• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuljetus - kylmä-

Tulokset hakusanalle

Kuljetus - kylmä- - Tuonti ja vienti

 1. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 2. LTL EXPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  LTL EXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pikatoimituspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Kauppatavaroiden kuljetus, Kylmäkuljetukset, Maantiekuljetus, Kuljetus, irtotavara, Muutot - kansainväliset, kansainvälinen kuljetus, tullivarasto, ADR-kuljetus. Sen sijainti on Jarville-La-Malgrange, Ranska.

 3. EUROPE SERVICES TRANSPORT

  Ranska

  Verified by europages badge

  EUROPE SERVICES TRANSPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Tavanomaisten aineiden kuljetukset, kauppatavaran kuljetus, kansainvälinen kuljetus. Sen sijainti on Champigny-Sur-Marne, Ranska.

 4. CONHEXA SAS

  Ranska

  Verified by europages badge

  CONHEXA SAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, satama, Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, Kuljetus - kylmä-, frozen product warehousing, fresh produce warehousing, Distribution of fresh produce, logistiikkapalvelu, Port logistics. Sen sijainti on Steenvoorde, Ranska.

 5. TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, logistiikka, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, kauppatavaroiden maantiekuljetukset valvotussa lämpötilassa, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Allain, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Ranska

  Verified by europages badge

  AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, satama. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, lentokenttä, Merirahti, Kansainvälinen rahti, Rahti, lento-, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Rautatie- ja maantiekuljetus, Rautatiekonttikuljetus, Maantiekonttikuljetus, Jokikuljetukset. Sen sijainti on Sete, Ranska.

 2. TRANSEXPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSEXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, express-kuljetus, Kevyiden kuormien kuljetukset, Kuljetus - kylmä-, matkatavaroiden kuljetuspalvelut. Sen sijainti on Montataire, Ranska.

 3. CONSAR SERVICE SOC.COOP

  Italia

  Verified by europages badge

  CONSAR SERVICE SOC.COOP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kylmäkuljetus, kuorma-autokuljetukset, Kylmäkuljetukset, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 4. COLITEL

  Ranska

  COLITEL on toiminut pikakuljetusten ja kriittisen logistiikan asiantuntijana vuodesta 1981. Kansallinen 10 toimiston verkosto. Palvelu 24/7. Kuljetukset ympäri Ranskaa, ja yhteistyö Euroopassa kumppaniverkoston kanssa. COLITEL tarjoaa pikakuljetusratkaisuja, suunnitellut kuljetukset ja terveydenhuoltoalan tarvikkeiden pikakuljetukset. Lisäksi toimitamme perille väärään kohteeseen lähetettyjä matkalaukkuja ja huolehdimme lähilogistiikasta. Tavaratoimitusten optimointi 10 toimiston ansiosta: Bordeaux, Toulouse, Nizza, Marseille, Lyon, Strasbourg, Lille, Rennes, Nantes, Les Ulis.

 5. SONCOTRA

  Belgia

  SONCOTRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus, Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Poperinge, Belgia.

 1. TPMS EXPRESS MEDICAL

  Belgia

  TPMS EXPRESS MEDICAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiireelliset sairaalakuljetukset, Lääketieteellisten laitteiden kuljetukset, Lääketuotteiden kuljetus, ADR-kuljetus. Sen sijainti on Fernelemont (namur), Belgia.

 2. AUTOTHERM KFT.

  Unkari

  AUTOTHERM KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Szeged, Unkari.

 1. ROKAUTA, UAB

  Liettua

  ROKAUTA, UAB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kuljetus - myrkylliset aineet, Kuljetus - kylmä-, Toimistojen ja tehtaiden siirrot, Kansainvälinen rahti, Kuljetus - myrkylliset aineet, Kuljetus - kylmä-, Toimistojen ja tehtaiden siirrot. Sen sijainti on Rokiskis, Liettua.

 2. EBO VAN WEEL

  Hollanti

  EBO VAN WEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korinvalmistus, lisäkärry, perävaunullinen kuorma-auto, Korinvalmistus. Sen sijainti on Rhoon, Hollanti.

 3. JENTY

  Venäjä

  JENTY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 4. FROSTPAC

  Italia

  FROSTPAC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Villa San Giovanni, Italia.

 5. ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE

  Saksa

  ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 6. TRANSPARTNER LOGISTICS NV

  Belgia

  TRANSPARTNER LOGISTICS NV, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, kanainväliset tavarakuljetukset maanteitse, kansainväliset tiekuljetukset, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Sen sijainti on Aalst, Belgia.

 7. STEB - ERIC BATON

  Ranska

  STEB - ERIC BATON, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus, Pikatoimituspalvelut, Kauppatavaroiden kuljetus. Sen sijainti on Reims, Ranska.

 8. NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE

  Ranska

  NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljetus, sisäelinten, kuljetus, vaaralliset jätteet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH

  Itävalta

  HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. STX MEDICAL

  Espanja

  STX MEDICAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on San Fernando De Henares, Espanja.

 3. TRANSPORTE SEN

  Saksa

  TRANSPORTE SEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Kerpen, Saksa.

 4. TRANSPORT & LAGEREI GMBH VOIGT

  Saksa

  TRANSPORT & LAGEREI GMBH VOIGT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Groitzsch, Saksa.

 5. WALLENBORN TRANSPORTS

  Luxemburg

  WALLENBORN TRANSPORTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lentokuljetukset, Kuljetus - kylmä-, Turvakuljetukset, Lentokuljetukset, Kuljetus - kylmä-, Turvakuljetukset, logistiikka. Sen sijainti on Munsbach, Luxemburg.

 6. ISOTHERMIC SRL

  Italia

  ISOTHERMIC SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäkuljetuspakettiautojen sisustus. Sen sijainti on Ariccia, Italia.

 7. TRANSPORTES BARBARIN

  Espanja

  TRANSPORTES BARBARIN, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus, Maantiekuljetus - säiliöautot, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus, Maantiekuljetus - säiliöautot, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Beriain - Navarra, Espanja.

 8. WELPA TRANS

  Belgia

  WELPA TRANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ryhmäpalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Kuljetus - kylmä-, kuljetusyritys, kansainvälinen kuljetus, express-kuljetus. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 9. TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE

  Hollanti

  TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Varastopalvelut, Kuljetus - kylmä-, kansainvälinen kuljetus, Varastopalvelut. Sen sijainti on De Meern, Hollanti.

 10. FRIGOSPRINT

  Saksa

  FRIGOSPRINT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Kronach, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen