• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuljettimet- riippu- ja lattia-

Tulokset hakusanalle

Kuljettimet- riippu- ja lattia- - Tuonti ja vienti

 1. SAUTEC

  Ranska

  Verified by europages badge

  SAUTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hihnakuljettimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, Hopper conveyor, Agricultural conveyor, Conveyor for worksites, Conveyor for worksites, Earth conveyor. Sen sijainti on Tourcoing, Ranska.

 2. BENNE SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  BENNE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hihnakuljettimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, pakkauslinja, Elintarviketeollisuus, Packing conveyor, belt conveyor, Modular belt, industrial transfer equipment, agrifood conveyor. Sen sijainti on Castres, Ranska.

 3. MAXGERMANY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MAXGERMANY GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Schwabach, Saksa.

 4. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgia

  Verified by europages badge

  ADC ELECTROMÉCANIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnakuljettimet, ketjukuljettimet, lavakuljettimet, kuljettimet. Sen sijainti on Estaimbourg, Belgia.

 5. ACS LUX

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  ACS LUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakenteet, alumiini-, Rakenteet, alumiini-, Lattiakuljettimet, Riippukuljetin, työtasot. Sen sijainti on Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Puola

  Verified by europages badge

  PROGRES MACHINERY S.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneenrakennus - tilaustyöt, koneiden ja laitteiden rakennus, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, ketjukuljettimet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneenrakennus - tilaustyöt, Contractors, industrial engineering. Sen sijainti on Pieczkowo, Puola.

 2. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Han Sung on perustettu maaliskuussa 1992. Yritys on erikoistunut kuljetuskoneisiin ja automaattisiin rahdinkuljetuslaitteisiin. Teemme yhteistyötä merkittävien ulkomaisten yritysten kanssa, kuten Hyundai, Samsung Industry, Daewoo ja LG. Arvostamme laatua ja teknologiaa sekä asiakastyytyväisyyttä. Tuotteet: putkinosturi, putken pyörittäjä, raidekuljetusvaunu, muotin kuljetin, paineilmanosturi, hitsauksessa käytettävät käsitellylaitteet, putkentyöstökone, putken asetin, kääntöpöydät hitsaukseen, pyöritysrullastot hitsaukseen, putkentaivutuskone.

 3. SERIMECA

  Ranska

  SERIMECA on yritys, joka on toiminut jo yli 20 vuoden ajan kuljetin-, siirto- ja logistiikka-alalla ja tehnyt tutkimus- ja valmistustyötä. SERIMECA pystyy suunnittelemaan juuri sinun projektiisi sopivat yksilölliset ja erityiset järjestelmät, joihin kuuluvat kunnossapitolaitteet, kuljettimet, käsittelylaitteet, lavalle lastauskoneet, nostimet, varastointikoneet, pakkauskoneet...Toimialana voi olla mekaniikkateollisuus, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus…

 4. FEDEX EXPRESS

  Espanja

  FedEx Express maailman merkittävin pikakuljetusalan yhtiö. Nopeaa ja luotettavaa palvelua yli 220 maahan ja alueelle.

 5. GEMT

  Ranska

  GEMT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Collégien, Ranska.

 1. PERUZA LTD

  Latvia

  PERUZA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ropazu Novads, Mucenieki, Latvia.

 2. HABASIT FRANCE SAS

  Ranska

  HABASIT FRANCE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnat kuljettimiin ja nostimiin, muoviprofiili, mekaanisten tavarankuljettimien nauhat, litteät hihnat. Sen sijainti on Mulhouse, Ranska.

 1. CHEVEUX STMM

  Ranska

  CHEVEUX STMM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Sen sijainti on Mesnil Saint Nicaise, Ranska.

 2. RGD REVISION GEOMETRY DESIGN

  Turkki

  RGD REVISION GEOMETRY DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. CMAT

  Ranska

  CMAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaanisten tavarankuljettimien rullakuljettimet. Sen sijainti on SAINT ANDRE DES EAUX, Ranska.

 4. MANUSYSTEMS

  Ranska

  MANUSYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Venarey Les Laumes, Ranska.

 5. GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL

  Italia

  GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinketjut, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Kuljetinketjut, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, ruuvikuljettimet. Sen sijainti on Cento, Italia.

 6. CONVOYNORT

  Ranska

  CONVOYNORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Bethune, Ranska.

 7. ARCANE

  Ranska

  ARCANE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnakuljettimet, kuljetinten täydellinen rakentaminen, ketjukuljettimet. Sen sijainti on Aizenay, Ranska.

 8. A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinketjut, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljetinketjut, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, nostolaitteet, kauhaelevaattori. Sen sijainti on Mattarello Di Trento, Italia.

 1. BELTIS

  Ranska

  BELTIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pvc-kuljetushihnat, kuljetinmattojen valmistus, lisävarusteet metallisiin kuljetushihnoihin. Sen sijainti on Saint-Germain De La Grange, Ranska.

 2. CM AUTOMAZIONE SRL

  Italia

  CM AUTOMAZIONE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet. Sen sijainti on Giussano, Italia.

 3. F 2 M

  Ranska

  F 2 M, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kourut, suppilot, hihnakuljettimet. Sen sijainti on Roézé Sur Sarthe, Ranska.

 4. M C M CONVEYOR SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  M C M CONVEYOR SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinjärjestelmät, Kuljetinjärjestelmät, mekaaniset rimakuljettimet tavaroiden huoltoa varten. Sen sijainti on Oldham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. FROST FRANCE

  Ranska

  FROST FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, pneumaattinen ketjukuljetin takoraudasta, laakerit ja osat kuljettimia varten, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, käänteinen maalikuljetin. Sen sijainti on Savigny-Le-Temple, Ranska.

 6. MALFROY

  Ranska

  MALFROY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet, hihnakuljettimet. Sen sijainti on Moirans En Montagne, Ranska.

 7. VIGGO HANSEN A/S SMEDE- OG MASKINFABRIK

  Tanska

  VIGGO HANSEN A/S SMEDE- OG MASKINFABRIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laserleikkaukset, Niputettavat ständit. Sen sijainti on Odense C, Tanska.

 8. AVRUPA MÜHENDISLIK KONVEYÖR VE OTOMASYON SISTEMLERI A.Ş.

  Turkki

  AVRUPA MÜHENDISLIK KONVEYÖR VE OTOMASYON SISTEMLERI A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaanisten tavarankuljettimien rullakuljettimet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME

  Ranska

  OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kuljettimet, kuljetinlaitteet, Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Sen sijainti on Montilliers, Ranska.

 10. ZETOLINK S.R.L.

  Italia

  ZETOLINK S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljettimet, riippu- ja lattia-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet. Sen sijainti on Castelfranco Di Sopra, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen