• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuulapuhallus - terästen ja metallien

Tulokset hakusanalle

Kuulapuhallus - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turkki

  Verified by europages badge

  BF BLAST is a prestigious Turkish sandblasting machines manufacturer with a rich history since its establishment in 2019, backed by over 15 years of industry experience. Our product portfolio boasts cutting-edge solutions catering to various applications, ensuring unparalleled customer satisfaction through innovative technological advancements. As a prominent global brand, we take immense pride in delivering top-notch sandblasting machines. Our portfolio: •Shot Blasting Room •Portable Shot Blasting Pot •Sandblasting Cabinet •Marble & Natural Stone Blasting Machine •Hanger Type Sandblasting Machine •Drum Type Shot Blasting Machine •Rotary Table Blasting Machine •Sheet Metal & Profile Shot Blasting Machine •Hanger Type Continuous System Shot Blasting Machine •Pipe & Tube Shot Blasting Machine At BF BLAST, craftsmanship is at the core of our values, ensuring that each sandblasting machine embodies the highest quality, providing exceptional value to our esteemed customers. Our trajectory in the international market continues to soar as we steadfastly maintain the highest industry standards. Contact us for more information!

 2. CHORRO NAVAL

  Espanja

  CHORRO NAVAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Ranska

  BASUYAU METAL SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotoilu - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkaus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Plasmaleikkaus, Leikkaus - terästen ja metallien, kaasuleikkaus, Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Solesmes, Ranska.

 4. MCI

  Ranska

  MCI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Maalinkuivatusuunit, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, maalauskaapit, Maalinkuivatusuunit, Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Dompierre Les Ormes, Ranska.

 5. E2TN

  Ranska

  E2TN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Terästen ja metallien lämpökäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Korroosiota estävä metallipinnoite, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Kryogeniikkapuhdistus, teollisuuspinnoitukset hartsista. Sen sijainti on Lapeyrouse-Mornay, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. WINOA / W ABRASIVES

  Ranska

  WINOA / W ABRASIVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luonnosta saatavat hioma-aineet, Luonnosta saatavat hioma-aineet. Sen sijainti on Le Cheylas, Ranska.

 2. ENDUSTRI GM

  Turkki

  ENDUSTRI GM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmankuivaajat teollisuuskäyttöön, Säiliöiden korroosiosuoja, hiekoitus, raudan metallurgian pölynpoisto. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. UKRMINGLASS LLC

  Ukraina

  UKRMINGLASS LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien kiillotus, manuaalinen hiekkapuhallus. Sen sijainti on Brovary, Ukraina.

 4. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italia

  TURBOTECNICA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhalluslaitteet, Suurpainepuhdistuskoneet, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, Hiekkapuhalluslaitteet, Suurpainepuhdistuskoneet, teräshiekkakoneet, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Legnano, Italia.

 5. RÖCHLING RODING GMBH

  Saksa

  RÖCHLING RODING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Roding, Saksa.

 1. SONOPOL

  Ranska

  SONOPOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Vendome Cedex, Ranska.

 2. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Saksa

  BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Raepuhallusmateriaalit, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Raepuhallusmateriaalit, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Kloster Lehnin, Saksa.

 1. JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD.

  Yhdysvallat

  JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Los Angeles, Yhdysvallat.

 2. SAMEP SAS

  Ranska

  SAMEP SAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, muovien metallointi, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, maalaus. Sen sijainti on Saint-Berthevin, Ranska.

 3. MECAMOB

  Ranska

  MECAMOB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpömaalaus, metallointi. Sen sijainti on Coarraze, Ranska.

 4. CORROSION PROTECTION

  Unkari

  CORROSION PROTECTION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Hodmezovasarhely, Unkari.

 5. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Ranska

  PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Metallointi, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, metallien mikrokuularuiskutus, Metallointi, teollisuusmaalaus. Sen sijainti on Ecouflant, Ranska.

 6. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Ranska

  GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, metallien hiekkapuhallus, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, teollisuusmaalit, lakkaukset. Sen sijainti on Dannemarie-Sur-Crete, Ranska.

 7. DAMA DECOLLETAGE

  Ranska

  DAMA DECOLLETAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräksen ja metallin sorvaaminen pitkäsorvausautomaatissa, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, hiekoitus. Sen sijainti on Cluses, Ranska.

 8. BRETON INDUSTRIE

  Ranska

  BRETON INDUSTRIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, teräksen työstö. Sen sijainti on Laneuveville Devant Nancy, Ranska.

 1. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Saksa

  WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Osien puhdistus, lasermerkintä. Sen sijainti on Lengenfeld, Saksa.

 2. SARL HAMON CLAUDE

  Ranska

  SARL HAMON CLAUDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työkalut ja rautatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, puupintojen käsittely, Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Tinchebray, Ranska.

 3. OSK-KIEFER GMBH

  Saksa

  OSK-KIEFER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien mikrokuularuiskutus. Sen sijainti on Oberhausen, Saksa.

 4. MR ENTREPRISE

  Ranska

  MR ENTREPRISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Istres, Ranska.

 5. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Sveitsi

  JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Schmidigen-Mühleweg, Sveitsi.

 6. KLEIN LUX

  Luxemburg

  KLEIN LUX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Metallointi, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Metallointi, teollisuusmaalaus. Sen sijainti on Differdange, Luxemburg.

 7. GM FINISHING SRL

  Italia

  GM FINISHING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuulapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekoitus, täryttimet metalleja varten, mekaaniset työstöt. Sen sijainti on Sarezzo, Italia.

 8. WOLFF STRAHLTECHNIK

  Saksa

  WOLFF STRAHLTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Konetyökalut - metallin työstöön, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Konetyökalut - metallin työstöön, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Pliezhausen, Saksa.

 9. MELCHIOR FRÈRES

  Ranska

  MELCHIOR FRÈRES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, kuulapuhallusvarusteet, teräshiekkapuhalluslaitteet metalleja varten, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, teräshiekkakoneet. Sen sijainti on Metz, Ranska.

 10. CARRE SAS

  Ranska

  CARRE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulapuhallus - terästen ja metallien, laserleikkaus, Kuulapuhallus - terästen ja metallien, jauhemaali. Sen sijainti on St Martin Des Noyers, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kuulapuhallus - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

10 091 Yritykset