• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kylmäkuljetukset

Tulokset hakusanalle

Kylmäkuljetukset - Tuonti ja vienti

 1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Ranska

  Verified by europages badge

  Since 2016, LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL has specialised in maritime transport of goods, mostly edible oils such as sunflower, palm, rape seed, etc., and beverages as well as frozen products such as seafood, fish and meat. The company works internationally, mostly in south-east Asia, the Middle East and west Africa. Do not hesitate to contact us for further details.

 2. PHARMASERV GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Pharmaserv Logistics provides customized logistics services and pre-wholesale solutions for the biotech and pharmaceuticals industries. The flexible and scalable Biotech Distribution Platform offers safe storage, handling and packaging in accordance with AMG (German Medicinal Products Act) §13 as well as the distribution of temperature-critical and highly sensitive goods. Pharmaserv Logistics is a brand of Pharmaserv GmbH & Co. KG with its headquarters in the Industriepark Behringwerke Marburg.

 3. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Ranska

  Verified by europages badge

  STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Maantiekuljetus, Kylmäkuljetukset, Pikatoimituspalvelut, Maantiekuljetus, Kylmäkuljetukset, logistiikka. Sen sijainti on Vendargues, Ranska.

 4. TRANSPORTES MONFORT SA

  Espanja

  Verified by europages badge

  TRANSPORTES MONFORT SA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kotimaan kuljetukset, kansainväliset kuljetukset, tavaroiden adr-kuljetus, kemiantuotteiden maantiekuljetukset, öljytuotteiden kuljetus, tanker transport, Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Castellón-Castellón De La Plana, Espanja.

 5. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen huolinta, Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, Kylmäkuljetuslaitteet, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen huolinta. Sen sijainti on Cirkovce, Slovenia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CANIS

  Puola

  Verified by europages badge

  CANIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - säiliöautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Pikatoimituspalvelut, kylmäkuljetus, tavaroiden kuljetus säiliöautolla, kansainväliset kuljetukset, kotimainen ja kansainvälinen huolinta, Kylmäkuljetukset, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Sen sijainti on Cieszyn, Puola.

 2. TRANSPORT COLIS X'PRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSPORT COLIS X'PRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Kylmäkuljetukset, Pikatoimituspalvelut, Kylmäkuljetukset, Kauppatavarakuljetukset, Tavanomaisten aineiden kuljetukset. Sen sijainti on Arles, Ranska.

 3. NUMBER ONE

  Belgia

  Verified by europages badge

  NUMBER ONE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikatoimituspalvelut, Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut, Pikatoimituspalvelut, Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut, pikakuljetuspalvelut, lähetys, suurikokoisten pakettien. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, logistiikka, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, kauppatavaroiden maantiekuljetukset valvotussa lämpötilassa, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Allain, Ranska.

 5. SERATRANS IBÉRICA

  Espanja

  Verified by europages badge

  SERATRANS IBÉRICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla goods transport, kuljetusalan yritys, vaarallisten aineiden kuljetus, Kylmäkuljetukset, paper transport, machinery transport, transport of waste. Sen sijainti on Archena-Murcia, Espanja.

 1. PROTATRASPORTISRL

  Italia

  Verified by europages badge

  PROTATRASPORTISRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, Kauppatavaroiden kuljetus, Maantiekuljetus, kansainvälinen kuljetus, kauppatavaran kuljetus, Kylmäkuljetukset, kylmäkuljetus, Kauppatavaroiden kuljetus, kuljetus. Sen sijainti on Capaccio Paestum, Italia.

 2. RESEAU EXPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  RESEAU EXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pikatoimituspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Kylmäkuljetukset, Lähetit, Pakettitoimitukset, Maantiekuljetus, Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Herouville St Clair, Ranska.

 1. TRANSEXPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRANSEXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, express-kuljetus, Kevyiden kuormien kuljetukset, Kuljetus - kylmä-, matkatavaroiden kuljetuspalvelut. Sen sijainti on Montataire, Ranska.

 2. CONSAR SERVICE SOC.COOP

  Italia

  Verified by europages badge

  CONSAR SERVICE SOC.COOP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kylmäkuljetus, kuorma-autokuljetukset, Kylmäkuljetukset, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 3. MARVAL FOOD SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  MARVAL FOOD SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljetus, elintarvikkeiden, kylmäkuljetus, kauppatavaran kuljetus, elintarvikenesteiden kuljetukset, kuljetukset kotimaassa, kuljetus, viinit, hedelmien ja vihannesten kuljetus, kauppatavaroiden kuljetukset ja huolinta, öljyjen kuljetus. Sen sijainti on Albanella, Italia.

 4. TRANSPORTES CRUZ

  Espanja

  Kylmäkuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Kylmälogistiikka, välivarastointi kylmässä, elintarvikkeiden kylmäkuljetus. Pakastettujen elintarvikkeiden kylmäkuljetus. Pakastetut, tuoreet ja kuivatut kauppatavarat.

 5. TRANSFIGO CÉSAR GONZÁLEZ

  Espanja

  Kylmäkuljetuksia tarjoava yritys, jolla on yli 12 vuoden kokemus kylmänä kuljetettavien elintarvikkeiden levittämisestä ja jakelusta. Kylmäkuljetettavien elintarvikkeiden levittäminen ja jakelu Euroopassa ja Espanjassa.

 6. TRANSANCE

  Espanja

  Kuljetus kansallisesti ja kansainvälisesti. Jäähdytetyt ajoneuvot, täys- ja osalastit. Kerro ensimmäisenä mielipiteesi.

 7. SONCOTRA

  Belgia

  SONCOTRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus, Ryhmäpalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kuljetus - kylmä-, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Poperinge, Belgia.

 8. MAISONHAUTE LOGISTICS

  Ranska

  MAISONHAUTE LOGISTICS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden logistiikka, Kylmäkuljetukset, kansainvälinen kuljetus, ajoneuvonosturi. Sen sijainti on Roanne, Ranska.

 1. TRANSPORTES VALIENTE

  Espanja

  TRANSPORTES VALIENTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kansallinen kuljetusliike, kauppatavaroiden maantiekuljetukset valvotussa lämpötilassa, Kylmäkuljetukset, kansainvälinen rahdinkuljettaja. Sen sijainti on Dos Hermanas-Sevilla, Espanja.

 2. AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO

  Italia

  AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, lähetys, maitse, kylmäkuljetus, Kylmäkuljetukset, kuljetukset kotimaassa. Sen sijainti on Verbania, Italia.

 3. PRIMUM

  Valko-Venäjä

  PRIMUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, kansainväliset tiekuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 4. ICLS INTERNATIONAL CONTAINER LOGISTICS & SERVICE GMBH

  Saksa

  ICLS INTERNATIONAL CONTAINER LOGISTICS & SERVICE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Wentorf, Saksa.

 5. LOGÍSTICA ÁNGEL RUIZ SLU

  Espanja

  LOGÍSTICA ÁNGEL RUIZ SLU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kylmäkuljetukset, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, kotimaan kuljetukset, Kylmäkuljetukset, kuljetusalan yritys. Sen sijainti on Merida-Badajoz, Espanja.

 6. TRANSPORTES VILLAFRANCA

  Espanja

  TRANSPORTES VILLAFRANCA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppatavaroiden kuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kauppatavaroiden kuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kylmäkuljetukset, kansainväliset kuljetukset. Sen sijainti on Riba-Roja De Turia-Valencia, Espanja.

 7. FRIONOGALTE SL

  Espanja

  FRIONOGALTE SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kylmäkuljetukset, kylmäkuljetuskuorma-autot, pilaantuvien tavaroiden kuljetus, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Puerto Lumbreras-Murcia, Espanja.

 8. LUSO IBERICA

  Espanja

  LUSO IBERICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kylmäkuljetukset, kuljetus, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kylmäkuljetukset, kansainväliset kuljetukset. Sen sijainti on Badajoz, Espanja.

 9. RENEX SP.J.

  Puola

  RENEX SP.J., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Bydgoszcz, Puola.

 10. PORTMANN-LUX

  Luxemburg

  PORTMANN-LUX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kylmäkuljetukset, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kylmäkuljetukset, konttikuljetus, express-kuljetus. Sen sijainti on Livange, Luxemburg.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen