• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin

Tulokset hakusanalle

Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin - Tuonti ja vienti

 1. COTERENA SL

  Espanja

  COTERENA SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, telakat, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, Maissa toimiva yhteistuotantolaitos. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 2. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italia

  AGNELLO METALLURGICA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Plasmaleikkurit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, sertifioitu teräsrakentaminen, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, metallilevyt mittojen mukaan. Sen sijainti on Termini Imerese, Italia.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Espanja

  FUTUR NÀUTIC SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korjaamot ja huoltoasemat - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, laivanrakennus, telakat, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, mekaaniset työpajat veneitä varten. Sen sijainti on BARCELONA, Espanja.

 4. BAUMIER SA

  Ranska

  BAUMIER SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, konehitsauksen alihankinta. Sen sijainti on La Garde, Ranska.

 5. BRIVET MECANO SOUDURE

  Ranska

  BRIVET MECANO SOUDURE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöiden valmistus ilmailualalle, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesikattilat ruostumattomasta teräksestä, Kuumavesisäiliöiden valmistus ilmailualalle, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Pontchateau, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Italia

  C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Montirone, Italia.

 2. AEMN

  Ranska

  AEMN, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, kupariset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, tig-hitsaus. Sen sijainti on Cordemais, Ranska.

 3. TISSOT SAS

  Ranska

  TISSOT SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Teollisuuskunnossapito, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, teollisuusasennukset, Teollisuuskunnossapito, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Cahors, Ranska.

 4. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Espanja

  PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Sen sijainti on As Pontes-A Coruña, Espanja.

 5. TOMSTEEL SARL

  Ranska

  TOMSTEEL SARL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Teollisuuskunnossapito, teollisuusputkistot, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Teollisuuskunnossapito, Lukot ja salvat. Sen sijainti on Cambo-Les-Bains, Ranska.

 1. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  STEELWORKSOLUTIONS.LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkirakenteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, hitsaus, raskaat metallirakenteet, Putkirakenteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on St Julian's, Malta.

 2. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Italia

  C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, mekaaniset työstöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Santa Maria La Carità, Italia.

 1. IRUMAR

  Espanja

  IRUMAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Galdakao, Espanja.

 2. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Espanja

  CALDERERIA DE HUMANES SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus ilmailualalle. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Murskaus- ja hiomakoneet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Murskaus- ja hiomakoneet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on Humanes De Madrid, Espanja.

 3. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Tanska

  AALBORG INDUSTRIES A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Lämmönvaihtimet, Jäähdyttimet - siivelliset, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Lämmönvaihtimet, Jäähdyttimet - siivelliset, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Aalborg, Tanska.

 4. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Espanja

  TALLERES GANOMAGOGA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöt, kupariset, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöt, kupariset, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on Ponteareas, Espanja.

 5. G.S.G. METAL S.R.L.

  Italia

  G.S.G. METAL S.R.L., joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, raskaat metallityöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Villa Di Chiavenna, Italia.

 6. LEONI NELLO

  Italia

  LEONI NELLO, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Valsamoggia, Italia.

 7. ALFA AUTOMATION S.R.L.

  Italia

  ALFA AUTOMATION S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Gottolengo, Italia.

 8. F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C.

  Italia

  F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C., joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, metallityötuotteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Imola, Italia.

 1. C.B.S.

  Italia

  C.B.S., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Cesena, Italia.

 2. SARACCHI S.A.S. DI SARACCHI CHRISTIAN E C.

  Italia

  SARACCHI S.A.S. DI SARACCHI CHRISTIAN E C., joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Vittuone, Italia.

 3. MARTINUCCI GIOVANNI E FIGLI

  Italia

  MARTINUCCI GIOVANNI E FIGLI, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, metalliraudoitukset rakennusta varten, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on San Giorgio Jonico, Italia.

 4. D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS

  Italia

  D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Ikkunat, alumiinia, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Ikkunat, alumiinia. Sen sijainti on Pray, Italia.

 5. METALARREDO S.R.L.

  Italia

  METALARREDO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, tuotteet ja tarvikkeet apteekkeja varten, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Triuggio, Italia.

 6. C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C.

  Italia

  C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C., joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, metallien veto, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Bareggio, Italia.

 7. CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A.

  Italia

  CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, kaarihitsaus, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Vobarno, Italia.

 8. BIANCIOTTO GUIDO

  Italia

  BIANCIOTTO GUIDO, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, portaat, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Pinerolo, Italia.

 9. BUSCAFER S.R.L.

  Italia

  BUSCAFER S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautalejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on Busca, Italia.

 10. O.M.A.

  Italia

  O.M.A., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, metallien veto, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Sen sijainti on Arco, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen