• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuljetukset - leveät ja pitkät

Tulokset hakusanalle

Kuljetukset - leveät ja pitkät - Tuonti ja vienti

 1. VIA DEL CAMPO

  Italia

  Verified by europages badge

  Via Del Campo's business is to transport goods and people with motor vehicles such as lorries, vans or busses. The company can provide local, regional, national and international transport services and can operate both in the private and public sectors. The company manages a fleet of reliable and safe vehicles, as well as the vehicle maintenance, repair and inspection. Our team entirely consists of professional drivers that are trained to drive the vehicles safely abiding by the road safety laws and regulations.

 2. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS BAILS specialises in transporting goods, bulk materials and containers by road. With locations in France (Valenciennes) and Luxembourg, the company offers custom transport solutions to and from France and Benelux. Long distance transport for bulk solids, container transport at the ports of Antwerp and Zeebrugge, general goods and pallets transported as full or part-loads. France - Luxembourg - Belgium - Netherlands - Germany - UK - Italy - Spain.

 3. CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE

  Italia

  Verified by europages badge

  CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatiekuljetus, kylmäkuljetus, kansainväliset kuljetukset, Rautatiekuljetus, kauppatavaroiden ilmakuljetukset valvotussa lämpötilassa. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 4. GARANTIE TRANSPORTS

  Ranska

  Verified by europages badge

  GARANTIE TRANSPORTS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kuljetus, irtotavara, Kauppatavaroiden kuljetus, kotimaan kuljetukset, kuljetus, kuorma-autot, kansainväliset kuljetukset, kuorma-autojen vuokraus, lähetys. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 5. BETTELLA CAV. MARINO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  BETTELLA CAV. MARINO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muutot - teollisuuslaitokset, koneiden toiminta, machine loading Padua, nosturin vuokraus, Muutot - teollisuuslaitokset, implementation of machinery, loading unloading, transfer of machines, industrial relocation. Sen sijainti on Padova, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HWO TRANSPORTTECHNIK OHG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HWO TRANSPORTTECHNIK OHG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Weyhe, Saksa.

 2. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  MIDOLINI FRATELLI S.P.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuormanosturit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, Satamapalvelut, Nostokannattimet - nostureiden, nosturiautot tavaroiden nostoa varten, nosturien vuokraus nostolavoja varten, Kuljetukset - leveät ja pitkät, nosturikuorma-auto, Satamapalvelut, Nostokannattimet - nostureiden. Sen sijainti on Udine, Italia.

 3. D'ANELLA AUTOTRASPORTI

  Italia

  Verified by europages badge

  D'ANELLA AUTOTRASPORTI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, ylisuurten kuljetusten luvat, kuorma-autokuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, kansainväliset kuljetukset. Sen sijainti on Marsico Nuovo, Italia.

 4. CAMION TRANSPORT AG WIL CT

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  CAMION TRANSPORT AG WIL CT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Wil, Sveitsi.

 5. HASSLBERGER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HASSLBERGER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 1. ALFERT, TOO

  Kazakstan

  ALFERT on kazakstanilainen huolintatoimisto, joka on perustettu vuonna 2007. Yrityksen tärkein ominaisuus on se, että se yhdistää rautatiekuljetuksen ja kansainvälisen huolinta-agentin toiminnot toiminnassaan. ALFERT-yrityksellä on oma virallinen kazakstanilainen rautatiekuljetusten huolinta-agentin tunnus ja luotettavia kumppaneita muissa maissa, minkä ansiosta se voi huolehtia kaikenlaisesta rahtiliikenteestä ammattimaisesti ja hyvällä tavalla.

 2. NEW LINK SOLUTIONS, LTD

  Kazakstan

  New Link Solutions -yhtiö tarjoaa täsmällistä, luotettavaa ja kustannustehokasta kansainvälistä huolintapalvelua eri kuljetusvälinein. Toimitamme rahtia Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Taiwanista, Koreasta, Japanista, IVY-maista, Baltiasta, Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta, USA: sta ja Kanadasta. Logistiikkaratkaisut kohteisiinne!

 1. LOW LOADERS EUROPE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LOW LOADERS EUROPE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Corby, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GARTNER KG

  Itävalta

  GARTNER KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen huolinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, pressulla suojatut kuljetukset, konttikuljetus, Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Lambach, Itävalta.

 3. ZTE.PL

  Puola

  ZTE.PL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - raskas, Kuljetus - raskas, Raskaiden kuormien ja irtotavaran kuljetukset, Poikkeuksellisten kuormien kuljetukset. Sen sijainti on Siemianowice Slaskie, Puola.

 4. GRANDI TRASPORTI

  Italia

  GRANDI TRASPORTI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen rahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppatavaroiden kuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Nostokannattimet - nostureiden, Kuljetukset - leveät ja pitkät, Kauppatavaroiden kuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Nostokannattimet - nostureiden, Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Catania, Italia.

 5. TRANSPORT BELIN

  Belgia

  TRANSPORT BELIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Erikoiskuljetukset, työmaakoneiden erikoiskuljetukset tieverkossa, Maantiekuljetus, Koneiden kuljetus. Sen sijainti on Celles, Belgia.

 6. COLLETT & SONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  COLLETT & SONS LTD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kuljetus - raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, Raskaiden kuormien kuljetukset, ylisuurten kuljetusten luvat, Kuljetukset - leveät ja pitkät, nosturin vuokraus. Sen sijainti on Halifax, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Itävalta

  FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nostolavojen vuokraus, Liikkuvat nosturit, Poikkeuksellisten kuormien kuljetukset, Teleskooppinosturit. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 8. LEGION-EXPRESS LLC

  Valko-Venäjä

  LEGION-EXPRESS LLC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen rahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, logistiikka, Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Brest, Valko-Venäjä.

 1. ENERCO SRL

  Italia

  ENERCO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meklarit, tulli-, kansainvälinen huolinta, kansainvälinen kuljetus, Meklarit, tulli-, tullipalvelut. Sen sijainti on Gorizia, Italia.

 2. KÜHNE + NAGEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  KÜHNE + NAGEL GESELLSCHAFT M.B.H., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Flughafen-Wien, Itävalta.

 3. AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO

  Italia

  AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, lähetys, maitse, kylmäkuljetus, Kylmäkuljetukset, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Verbania, Italia.

 4. VIPTRANS-SPEDITION OOO, KAPITAN

  Valko-Venäjä

  VIPTRANS-SPEDITION OOO, KAPITAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Ryhmäpalvelut, Kuljetukset - leveät ja pitkät, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Ryhmäpalvelut, Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Minsk Region, Valko-Venäjä.

 5. EIBARTRANS

  Espanja

  EIBARTRANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, kuljetusalan yritys, Kuljetukset - leveät ja pitkät, pikakuljetuspalvelut, kuljetus. Sen sijainti on Eibar-Guipúzcoa, Espanja.

 6. PRIMUM

  Valko-Venäjä

  PRIMUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, kansainväliset tiekuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 7. TRANSPORTS MARQUET

  Ranska

  TRANSPORTS MARQUET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, Kauppatavarakuljetukset, rautatielaitteiden kuljetus, Kansainvälinen tiekuljetus, Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Mions, Ranska.

 8. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Venäjä

  ALBERANI LOGISTICS LTD., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen rahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lentorahtipalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus, Kuljetukset - leveät ja pitkät, Meri- ja jokikuljetukset, Lentorahtipalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus, Kuljetukset - leveät ja pitkät, Meri- ja jokikuljetukset. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 9. THURCARGO AG

  Sveitsi

  THURCARGO AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Tägerwilen, Sveitsi.

 10. RUTH WEISNER GMBH

  Saksa

  RUTH WEISNER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Sen sijainti on Dinslaken, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kuljetukset - leveät ja pitkät - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 127 Yritykset