• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuljetus - kylmä-

Tulokset hakusanalle

Kuljetus - kylmä- - Tuonti ja vienti

 1. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 2. CONHEXA SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  CONHEXA SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, satama, Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, Kuljetus - kylmä-, frozen product warehousing, fresh produce warehousing, Distribution of fresh produce, logistiikkapalvelu, Port logistics. Sen sijainti on Steenvoorde, Ranska.

 3. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Ranska

  Verified by europages badge

  AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, satama. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, lentokenttä, Merirahti, Kansainvälinen rahti, Rahti, lento-, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Rautatie- ja maantiekuljetus, Rautatiekonttikuljetus, Maantiekonttikuljetus, Jokikuljetukset. Sen sijainti on Sete, Ranska.

 4. TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, logistiikka, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, kauppatavaroiden maantiekuljetukset valvotussa lämpötilassa, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Allain, Ranska.

 5. UNITED CARRIERS COMPANY OÜ

  Eesti

  Verified by europages badge

  UNITED CARRIERS COMPANY OÜ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Rautatie- ja maantiekuljetus, Kuljetus - kylmä-, Rautatiekuljetus, overseas transportation, varastointi, cargo transport, Kansainvälinen rahti. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TRANSEXPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSEXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, express-kuljetus, Kevyiden kuormien kuljetukset, Kuljetus - kylmä-, matkatavaroiden kuljetuspalvelut. Sen sijainti on Montataire, Ranska.

 2. CONSAR SERVICE SOC.COOP

  Italia

  Verified by europages badge

  CONSAR SERVICE SOC.COOP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kylmäkuljetus, kuorma-autokuljetukset, Kylmäkuljetukset, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 3. COLITEL

  Ranska

  COLITEL on toiminut pikakuljetusten ja kriittisen logistiikan asiantuntijana vuodesta 1981. Kansallinen 10 toimiston verkosto. Palvelu 24/7. Kuljetukset ympäri Ranskaa, ja yhteistyö Euroopassa kumppaniverkoston kanssa. COLITEL tarjoaa pikakuljetusratkaisuja, suunnitellut kuljetukset ja terveydenhuoltoalan tarvikkeiden pikakuljetukset. Lisäksi toimitamme perille väärään kohteeseen lähetettyjä matkalaukkuja ja huolehdimme lähilogistiikasta. Tavaratoimitusten optimointi 10 toimiston ansiosta: Bordeaux, Toulouse, Nizza, Marseille, Lyon, Strasbourg, Lille, Rennes, Nantes, Les Ulis.

 4. NEW LINK SOLUTIONS, LTD

  Kazakstan

  New Link Solutions -yhtiö tarjoaa täsmällistä, luotettavaa ja kustannustehokasta kansainvälistä huolintapalvelua eri kuljetusvälinein. Toimitamme rahtia Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Taiwanista, Koreasta, Japanista, IVY-maista, Baltiasta, Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta, USA: sta ja Kanadasta. Logistiikkaratkaisut kohteisiinne!

 5. ASN TRANSPORT

  Ranska

  ASN TRANSPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteellisten laitteiden kuljetukset, kuormalavakuljettimet, Kuormalavojen toimitus, Pakettien pikatoimitus. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. TPMS EXPRESS MEDICAL

  Belgia

  TPMS EXPRESS MEDICAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiireelliset sairaalakuljetukset, Lääketieteellisten laitteiden kuljetukset, Lääketuotteiden kuljetus, ADR-kuljetus. Sen sijainti on Fernelemont (namur), Belgia.

 2. AUTOTHERM KFT.

  Unkari

  AUTOTHERM KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Szeged, Unkari.

 1. SONCOTRA

  Belgia

  SONCOTRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus, Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Poperinge, Belgia.

 2. ROKAUTA, UAB

  Liettua

  ROKAUTA, UAB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kuljetus - myrkylliset aineet, Kuljetus - kylmä-, Toimistojen ja tehtaiden siirrot, Kansainvälinen rahti, Kuljetus - myrkylliset aineet, Kuljetus - kylmä-, Toimistojen ja tehtaiden siirrot. Sen sijainti on Rokiskis, Liettua.

 3. EBO VAN WEEL

  Hollanti

  EBO VAN WEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korinvalmistus, lisäkärry, perävaunullinen kuorma-auto, Korinvalmistus. Sen sijainti on Rhoon, Hollanti.

 4. JENTY

  Venäjä

  JENTY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 5. NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE

  Ranska

  NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljetus, sisäelinten, kuljetus, vaaralliset jätteet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 6. ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE

  Saksa

  ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 7. HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH

  Itävalta

  HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 8. TRANSPARTNER LOGISTICS NV

  Belgia

  TRANSPARTNER LOGISTICS NV, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, kanainväliset tavarakuljetukset maanteitse, kansainväliset tiekuljetukset, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Sen sijainti on Aalst, Belgia.

 1. STEB - ERIC BATON

  Ranska

  STEB - ERIC BATON, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus, Pikatoimituspalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus. Sen sijainti on Reims, Ranska.

 2. ENZO RAPISARDA AUTOTRASPORTI

  Italia

  ENZO RAPISARDA AUTOTRASPORTI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, kylmäkuljetus, kauppatavaran kuljetus, Kuljetus - kylmä-, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Belpasso, Italia.

 3. AVTOKLIMATICI SOFIQ

  Bulgaria

  AVTOKLIMATICI SOFIQ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Sofiq, Bulgaria.

 4. COOL CARGO UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  COOL CARGO UK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kauppatavaroiden ilmakuljetukset valvotussa lämpötilassa, valvotussa lämpötilassa säilytettävien kauppatavaroiden näytteet, Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE

  Hollanti

  TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Varastopalvelut, Kuljetus - kylmä-, kansainvälinen kuljetus, Varastopalvelut. Sen sijainti on De Meern, Hollanti.

 6. THERMOTRAFFIC BELGIUM

  Belgia

  THERMOTRAFFIC BELGIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lentorahtipalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, satama, Kuljetus - kylmä-, kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla, Huolintaliikkeet, satama, Kuljetus - kylmä-, kylmäkuljetus. Sen sijainti on Kallo, Belgia.

 7. COLNAT S.R.L.

  Italia

  COLNAT S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut elintarvikkeet, elintarvikkeiden jakelu, kylmäkuljetus. Sen sijainti on Nuoro, Italia.

 8. STX MEDICAL

  Espanja

  STX MEDICAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on San Fernando De Henares, Espanja.

 9. BETTEN TRANSPORT

  Hollanti

  BETTEN TRANSPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Appelscha, Hollanti.

 10. TRANSPORT HERVE

  Belgia

  TRANSPORT HERVE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, yhteislastipalvelu, Kuljetus - kylmä-, kylmävarastot kauppatavaroiden varastointia varten, kuljetusyritys. Sen sijainti on Zulte, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen