• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuivatelakat

Tulokset hakusanalle

Kuivatelakat - Tuonti ja vienti

 1. C.N.A. S.R.L.

  Italia

  C.N.A. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on San Mauro Pascoli, Italia.

 2. FOR SEA S.R.L.

  Italia

  FOR SEA S.R.L., joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 3. I.M.S. S.R.L.

  Italia

  I.M.S. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on TRIESTE, Italia.

 4. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Italia

  NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Agropoli, Italia.

 5. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Kuivatelakat. Sen sijainti on Hull, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Italia

  SHIPPING SERVICES S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 2. YATLIFT

  Turkki

  YATLIFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuivatelakat. Sen sijainti on Bodrum, Turkki.

 3. FAGGIANI SUSI

  Italia

  FAGGIANI SUSI, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vakutuusyhtiöt, Kuivatelakat, Vakutuusyhtiöt, Kuivatelakat. Sen sijainti on Latisana, Italia.

 4. GENARAL WORKS S.R.L.

  Italia

  GENARAL WORKS S.R.L., joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Viareggio, Italia.

 5. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Hollanti

  LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Kuivatelakat. Sen sijainti on Lelystad, Hollanti.

 1. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Italia

  NAUTICA COSTA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Monforte San Giorgio, Italia.

 2. CAR.MET S.R.L.

  Italia

  CAR.MET S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 1. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Italia

  LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 2. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Ukraina

  KHERSON STATE PLANT PALLADA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivatelakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laivan vendenalaisen osan puhdistus- ja maalausaltaat, Telakat. Sen sijainti on Kherson, Ukraina.

 3. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Italia

  CINQUEPALMI FRANCESCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Mola Di Bari, Italia.

 4. TECNASERVICE S.R.L.

  Italia

  TECNASERVICE S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Augusta, Italia.

 5. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Italia

  ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Loreo, Italia.

 6. F.M. S.R.L.

  Italia

  F.M. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Camaiore, Italia.

 7. VDV S.R.L.

  Italia

  VDV S.R.L., joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Venezia, Italia.

 8. LO COCO FRANCESCO

  Italia

  LO COCO FRANCESCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Santa Flavia, Italia.

 1. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LYMINGTON MARINA LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Kuivatelakat. Sen sijainti on Lymington, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Italia

  GESTIONE BACINI S.P.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 3. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Italia

  CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Kuivatelakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Nettuno, Italia.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Saksa

  RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatelakat, Kuivatelakat. Sen sijainti on Bremerhaven, Saksa.

 5. TECNONAUTICA SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

  Italia

 6. A.G. NAUTICA DI ANASTASI GIACOMO

  Italia

 7. DOCUMENTA S.R.L.

  Italia

 8. NAUTICA DI GIOVANNI S.R.L.

  Italia

 9. MOTONAUTICA MANUEL FONTANA S.R.L.

  Italia

 10. INNICO FABRIZIO

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen