tukkumyynti, leikattu puu. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C.

  Italia

  GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru, Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru. Sen sijainti on Dosolo, Italia.

 2. ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C.

  Italia

  ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru, Kuitupuu, Puuhake ja sahanpuru. Sen sijainti on Cesano Maderno, Italia.

 3. ATELIER DES GRANGES SARL

  Ranska

  ATELIER DES GRANGES SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Parkettilattiat, Kuitupuu, Parkettilattiat. Sen sijainti on Escurolles, Ranska.

 4. LVP HOLZ GMBH

  Saksa

  LVP HOLZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuitupuu. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH

  Saksa

  BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Kuitupuu, Paneelit, puu-, Kuitupuu. Sen sijainti on Saalburg-ebersdorf, Saksa.

 6. LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A.

  Portugali

  LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Pedroso, Portugali.

 7. IB NORD NIELSEN

  Tanska

  IB NORD NIELSEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Thisted, Tanska.

 8. BRENNER INTERNATIONALE HOLZ- UND SPÄNEHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  BRENNER INTERNATIONALE HOLZ- UND SPÄNEHANDELSGESELLSCHAFT MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Neuwied, Saksa.

 9. A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB

  Tanska

  A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Arden, Tanska.

 10. AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG

  Saksa

  AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Wölferlingen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen