• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat

Tulokset hakusanalle

Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat - Tuonti ja vienti

 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Turkki

  Verified by europages badge

  Established in 2018, Amotarget is the Exclusive Authorized Distributor of Baltrotors, specializing in high-quality rotators for forestry and material handling. Our exclusive partnership with Baltrotors reflects our commitment to delivering industry-leading solutions. Collaborating with global brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann, and more, Amotarget offers a diverse range of construction equipment, commercial vehicle spare parts, mining vehicle spare parts, heavy-duty machines & industrial products. Our product portfolio features the latest and most reliable construction equipment and spare parts from top brands. Amotarget ensures high standards in quality and reliability, supported by our expert team's professional advice tailored to your specific requirements. Believing in the best value for your investment, Amotarget provides competitive pricing for high-quality products. Since 2018, our adaptability and comprehensive range have made us a versatile choice, serving diverse clients from automotive to construction sectors. Collaboration with leading brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, and Volvo, CASE, Atlas Copco and Ammann allows us to offer options synonymous with quality and innovation. Amotarget is committed to continuous innovation, updating offerings with the latest advancements for access to cutting-edge equipment and technology. Choose Amotarget for reliable, expert solutions in construction and industrial equipment.Contact us!

 2. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autojen romutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Dieselmoottoreiden varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Moottoreiden hävittäminen, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, autojen käytetyt komponentit ja osat. Sen sijainti on Villorba, Italia.

 3. DIMEXCO GROUP

  Belgia

  Verified by europages badge

  DIMEXCO GROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Autojen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Renkaat, Kompressorit, Suodattimet autoihin, kuorma-autoihin ja rakennuskoneisiin, large stock skf bearings, Laturit, moottoriajoneuvojen käynnistimet, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Renkaat. Sen sijainti on Rixensart, Belgia.

 4. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slovakia

  GLOBAL RESOURCE on yritys, joka toimittaa traktorien varaosia: Pilkkujen avulla eritelty luettelo käynnistintyypeistä ja merkeistä. Käynnistin MTZ 82, käynnistin Valkovenäjä generaattori nostin moottori Hatz, käynnistin Perkins, käynnistin Hatz, käynnistin MTZ 320 käynnistin MTZ 80, MTZ-käynnistin hammaspyörä, MTZ-käynnistimet, käynnistin hammaspyörä, käynnistin Tatra, käynnistin Zetor, traktori Zetor, Valkovenäjä traktori, Zetor, Hatz, MTZ, Tatra, Perkins, Valkovenäjä, Magneton, Balkankar

 5. AYYEDEKPARÇA

  Turkki

  AYYEDEKPARÇA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OPTIMA TANKS

  Turkki

  OPTIMA TANKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt, hydrauliikkatarvikkeet pumppuja ja säiliöitä varten. Sen sijainti on Karatay-Konya, Turkki.

 2. KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nivelholkit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. A-RICAMBI

  Turkki

  A-RICAMBI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varaosat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. SHU AUTOMOTIVE

  Turkki

  SHU AUTOMOTIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auton varaosat, tukkumyynti, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. INTER SERVICE FREINS +

  Ranska

  INTER SERVICE FREINS +, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Roncq, Ranska.

 1. SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP

  Itävalta

  SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt. Sen sijainti on Lend, Itävalta.

 2. GRÖNER TRANSPORT GMBH

  Saksa

  GRÖNER TRANSPORT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Steinheim, Saksa.

 1. SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR

  Turkki

  SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Yenimahalle, Turkki.

 2. R&L PARTS

  Turkki

  R&L PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - moottoriajoneuvo- ja kuljetusteollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Lehtijouset, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, vesipumput, Lehtijouset, moottoriteline. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. PENAX - PETR SÝBA S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  PENAX - PETR SÝBA S.R.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Teplice, Tsekin tasavalta.

 4. KAM OTO YED PARCA LTD STI

  Turkki

  KAM OTO YED PARCA LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörännavat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Nevsehir, Turkki.

 6. UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineilmajousitukset. Sen sijainti on Nilüfer, Turkki.

 7. LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN

  Saksa

  LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, teollisuuden, Kuorma-autot, käytetyt, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Perävaunut, teollisuuden, puoliperävaunut, Kuorma-autot, käytetyt, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on München, Saksa.

 8. IMPARTEX LLC

  Eesti

  IMPARTEX LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 1. KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS

  Turkki

  KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY

  Suomi

  ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rekka-autojen varaosat. Sen sijainti on Helsinki, Suomi.

 3. INCAR SRL

  Italia

  INCAR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kevyet teollisuusajoneuvot, raskaat teollisuusajoneuvot, kuorma-auton vaihto, Teollisuusajoneuvojen varaosat. Sen sijainti on Venaria Reale, Italia.

 4. MTECH.AG-PARTS LLC

  Venäjä

  MTECH.AG-PARTS LLC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Autojen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Autonosat, Auton varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 5. FDPL

  Ranska

  FDPL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rekka-autot, autonkori. Sen sijainti on Saint Georges De Commiers, Ranska.

 6. MEXPARTS SPARE PARTS AND FILTERS

  Turkki

  MEXPARTS SPARE PARTS AND FILTERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodatin. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. MAX-BRAND KFT.

  Unkari

  MAX-BRAND KFT., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Laakerit, kuula-, Maataloustyö, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Laakerit, kuula-, Maataloustyö. Sen sijainti on Erdőhorváti, Unkari.

 8. SEZ MÜHENDISLIK MAKINA SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkki

  SEZ MÜHENDISLIK MAKINA SAN.VE TIC.LTD.ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sorvin laipat, sorvaus piirustusten mukaan. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. PARTEN EXPORT&IMPORT COMPANY

  Turkki

  PARTEN EXPORT&IMPORT COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 10. ISPAUTO

  Turkki

  ISPAUTO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jarrujen varaosat, kuorma-auton vaihto, ajoneuvojen jarrupalat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen