• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kultaus - kultasepät

Tulokset hakusanalle

Kultaus - kultasepät - Tuonti ja vienti

 1. THE MINIMAL!ST

  Armenia

  Verified by europages badge

  Minimal! st is jewelry brand that is known for its 925 sterling silver fine jewelry. The pieces are sold on the famous marketplaces, online stores, and through corporate merchandising. The line includes fine jewelry: earrings, necklaces, charms, rings, bracelets. Minimal! st makes custom jewelry for any client around the world. Minimal! st exclusively uses precious metals for making fine jewelry: 925 sterling silver, 14K gold, rhodium. Every item has unique labeling. The brand cares about time and focus of the customer. Simple jewelry pieces are comfortable to wear and easy to mix with each other. Every jewelry piece has geometrical shape and is adaptive to combination, with visual harmony that fits into any style. Clean design doesn't overwhelm the look but makes it complete in the best possible way. We show style in every detail. The brand distributes the jewelry around the world promoting the minimalism idea through them. Minimalism frees from complex conceptions. It helps to move faster and keep the pace. To find balance. To live in the harmony with yourself and the world. MINIMAL! ST is minimalism in the embodiment of jewelry. Website for wholesalers https: //ru.theminimalist.pro/alibaba_wholesales Our main website https: //theminimalist.pro

 2. LAURET STUDIO

  Ranska

  LAURET STUDIO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Vienne En Arthies, Ranska.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Saksa

  BRUNO WELZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kulta, Kulta- ja hopeapinnoitus - terästen ja metallien, Kultaus - kultasepät, Kulta, Kulta- ja hopeapinnoitus - terästen ja metallien, arvometallien työstäminen. Sen sijainti on Schwäbisch Gmünd, Saksa.

 4. MODELE UNIQUE

  Ranska

  MODELE UNIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korujen valmistus, arvometallista valmistetut pleteeratut korut. Sen sijainti on Neydens, Ranska.

 5. TS WEDDING BANDS

  Turkki

  TS WEDDING BANDS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kulta- ja teräsrannerenkaat, Käsintehdyt korut, sormusten suurennus- ja pienennyskoneet korujen sekä kulta- ja hopeaesineiden valmistusta varten. Sen sijainti on Yemiscihan-Kemeralti-Izmir, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TUZER KUYUMCULUK BILISIM

  Turkki

  TUZER KUYUMCULUK BILISIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. POKROVSKY JEWELRY

  Venäjä

  POKROVSKY JEWELRY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kultaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulta- ja hopeaesineet, Kultaus - kultasepät, Kulta- ja hopeaesineet, Kultaus - kultasepät, hopeakorut, kultainen kaulakoru. Sen sijainti on Pokrov, Venäjä.

 3. MODERN ALYANS TIC.LTD.STI.

  Turkki

  MODERN ALYANS TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY

  Turkki

  EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, kultaseppien muotit, jalokiviseppien koneet, Kultaus - kultasepät, koruseppien varusteet. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 5. SKUP ZŁOTA CZĘSTOCHOWA

  Puola

  SKUP ZŁOTA CZĘSTOCHOWA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korujen osto, rahan osto. Sen sijainti on Częstochowa, Puola.

 1. VILLAGE D'AIKO

  Ranska

  VILLAGE D'AIKO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla fantasiakoruartikkelit, Hopeakorut, vanhat korut, ametistein koristellut korut. Sen sijainti on Meximieux, Ranska.

 2. UNIVERSALYANS

  Turkki

  UNIVERSALYANS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liitot, kellosepänliike, 14 karaatin kultakorut, 18 karaatin kultakorut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. SEZGIN JEWELS

  Turkki

  SEZGIN JEWELS, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hopeakorut, kultasepänliikkeiden suunnittelu. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. DONNG GUAN JIN ZHIHUAN CARVING FACTORY

  Kiina

  DONNG GUAN JIN ZHIHUAN CARVING FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Guang dong, Kiina.

 3. GOLDSCHMIEDE SCHWADERLAPP

  Saksa

  GOLDSCHMIEDE SCHWADERLAPP, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulta- ja hopeaesineet, Hopeointi - hopeasepät, Kultaus - kultasepät, Kulta- ja hopeaesineet, Hopeointi - hopeasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Rees Am Niederrhein, Saksa.

 4. IDOLE BIJOUX

  Turkki

  IDOLE BIJOUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valurauta, liljat, korut, tukkumyynti, päällystetyt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. BIGBOSS JEWELLERY

  Turkki

  BIGBOSS JEWELLERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kultakorut, kultasepänliikkeiden suunnittelu, ateljee. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 6. EKOLYE

  Turkki

  EKOLYE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kultainen kaulakoru, briljanttikaulakorut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. RISDAHL GULD

  Tanska

  RISDAHL GULD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liitot. Sen sijainti on Løkken, Tanska.

 8. SUP PARADISE IBIZA

  Espanja

  SUP PARADISE IBIZA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Ibiza, Espanja.

 1. GUNEY KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  GUNEY KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. FORT WAYNE METALS (CASTLEBAR) LTD

  Irlanti

  FORT WAYNE METALS (CASTLEBAR) LTD, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Castlebar, Irlanti.

 3. MIDAS HEDIYELIK ESYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkki

  MIDAS HEDIYELIK ESYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. HIJOS DE JOSE PARIS SA

  Espanja

  HIJOS DE JOSE PARIS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Malaga, Espanja.

 5. NINA KRAUDZUN E.K

  Saksa

  NINA KRAUDZUN E.K, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Rosenheim, Saksa.

 6. GÜMÜŞ TELKARI

  Turkki

  GÜMÜŞ TELKARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kultaus - kultasepät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koru- sekä kulta- ja hopeaesineisiin liittyvät palvelut ja toiminnat, kellosepänliike. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. ISTOR KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  ISTOR KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. INCI KUYUMCULUK VE DERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  INCI KUYUMCULUK VE DERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. ALEX ROTTER & CO. AG

  Sveitsi

  ALEX ROTTER & CO. AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Littau, Sveitsi.

 10. SENER KUYUMCULUK ZEKI SENER

  Turkki

  SENER KUYUMCULUK ZEKI SENER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulta- ja hopeaesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kultaus - kultasepät, Kultaus - kultasepät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia