• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kunnossapitotyöt - urakoitsijat

Tulokset hakusanalle

Kunnossapitotyöt - urakoitsijat - Tuonti ja vienti

 1. MLD DÉMOLITION

  Ranska

  Verified by europages badge

  MLD DÉMOLITION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Räjäytysurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, seinien purkaminen, yksityiset ja teolliset purkutyöt, betonirakenteiden purku. Sen sijainti on Courmelles, Ranska.

 2. IMAC MONTAJE MANTENIMIENTO Y COMISIONAMIENTO ELECTRICO

  Meksiko

  IMAC MONTAJE MANTENIMIENTO Y COMISIONAMIENTO ELECTRICO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömekaanisten laitteiden huolto, laitteiden käyttöönotto. Sen sijainti on Tampico, Meksiko.

 3. P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH

  Itävalta

  P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Ma. Enzersdorf, Itävalta.

 4. WIR ABT GMBH

  Saksa

  WIR ABT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Ravensburg, Saksa.

 5. PINTORES BOADILLA

  Espanja

  PINTORES BOADILLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Boadilla Del Monte, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OBRAS Y REFORMAS JUMIAL

  Espanja

  OBRAS Y REFORMAS JUMIAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pienet muuraustyöt, ylläpito- ja uudistustyöt, kylpyhuoneiden kunnostus, uusiminen, lattioiden. Sen sijainti on Fuengirola, Espanja.

 2. XOOC

  Hollanti

  XOOC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, rakennustöitä, laajamittaisia töitä ja infrastruktuuritöitä suorittavat yritykset, putkimies. Sen sijainti on Zoetermeer, Hollanti.

 3. BOMBFORM

  Espanja

  BOMBFORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Salt-Girona, Espanja.

 4. ANGUS

  Puola

  ANGUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitulaasti ja stukko, koristepylväät, sementtipylväät, Kuitulaasti ja stukko, pylväät. Sen sijainti on Marki, Puola.

 5. BEST HANDYMAN OXFORD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BEST HANDYMAN OXFORD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköasentajat, putkimies, Lukot ja salvat, maalaukset. Sen sijainti on Oxford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Hollanti

  FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Rappausurakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, tavalliset saneeraustyöt, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Rappausurakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 2. CESCAF

  Italia

  CESCAF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, esivalmistetut talot. Sen sijainti on Ronco Briantino, Italia.

 1. STUDIO GULLO SRL

  Italia

  STUDIO GULLO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusjätteiden puhdistaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, hävittäminen, vaaralliset jätteet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Monreale, Italia.

 2. ENTREPRISES DEUMER BERNARD

  Belgia

  ENTREPRISES DEUMER BERNARD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, tavalliset saneeraustyöt, rakennustyöt. Sen sijainti on Houffalize, Belgia.

 3. BETOTEC

  Belgia

  BETOTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Betonirakenteet, Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Betonirakenteet, julkisivujen uusiminen. Sen sijainti on Schoten, Belgia.

 4. EMMECIQUATTRO S.A.S

  Italia

  EMMECIQUATTRO S.A.S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Carpi, Italia.

 5. A.ARNOUS-DEBOUCHTOUT

  Belgia

  A.ARNOUS-DEBOUCHTOUT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, putkiasennukset, putkijohtojen avaus yksityisille ja teollisuudelle, viemäritarkastukset. Sen sijainti on Ohain, Belgia.

 6. KATASKEVI - ANAKAINISI - TECHNOPRAXIS

  Kreikka

  KATASKEVI - ANAKAINISI - TECHNOPRAXIS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Peristeri, Kreikka.

 7. PETERBOROUGH IMPROVEMENTS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PETERBOROUGH IMPROVEMENTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, aitaukset, puutarhanhoitotyöt, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, lasien asennus. Sen sijainti on Peterborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. ISOENERGY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ISOENERGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Horley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SMARTER SURFACES

  Irlanti

  SMARTER SURFACES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetit, Magneettitaulut, Tapetit, lehtiötaulun arkit. Sen sijainti on Rathgar, Irlanti.

 2. G.PATERI CONTROLLI NON DISTRUTTIVI S.A.S. DI G.PATERI & C.

  Italia

  G.PATERI CONTROLLI NON DISTRUTTIVI S.A.S. DI G.PATERI & C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ainetta rikkomattomat tarkastukset, ultraäänilaitteet, 24 h/vrk. Sen sijainti on Genova, Italia.

 3. ENTREPRISES KOECKELBERG

  Belgia

  ENTREPRISES KOECKELBERG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, Runkotyöt - rakentaminen, talojen rakentaminen, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Gilly, Belgia.

 4. KOOIKER ZUIGTECHNIEK

  Hollanti

  KOOIKER ZUIGTECHNIEK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Staphorst, Hollanti.

 5. JANSON FLOOR

  Belgia

  JANSON FLOOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, mattopesu. Sen sijainti on Vichte (anzegem), Belgia.

 6. TYBRI TOTAL PROJECTS

  Hollanti

  TYBRI TOTAL PROJECTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Boekel, Hollanti.

 7. AREAL TOMASZ MACIEJEWSKI

  Puola

  AREAL TOMASZ MACIEJEWSKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Łęczyca, Puola.

 8. CONSTRUVALL: OBRAS Y REFORMAS GALIS

  Espanja

  CONSTRUVALL: OBRAS Y REFORMAS GALIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Sen sijainti on Gondomar, Espanja.

 9. RAPOSO & VALENTE LDA

  Portugali

  RAPOSO & VALENTE LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Liikkeiden rakennusasennukset. Sen sijainti on Ovar, Portugali.

 10. REHABILITACIONES DE FACHADAS

  Espanja

  REHABILITACIONES DE FACHADAS, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kattojen eristys, ylläpito- ja uudistustyöt, julkisivujen restaurointi, julkisivujen uusiminen. Sen sijainti on Polígono De Marratxí, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen