• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kumi - lääkinnälliset tarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. PROGRESS SILICONES

  Ranska

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

 2. GEFICCA SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  GEFICCA SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - valmistus puolivalmiiksi tuotteiksi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumituotteet, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Kumi - moottoriajoneuvo- ja kuljetusteollisuustuotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Vaahtokumi, Kumi ja muovi - työstäminen, Kumituotteet, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Kumi - moottoriajoneuvo- ja kuljetusteollisuustuotteet. Sen sijainti on Cosne Sur Loire Cedex, Ranska.

 3. MEDI-SIL ORTHOPÄDISCHE PRODUKTE

  Saksa

  Verified by europages badge

  MEDI-SIL ORTHOPÄDISCHE PRODUKTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silicone rubber products, Silicone moulded parts, Silicone products, Silicone rings, Silicone moulded parts for medical technology, Heel cushions, Medical padding, jalkatuet, orthopaedic requirements. Sen sijainti on Raubling, Saksa.

 4. ITALGOMMA2

  Italia

  Verified by europages badge

  ITALGOMMA2, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - teollisuustekniikkatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, kumista valmistetut liitoskappaleet, winders, AWH, tekniset kumituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, fittings, WSG, ammattivarusteet. Sen sijainti on Collecchio, Italia.

 5. SCEROX ERODIERTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCEROX ERODIERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Redwitz A. D. Rodach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SMS SPEZIAL-MASCHINENFABRIK- SCHONUNGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SMS SPEZIAL-MASCHINENFABRIK- SCHONUNGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Schonungen, Saksa.

 2. VEPMED MEDİKAL

  Turkki

  VEPMED MEDİKAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet, alipaineyksikkö, Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. SAAFI FOR IMPORT AND EXPORT.

  Turkki

  SAAFI FOR IMPORT AND EXPORT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, lääkärintakit, suojahaalarit, Sairaalakäsineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. VR-PLAST, LLC

  Venäjä

  VR-PLAST, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivistyslaitteet, rakennusteollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Kumituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Putket ja letkut, kumiset, Eristystiivisteet, Kumituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Putket ja letkut, kumiset. Sen sijainti on Kazan, Venäjä.

 5. CKF FRÄSTECHNIK GMBH

  Saksa

  CKF FRÄSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Prutting, Saksa.

 1. KERN MICROTECHNIK GMBH

  Saksa

  KERN MICROTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sorvaus - teräs ja metallit, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Kellonjouset, Sorvaus - teräs ja metallit, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Kellonjouset. Sen sijainti on Murnau, Saksa.

 2. ZKU JSCO

  Bulgaria

  ZKU JSCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silikonit, Kumituotteet, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Silikonit, Kumituotteet, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Gorno Botevo, Bulgaria.

 1. FLUORTEK INC.

  Saksa

  FLUORTEK INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisäkumit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Kumin ja muovin suulakepuristus, saniteettituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Kumin ja muovin suulakepuristus, termoplastiset putket. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 2. SPCV - TETINES POUR BEBES

  Ranska

  SPCV - TETINES POUR BEBES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, vauvojen tuttien valmistaja, silikoniset lääketieteelliset tutit, hypoallergiset tutit, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet. Sen sijainti on Vorey Sur Arzon, Ranska.

 3. EMR

  Turkki

  EMR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. CHYNAR IC DIS A.S

  Turkki

  CHYNAR IC DIS A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kirurgiset välineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. RUBITEKS TEXTILE AND RUBBER COMPANY

  Turkki

  RUBITEKS TEXTILE AND RUBBER COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla latex, kengän pohjalliset, vaatteiden vyöt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. EKIN MEDICAL CHEMICALS

  Turkki

  EKIN MEDICAL CHEMICALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. JÜRGEN BACHER

  Saksa

  JÜRGEN BACHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Rietheim-Weilheim, Saksa.

 8. BIG SEVEN SAGL

  Sveitsi

  BIG SEVEN SAGL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttökäsineet, kertakäyttökäsineet, lääkintä- ja terveystavarat. Sen sijainti on Lugano, Sveitsi.

 1. A.S.T. DI ZAGANELLI BRUNO & C. S.N.C.

  Italia

  A.S.T. DI ZAGANELLI BRUNO & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sormustimet. Sen sijainti on Quarto Inferiore, Italia.

 2. CENTRAL SWISS SARL

  Sveitsi

  CENTRAL SWISS SARL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nitriilikäsineet. Sen sijainti on Lausanne, Sveitsi.

 3. HEISSER HAMSTER

  Saksa

  HEISSER HAMSTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kattilat. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 4. MONDO SP. Z O.O.

  Puola

  MONDO SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on Bielsko-Bia?a, Puola.

 5. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

  Turkki

  DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. SANTEMEDIKAL

  Turkki

  SANTEMEDIKAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suojahaalarit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. INFINITYMED GMBH

  Saksa

  INFINITYMED GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttökäsineet, kertakäyttökäsineet, suojakäsineet. Sen sijainti on München, Saksa.

 8. PIPETTE TIP MANUFACTURER CO., LTD.

  Yhdysvallat

  PIPETTE TIP MANUFACTURER CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Sen sijainti on New York, Yhdysvallat.

 9. APTAR STELMI

  Ranska

  APTAR STELMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet. Sen sijainti on Villepinte, Ranska.

 10. COMPANIA IBERICA DE PANELES SINTETICOS SA

  Espanja

  COMPANIA IBERICA DE PANELES SINTETICOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kumia ja muovia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovilattiapinnoitteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Muovit - pakkaukset, Muovilattiapinnoitteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Muovit - pakkaukset. Sen sijainti on Massamagrell, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen