• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kumin ja muovin taivutus

Tulokset hakusanalle

Kumin ja muovin taivutus - Tuonti ja vienti

 1. MMOTORS JSC

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  MMOTORS JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viuhkat, Lämmöntalteenottojärjestelmät, Kumin ja muovin taivutus, sähkömoottoreiden rakennus, Sähkökäyttöiset nostotrukit, ilmanpuhaltimet teollisuuskäyttöön, Ilmansekoittimet, aksiaalituulettimet, Teollisuuden käyttöön tarkoitetut kattotuulettimet. Sen sijainti on Etropole, Bulgaria.

 2. UKRHIMPLAST

  Ukraina

  UKRHIMPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taivutus. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 3. SEAL SK S.R.O

  Slovakia

  SEAL SK S.R.O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taivutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkatavaroiden painokoneet. Sen sijainti on Dolný Kubin, Slovakia.

 4. CINTRATLANTIC

  Ranska

  CINTRATLANTIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taivutus. Sen sijainti on Sainte-Soulle, Ranska.

 5. ÖZEN TEKNIK PLASTIK

  Turkki

  ÖZEN TEKNIK PLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taivutus. Sen sijainti on Eskisehir, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OUEST CINTRAGE

  Ranska

  OUEST CINTRAGE, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taivutus. Sen sijainti on Change, Ranska.

 2. MININI & C

  Italia

  MININI & C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Cassacco, Italia.

 3. BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX

  Ranska

  BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Grigny, Ranska.

 4. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  WEGENER INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Taivutuskonetyökalut, Hitsaus, muovin - koneet, Kumin ja muovin hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Taivutuskonetyökalut, Hitsaus, muovin - koneet, Kumin ja muovin hitsaus. Sen sijainti on Eschweiler, Saksa.

 5. POLYPLAST

  Ranska

  POLYPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Muovikattilat. Sen sijainti on Hagondange, Ranska.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C

  Puola

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Rakennustyöt. Sen sijainti on Katowice, Puola.

 2. I-CONCEPT PRODUKTION

  Saksa

  I-CONCEPT PRODUKTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovilevyjen taittokoneet, taittokoneet. Sen sijainti on Steinfurt, Saksa.

 1. STARPLAST

  Ranska

  STARPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Limoges Cedex 0, Ranska.

 2. CAMBIUM

  Ranska

  CAMBIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, muovien työstö. Sen sijainti on La Balme-De-Thuy, Ranska.

 3. RESARM

  Belgia

  RESARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - puolivalmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Muovikattilat. Sen sijainti on Barchon, Belgia.

 4. A2CP14

  Ranska

  A2CP14, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovikattilat, muoviastiat. Sen sijainti on Verson, Ranska.

 5. BD-FORMTECHNIK GMBH

  Saksa

  BD-FORMTECHNIK GMBH, joka toimii toimialalla Rakenneosat, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PVC-ikkunat, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, PVC-ikkunat, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Nordhorn, Saksa.

 6. CF PLASTIQUES SA

  Ranska

  CF PLASTIQUES SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kumi ja muovi - työstäminen, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kumi ja muovi - työstäminen. Sen sijainti on Pusignan, Ranska.

 7. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Italia

  BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Toimistotarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus. Sen sijainti on Milano, Italia.

 8. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Italia

  I.L.P.R.A. S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus, koneet kuplapakkauksiin pakkausta varten, Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus. Sen sijainti on Vigevano, Italia.

 1. OGGETTI&SOGGETTI

  Italia

  OGGETTI&SOGGETTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pleksilasin muotoilu. Sen sijainti on San Giovanni Lupatoto, Italia.

 2. EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A.

  Portugali

  EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 3. H.W. LANGBALLE APS

  Tanska

  H.W. LANGBALLE APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Vejen, Tanska.

 4. USI'PLAST SOLOGNE

  Ranska

  USI'PLAST SOLOGNE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin leikkaus, Kumin ja muovin leikkaus. Sen sijainti on Lamotte Beuvron, Ranska.

 5. MAVIFLEX S.R.L.

  Italia

  MAVIFLEX S.R.L., joka toimii toimialalla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Kumin ja muovin hitsaus ja liimaus. Sen sijainti on Casorate Primo, Italia.

 6. ELPLAST

  Italia

  ELPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistotarvikkeet, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Toimistotarvikkeet, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on San Raffaele Cimena, Italia.

 7. P V CINTRAGE

  Ranska

  P V CINTRAGE, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Merville, Ranska.

 8. FASER-PLAST AG

  Sveitsi

  FASER-PLAST AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Rickenbach Bei Wil, Sveitsi.

 9. JOHN G. MCENTAGART LTD

  Irlanti

  JOHN G. MCENTAGART LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Dublin, Irlanti.

 10. FAHRNER

  Ranska

  FAHRNER, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus. Sen sijainti on Niedermodern, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen