• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kylmähuoneet

Tulokset hakusanalle

Kylmähuoneet - Tuonti ja vienti

 1. VINCE COMPANY

  Ranska

  Verified by europages badge

  Since 2022 Vince Company has been an international trading company based in Toulouse. We negotiate for you with our wholesale suppliers of various products. We mainly work with trade specialists, who wish to be provided with goods. We also work with craftsmen and individuals who require deliveries of large quantities of products. We supply you thanks to our various partners. Whether you need products from our suppliers or the transport of your goods to the delivery address, we will take care of everything. As soon as we receive your order, we do everything possible to ensure your goods are delivered as quickly as possible so your business works correctly. We then take care of transporting your freight from mainland France to: - mainland France, - overseas territories (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Guyana, New Caledonia, French Polynesia, Wallis-&-Futuna), - Europe. Don't hesitate to contact us for more details!

 2. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Refrigeration technology and air-conditioning technology is our speciality! For energy-efficient products from all areas of refrigeration technology and air-conditioning technology, which are always state of the art, we at tritec® are precisely the right contact partner. We supply your specialist laboratory with sector-specific and low-maintenance refrigeration technology and air-conditioning technology. Our extensive range is distinguished here by its variety of models, in addition to outstanding quality. These vary in size and capacity, so that every laboratory finds the ideal laboratory refrigerator or medical refrigerator for its lab-specific requirements. Or else you plan a special design with our experienced and competent team, so that the tailored laboratory equipment is in line with your precise wishes. Devices and systems for laboratories with a medical, industrial and chemical focus, as well as for universities, technical colleges and other educational establishments, are our speciality.

 3. FRIGO SYSTEM

  Turkki

  Verified by europages badge

  FRIGO SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, kylmälaitteet, Myymälöiden kylmälaitteet, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten, kylmähuoneet, jäähdytyslaitteistot, teollisuuden kylmiöt, Lisävarusteet ja osat jäähdytyslaitteisiin, kaupalliset ja jäähdytyslaitteet ja -varusteet, teolliset kylmälaitteet. Sen sijainti on Maltepe, Turkki.

 4. STAF - STAFROID GROUP / COMMERCIAL@STAFROID.COM

  Tunisia

  Verified by europages badge

  STAF - STAFROID GROUP / COMMERCIAL@STAFROID.COM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmähuoneet, jäähdytyslaitteistot, pakastustunnelit, teolliset kylmälaitteet, Jäähilekoneet. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 5. KOELCELVRIESCEL

  Hollanti

  Verified by europages badge

  KOELCELVRIESCEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmähuoneet, tehokkaat pakastushuoneet, neuvonta, jääkaappitekniikka, kylmähuoneiden valmistus. Sen sijainti on Meeuwen, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CLIMAT ZEN SAS

  Ranska

  Verified by europages badge

  CLIMAT ZEN SAS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, termostaatit, painemittarit, Kylmähuoneet, lämpötilansäätimet. Sen sijainti on Bourg La Reine, Ranska.

 2. SBS KÜHLTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SBS KÜHLTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Melle, Saksa.

 3. COLDO

  Belgia

  Verified by europages badge

  COLDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, Varastopalvelut, Varastosäiliöt, Varastot - kylmävarastointi, Varastonhoitopalvelut, Jäädytys, kylmäkalusteet kauppatavaroiden varastointia varten, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten, Kylmähuoneet. Sen sijainti on Kuurne, Belgia.

 4. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jouset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saranat, Kylmähuoneet, kaasuiskunvaimennin, Kierreholkit, vipusalvat, painike, Twist locks, Replacement parts for commercial kitchen technology, Flame protection filter. Sen sijainti on Pfungstadt, Saksa.

 5. FRIOTEIS

  Espanja

  Verified by europages badge

  FRIOTEIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, Tullaus, tullivarastot, customs warehouse, kauppatavaravarasto, Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, refrigerated port warehouses, deep-frozen food storage. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 1. CELLTHERM ISOLIERUNG GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  CELLTHERM ISOLIERUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Gronau, Saksa.

 2. A. MOTORS PILALIS S.A.

  Kreikka

  AMP Company, johtava teollisuuden jäähdytyslaitteiden ovien ja fast-fit-kylmähuoneiden valmistaja, joka sijaitsee Ateenan laitamilla Kreikassa. Sillä on 50 vuoden kokemus kaikentyyppisten, -kokoisten ja -mallisten kylmähuoneiden sekä luukkujen ja kylmähuonehyllyjen rakentamisesta. Suunnittelemme, tuotamme ja toimitamme huippulaadukkaita tuotteita, kuten FAST-FIT-kylmähuoneita, kylmähuoneiden ovia, läppäovia, ruostumattomia teräshyllyjä, kylmähuoneverhoja, liukumattomia lattioita, kylmähuoneiden lisävarusteita, ovien kädensijoja.

 1. MAQUINARIA AMC

  Espanja

  Uusien koneiden myynti ja valmistus. Mittatilausrakentaminen ja suojaus, jolla minimoidaan käyttöön liittyvät riskit. Hygieenisimmät laitteet ja tuotteet elintarvikkeiden jalostukseen, käsittelyyn ja viimeistelyyn. Metallien havaitsemiseen tarkoitettuihin koneisiin soveltuvat innovaatiot.

 2. INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION

  Turkki

  INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ovet, kylmähuoneet, Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. ERDEMLER COOLING COMPANY

  Turkki

  ERDEMLER COOLING COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmähuoneet, jäähdytyslaitteistot, teolliset kylmälaitteet, Jäähdyttimet, ilma, vesi, öljy, kylmähuoneet pakastetuotteille. Sen sijainti on Kahramankazan / Ankara, Turkki.

 4. GRUPO REPRO

  Espanja

  GRUPO REPRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Sueca-Valencia, Espanja.

 5. MIA ÉQUIPEMENTS

  Ranska

  MIA ÉQUIPEMENTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Saint Savin, Ranska.

 6. EST ENDUSTRIYEL SOGUTMA TEKNOLOJILERI

  Turkki

  EST ENDUSTRIYEL SOGUTMA TEKNOLOJILERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teolliset kylmälaitteet, kylmäsäiliöt kauppatavaroiden varastointia varten, jäähdytyshuoneiden suunnittelu, muotijalkineet naisille. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 7. GALICIAMAR SA

  Espanja

  GALICIAMAR SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, Kylmähuoneet, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 8. M.P.M. S.R.L.

  Italia

  M.P.M. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviprofiilien suulakepuristus, Hyllystötavikkeet, turvakaiteet, iskusuojaus. Sen sijainti on Santa Giustina In Colle, Italia.

 1. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

 2. TIEFKÜHLCENTER BOCHOLT GMBH

  Saksa

  TIEFKÜHLCENTER BOCHOLT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, maataloustuotteiden pakkaukset, varasto pakasteille, elintarvikkeiden varastointi kolmannen lukuun, Kylmähuoneet. Sen sijainti on Bocholt, Saksa.

 3. MEYTEK GROUP

  Turkki

  MEYTEK GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 4. BAUMGARTNER KÜHLANLAGEN AG

  Sveitsi

  BAUMGARTNER KÜHLANLAGEN AG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Uster, Sveitsi.

 5. CUBNER SAS

  Ranska

  CUBNER SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit, Kontit, konttien vuokraus, käytetyt varastointisäiliöt. Sen sijainti on Trélissac, Ranska.

 6. FERROICE, CÁMARAS DE CONSERVACIÓN

  Espanja

  FERROICE, CÁMARAS DE CONSERVACIÓN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Barrax, Espanja.

 7. SONKAR REFRIGERATION

  Turkki

  SONKAR REFRIGERATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten, kondensaattorit. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 8. BILFINGER OKI ISOLIERTECHNIK GMBH

  Saksa

  BILFINGER OKI ISOLIERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Pforzheim, Saksa.

 9. ARTICOLD PROJECT LDA

  Portugali

  ARTICOLD PROJECT LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säätöilmavarasto. Sen sijainti on Alcobaça, Portugali.

 10. KORMAZ INOKS

  Turkki

  KORMAZ INOKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kylmähuoneet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

614 Yritykset