• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuljettimet- riippu- ja lattia-

Tulokset hakusanalle

Kuljettimet- riippu- ja lattia- - Tuonti ja vienti

 1. SAUTEC

  Ranska

  Verified by europages badge

  SAUTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hihnakuljettimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, Hopper conveyor, Agricultural conveyor, Conveyor for worksites, Conveyor for worksites, Earth conveyor. Sen sijainti on Tourcoing, Ranska.

 2. BENNE SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  BENNE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hihnakuljettimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, pakkauslinja, Elintarviketeollisuus, Packing conveyor, belt conveyor, Modular belt, industrial transfer equipment, agrifood conveyor. Sen sijainti on Castres, Ranska.

 3. MAXGERMANY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MAXGERMANY GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Schwabach, Saksa.

 4. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgia

  Verified by europages badge

  ADC ELECTROMÉCANIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnakuljettimet, ketjukuljettimet, lavakuljettimet, kuljettimet. Sen sijainti on Estaimbourg, Belgia.

 5. ACS LUX

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  ACS LUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakenteet, alumiini-, Rakenteet, alumiini-, Lattiakuljettimet, Riippukuljetin, työtasot. Sen sijainti on Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Puola

  Verified by europages badge

  PROGRES MACHINERY S.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneenrakennus - tilaustyöt, koneiden ja laitteiden rakennus, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, ketjukuljettimet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneenrakennus - tilaustyöt, Contractors, industrial engineering. Sen sijainti on Pieczkowo, Puola.

 2. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Han Sung on perustettu maaliskuussa 1992. Yritys on erikoistunut kuljetuskoneisiin ja automaattisiin rahdinkuljetuslaitteisiin. Teemme yhteistyötä merkittävien ulkomaisten yritysten kanssa, kuten Hyundai, Samsung Industry, Daewoo ja LG. Arvostamme laatua ja teknologiaa sekä asiakastyytyväisyyttä. Tuotteet: putkinosturi, putken pyörittäjä, raidekuljetusvaunu, muotin kuljetin, paineilmanosturi, hitsauksessa käytettävät käsitellylaitteet, putkentyöstökone, putken asetin, kääntöpöydät hitsaukseen, pyöritysrullastot hitsaukseen, putkentaivutuskone.

 3. SERIMECA

  Ranska

  SERIMECA on yritys, joka on toiminut jo yli 20 vuoden ajan kuljetin-, siirto- ja logistiikka-alalla ja tehnyt tutkimus- ja valmistustyötä. SERIMECA pystyy suunnittelemaan juuri sinun projektiisi sopivat yksilölliset ja erityiset järjestelmät, joihin kuuluvat kunnossapitolaitteet, kuljettimet, käsittelylaitteet, lavalle lastauskoneet, nostimet, varastointikoneet, pakkauskoneet...Toimialana voi olla mekaniikkateollisuus, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus…

 4. FEDEX EXPRESS

  Espanja

  FedEx Express maailman merkittävin pikakuljetusalan yhtiö. Nopeaa ja luotettavaa palvelua yli 220 maahan ja alueelle.

 5. OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME

  Ranska

  OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, kuljetinlaitteet, Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Montilliers, Ranska.

 1. GEMT

  Ranska

  GEMT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Collégien, Ranska.

 2. PERUZA LTD

  Latvia

  PERUZA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ropazu Novads, Mucenieki, Latvia.

 1. CM AUTOMAZIONE SRL

  Italia

  CM AUTOMAZIONE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet. Sen sijainti on Giussano, Italia.

 2. ARCANE

  Ranska

  ARCANE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnakuljettimet, kuljetinten täydellinen rakentaminen, ketjukuljettimet. Sen sijainti on Aizenay, Ranska.

 3. CHEVEUX STMM

  Ranska

  CHEVEUX STMM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Sen sijainti on Mesnil Saint Nicaise, Ranska.

 4. BELTIS

  Ranska

  BELTIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pvc-kuljetushihnat, kuljetinmattojen valmistus, lisävarusteet metallisiin kuljetushihnoihin. Sen sijainti on Saint-Germain De La Grange, Ranska.

 5. F 2 M

  Ranska

  F 2 M, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kourut, suppilot, hihnakuljettimet. Sen sijainti on Roézé Sur Sarthe, Ranska.

 6. FROST FRANCE

  Ranska

  FROST FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, pneumaattinen ketjukuljetin takoraudasta, laakerit ja osat kuljettimia varten, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, käänteinen maalikuljetin. Sen sijainti on Savigny-Le-Temple, Ranska.

 7. GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL

  Italia

  GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinketjut, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Kuljetinketjut, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, ruuvikuljettimet. Sen sijainti on Cento, Italia.

 8. HABASIT FRANCE SAS

  Ranska

  HABASIT FRANCE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnat kuljettimiin ja nostimiin, muoviprofiili, mekaanisten tavarankuljettimien nauhat, litteät hihnat. Sen sijainti on Mulhouse, Ranska.

 1. A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinketjut, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljetinketjut, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, nostolaitteet, kauhaelevaattori. Sen sijainti on Mattarello Di Trento, Italia.

 2. CMAT

  Ranska

  CMAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaanisten tavarankuljettimien rullakuljettimet. Sen sijainti on SAINT ANDRE DES EAUX, Ranska.

 3. CONVOYNORT

  Ranska

  CONVOYNORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Bethune, Ranska.

 4. M C M CONVEYOR SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  M C M CONVEYOR SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinjärjestelmät, Kuljetinjärjestelmät, mekaaniset rimakuljettimet tavaroiden huoltoa varten. Sen sijainti on Oldham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. MANUSYSTEMS

  Ranska

  MANUSYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Venarey Les Laumes, Ranska.

 6. RGD REVISION GEOMETRY DESIGN

  Turkki

  RGD REVISION GEOMETRY DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 7. MALFROY

  Ranska

  MALFROY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet, hihnakuljettimet. Sen sijainti on Moirans En Montagne, Ranska.

 8. LINQ SYSTEMS BV

  Hollanti

  LINQ SYSTEMS BV, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yksikiskolaitteet tavaroiden huoltoa varten, työntösillat tavaroiden nostoa varten. Sen sijainti on Waalwijk, Hollanti.

 9. MIND SÀRL

  Sveitsi

  MIND SÀRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakkauslaitteet, kutisteuuni, huuhtelukoneet. Sen sijainti on La Chaux-De-Fonds, Sveitsi.

 10. PAPADOPOULOS MYMETAFORES.GR

  Kreikka

  PAPADOPOULOS MYMETAFORES.GR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmakuljetukset, kansainvälinen muutto, kalusteiden pakkaus muuttoa varten. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen