• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat

Tulokset hakusanalle

Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat - Tuonti ja vienti

 1. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autojen romutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Dieselmoottoreiden varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Moottoreiden hävittäminen, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, autojen käytetyt komponentit ja osat. Sen sijainti on Villorba, Italia.

 2. DIMEXCO GROUP

  Belgia

  Verified by europages badge

  DIMEXCO GROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Autojen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Renkaat, Kompressorit, Suodattimet autoihin, kuorma-autoihin ja rakennuskoneisiin, large stock skf bearings, Laturit, moottoriajoneuvojen käynnistimet, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Renkaat. Sen sijainti on Rixensart, Belgia.

 3. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slovakia

  GLOBAL RESOURCE on yritys, joka toimittaa traktorien varaosia: Pilkkujen avulla eritelty luettelo käynnistintyypeistä ja merkeistä. Käynnistin MTZ 82, käynnistin Valkovenäjä generaattori nostin moottori Hatz, käynnistin Perkins, käynnistin Hatz, käynnistin MTZ 320 käynnistin MTZ 80, MTZ-käynnistin hammaspyörä, MTZ-käynnistimet, käynnistin hammaspyörä, käynnistin Tatra, käynnistin Zetor, traktori Zetor, Valkovenäjä traktori, Zetor, Hatz, MTZ, Tatra, Perkins, Valkovenäjä, Magneton, Balkankar

 4. AYYEDEKPARÇA

  Turkki

  AYYEDEKPARÇA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. OPTIMA TANKS

  Turkki

  OPTIMA TANKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt, hydrauliikkatarvikkeet pumppuja ja säiliöitä varten. Sen sijainti on Karatay-Konya, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nivelholkit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. A-RICAMBI

  Turkki

  A-RICAMBI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varaosat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. INTER SERVICE FREINS +

  Ranska

  INTER SERVICE FREINS +, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Roncq, Ranska.

 4. SHU AUTOMOTIVE

  Turkki

  SHU AUTOMOTIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auton varaosat, tukkumyynti, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR

  Turkki

  SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Yenimahalle, Turkki.

 1. SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP

  Itävalta

  SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt. Sen sijainti on Lend, Itävalta.

 2. GRÖNER TRANSPORT GMBH

  Saksa

  GRÖNER TRANSPORT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Steinheim, Saksa.

 1. R&L PARTS

  Turkki

  R&L PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - moottoriajoneuvo- ja kuljetusteollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Lehtijouset, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, vesipumput, Lehtijouset, moottoriteline. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. PENAX - PETR SÝBA S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  PENAX - PETR SÝBA S.R.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Teplice, Tsekin tasavalta.

 3. KAM OTO YED PARCA LTD STI

  Turkki

  KAM OTO YED PARCA LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörännavat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Nevsehir, Turkki.

 5. UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineilmajousitukset. Sen sijainti on Nilüfer, Turkki.

 6. LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN

  Saksa

  LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN, joka toimii toimialalla Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, teollisuuden, Kuorma-autot, käytetyt, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Perävaunut, teollisuuden, puoliperävaunut, Kuorma-autot, käytetyt, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. IMPARTEX LLC

  Eesti

  IMPARTEX LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 8. INCAR SRL

  Italia

  INCAR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kevyet teollisuusajoneuvot, raskaat teollisuusajoneuvot, kuorma-auton vaihto, Teollisuusajoneuvojen varaosat. Sen sijainti on Venaria Reale, Italia.

 1. FDPL

  Ranska

  FDPL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rekka-autot, autonkori. Sen sijainti on Saint Georges De Commiers, Ranska.

 2. ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY

  Suomi

  ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rekka-autojen varaosat. Sen sijainti on Helsinki, Suomi.

 3. KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS

  Turkki

  KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. VOLPATO SRL

  Italia

  VOLPATO SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Autojen romutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, auton varaosat, alkuperäiset varaosat, Autojen varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Marghera-Venezia, Italia.

 5. BUGA TECHNIC

  Turkki

  BUGA TECHNIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 6. DEMOSAN

  Turkki

  DEMOSAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesipumput, kaupallisen ajoneuvon varaosa. Sen sijainti on Selçuklu/konya, Turkki.

 7. SARFIM AUTOMOTIVE IND. CO. LTD.

  Turkki

  SARFIM AUTOMOTIVE IND. CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perävaunujen akselit, Pultit, linja-autojen varaosat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 8. DENSO SALES BELGIUM

  Belgia

  DENSO SALES BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Autot - sähköiset ja elektroniset osat ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Auton varaosat, moottoriajoneuvojen käynnistimet, Autot - tarvikkeet, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Sen sijainti on Vilvoorde, Belgia.

 9. MAJOR FORCE AUTOMOTIVE MFG

  Turkki

  MAJOR FORCE AUTOMOTIVE MFG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohjauspyörät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 10. GÜMÜŞAY OTOMOTIV/TURGO TRADING

  Turkki

  GÜMÜŞAY OTOMOTIV/TURGO TRADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat, metallurgia. Sen sijainti on Konya, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

333 Yritykset