• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kuumavesisäiliöiden valmistus- hienotyöstö

Tulokset hakusanalle

Kuumavesisäiliöiden valmistus- hienotyöstö - Tuonti ja vienti

 1. BBS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. BERLIER

  Ranska

  BERLIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kokoon taivutus - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kokoon taivutus - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, kuljettimet. Sen sijainti on Saint Paul En Jarez, Ranska.

 3. MECASPRING

  Belgia

  MECASPRING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jouset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuusjouset, Hydraulijouset, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Tarkkuusjouset, Hydraulijouset, lattajouset, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 4. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italia

  SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, metallien kalanterointi, raskaat metallirakenteet, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, kirvesmiehen työ. Sen sijainti on Lallio, Italia.

 5. BAUMIER SA

  Ranska

  BAUMIER SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, konehitsauksen alihankinta. Sen sijainti on La Garde, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PLEGUIN METAL SL

  Espanja

  PLEGUIN METAL SL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laserleikkaukset, metallien taitto, levyjen hionta, metallien hitsaus. Sen sijainti on Elche, Espanja.

 2. SATIL

  Ranska

  SATIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tärysuodattimet, värinäseulat. Sen sijainti on Chambery, Ranska.

 3. SERVIS BOJLERA GE

  Serbia

  SERVIS BOJLERA GE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Belgarde, Serbia.

 4. HAG TECH

  Ranska

  HAG TECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Poraus - konetyökalut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, mekaaninen tarkkuustyöstö. Sen sijainti on Beaumont Hague, Ranska.

 5. CEACSA, S.L.

  Espanja

  CEACSA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, kuperat pohjat ruostumattomasta teräksestä, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, metallien lämpökäsittelyt. Sen sijainti on Montmeló, Espanja.

 1. MANCHINOX

  Ranska

  MANCHINOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, kattilatyöt ruostumattomasta teräksestä rakennusteollisuutta varten. Sen sijainti on Villedieu-Les-Poeles, Ranska.

 2. SOPTOL SAS

  Ranska

  SOPTOL SAS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Ham, Ranska.

 1. METALLERIE BOURDONCLE

  Ranska

  METALLERIE BOURDONCLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Metallointi, ruosteenestokäsittely, Metallirakenteet, kevyt-, hiekoitus, Metallointi. Sen sijainti on Firmi, Ranska.

 2. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgia

  FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Rautatyöt, teollisuuden ja rakennusalan, Portaat, palo-, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Rautatyöt, teollisuuden ja rakennusalan, Ohjauskaapit - sähkö, Portaat, palo-. Sen sijainti on Namur, Belgia.

 3. STORK

  Belgia

  STORK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, teollinen huolto, Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 4. COMO TOLERIE

  Ranska

  COMO TOLERIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, ruostumattoman teräksen laserleikkaus, laserleikkauskeskukset. Sen sijainti on Ancenis, Ranska.

 5. TRONCY

  Ranska

  TRONCY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, ei-rautametallia, Teollisuusputket, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Teollisuusputket, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Genelard, Ranska.

 6. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Ranska

  MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hienomekaniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Teräkset ja metallit - koneistus, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, sähköeroosio, metrologia. Sen sijainti on Ligny En Barrois, Ranska.

 7. SARL GOLLEAU

  Ranska

  SARL GOLLEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöt, kupariset, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöt, kupariset. Sen sijainti on Chevrainvilliers, Ranska.

 8. CLAUDE INDUSTRIES

  Ranska

  CLAUDE INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, ohutlevytöiden alihankinta, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, muotoilukeskukset laserleikkausta varten, metallien lävistys. Sen sijainti on Pontchateau, Ranska.

 1. AFCA SA

  Ranska

  AFCA SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peltityöt, erikoismetallilevytyöt, ohutlevytöiden alihankinta. Sen sijainti on LUDRES CEDEX, Ranska.

 2. TRA-C ATLANTIC

  Ranska

  TRA-C ATLANTIC, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, kattilatyöt ruostumattomasta teräksestä somistusta varten. Sen sijainti on Carquefou Cedex, Ranska.

 3. SAMGEL

  Ranska

  SAMGEL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneenrakennus - tilaustyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Koneenrakennus - tilaustyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, hitsaustyöpajat, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto. Sen sijainti on Couvrot, Ranska.

 4. LESAGE SAS

  Ranska

  LESAGE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesikattilat ruostumattomasta teräksestä, Teolliset metallilevytyöt, ohutlevytöiden alihankinta. Sen sijainti on Pontchâteau, Ranska.

 5. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Espanja

  PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliöt, kevytmetalliset, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Sen sijainti on As Pontes-A Coruña, Espanja.

 6. TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE

  Ranska

  TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Lamballe Cedex, Ranska.

 7. METAL PERFORMANCES

  Ranska

  METAL PERFORMANCES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, ruostumattoman teräksen työstö, levyjen ja putkien työstöt, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Le Beignon, Ranska.

 8. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Ranska

  LOIRE INOX INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, Teollisuusputket, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliötyöt, Teollisuusputket, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Sen sijainti on Ancenis Cedex, Ranska.

 9. BRETAGNE LASER

  Ranska

  BRETAGNE LASER, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon taivutus - terästen ja metallien, Kokoon taivutus - terästen ja metallien, metallien hitsaus. Sen sijainti on Guer, Ranska.

 10. AEMN

  Ranska

  AEMN, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, kupariset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, tig-hitsaus. Sen sijainti on Cordemais, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen