• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuivausrummut ja -lingot- teolliset

Tulokset hakusanalle

Kuivausrummut ja -lingot- teolliset - Tuonti ja vienti

 1. VETTERTEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  "VetterTec – an internationally operating company of the Moret Industries Group – is your specialist for drainage and drying systems for the ethanol, brewery, food starch, environment, chemical and alcohol industries. As a strategic partner in the development and implementation of systems and plants, we provide our customers with solutions tailor made to their requirements. What VetterTec offers: All process technologies are designed and manufactured within the Moret Industries Group. Enhanced technologies, precisely matched to your field of use. Processes application areas adapted to pinpoint accuracy. Innovative and technically sophisticated systems. Optimised and continuous drying processes. Efficient, economic solutions. More than 1500 reliable drying plants and systems around the world corroborate our motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 2. ASTRA LT AB

  Liettua

  Verified by europages badge

  ASTRA LT AB, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastosäiliöt, Maantiekuljetus - säiliöautot, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Varastosäiliöt, Maantiekuljetus - säiliöautot, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Alytus, Liettua.

 3. ESSOREX

  Ranska

  ESSOREX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Chateauroux, Ranska.

 4. JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD

  Kiina

  JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Lanxi, Kiina.

 5. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivaimet kemianteollisuutta varten, tyhjiösekoitin, alassuin olevat suodatinlingot. Sen sijainti on Wangen Im Allgäu, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH

  Saksa

  DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Sangerhausen, Saksa.

 2. STALAM S.P.A.

  Italia

  STALAM S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivaajat, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, koneet ja tarvikkeet kumin vulkanointia varten, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, sulatuskaapit myymäläkäyttöön. Sen sijainti on Nove, Italia.

 3. AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG

  Saksa

  AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, kuivausrummut, rakeiden annostelijat, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, raesekoittimet. Sen sijainti on Haan, Saksa.

 4. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Ranska

  ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallit - talteenotto ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, lingot, Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Annonay, Ranska.

 5. BOMBI MECCANICA S.R.L.

  Italia

  BOMBI MECCANICA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalanterit, pintakäsittelykoneet. Sen sijainti on Barberino Di Mugello, Italia.

 1. IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH

  Saksa

  IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuden rautatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Sen sijainti on Kassel, Saksa.

 2. NUOVASARA SRL

  Italia

  NUOVASARA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, teollisuuden lingot, koneet ja tarvikkeet linkoamista varten, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Parma, Italia.

 1. HASTRA

  Saksa

  HASTRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden rautatavara, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Teollisuuden rautatavara, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Weinstadt, Saksa.

 2. ELECTRONORD SCANDINAVIA

  Kreikka

  ELECTRONORD SCANDINAVIA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taittokoneet, jauhettu pippuri. Sen sijainti on Katerini, Kreikka.

 3. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

  Saksa

  AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikkeleiden kuivauslaitteet, pintakäsittelykoneet, leipomokoneet. Sen sijainti on Schwaigern, Saksa.

 4. BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  Tsekin tasavalta

  BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Prague, Tsekin tasavalta.

 5. UNICA

  Belgia

  UNICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden pyykinpesukoneet, kuivauslaitteet kaupalliseen käyttöön. Sen sijainti on Merchtem, Belgia.

 6. VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG

  Saksa

  VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

 7. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Italia

  VERONESI SEPARATORI S.P.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lingot, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, lingot kemianteollisuutta varten, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Castenaso, Italia.

 8. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Italia

  DECANTER SYSTEM S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Lingot, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, rakeistimet lääkelaboratorioita varten, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Ornago, Italia.

 1. KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI

  Turkki

  KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matonpesukone. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 2. INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S

  Tanska

  INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Uunit, polttouunit, sulatusuunit ja ahjot, teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Uunit, polttouunit, sulatusuunit ja ahjot, teolliset. Sen sijainti on Herlev, Tanska.

 3. VENTILEX B.V.

  Hollanti

  VENTILEX B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivailmajäähdyttimet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivajäähdytystornit, Kuivailmajäähdyttimet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivajäähdytystornit. Sen sijainti on Heerde, Hollanti.

 4. GHELFI SPURGHI S.R.L.

  Italia

  GHELFI SPURGHI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siivouspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristö - palvelut, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Ympäristö - palvelut, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Modena, Italia.

 5. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Italia

  BOVERIO LUIGI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lingot, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, kalan ja äyriäisten pesukoneet ja -laitteet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Sannazzaro De' Burgondi, Italia.

 6. LOU NIEUWENHUIZEN AGRATECHNIEK B.V.

  Hollanti

  LOU NIEUWENHUIZEN AGRATECHNIEK B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Anna Paulowna, Hollanti.

 7. OPEL THERM GMBH

  Saksa

  OPEL THERM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Unterensingen, Saksa.

 8. GENNARETTI S.P.A.

  Italia

  GENNARETTI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lingot, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Jesi, Italia.

 9. WULFF TROCKNUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Saksa

  WULFF TROCKNUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, ilmankuivaajat, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot. Sen sijainti on Emden, Saksa.

 10. TOP TROCK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  TOP TROCK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen