• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kylmäkuljetuslaitteet

Tulokset hakusanalle

Kylmäkuljetuslaitteet - Tuonti ja vienti

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen huolinta, Kansainvälinen rahti, Kylmäkuljetukset, Kylmäkuljetuslaitteet, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainvälinen huolinta. Sen sijainti on Cirkovce, Slovenia.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  COOLINGVANS GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Kornwestheim, Saksa.

 3. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Valko-Venäjä

  PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 4. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Saksa

  EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kompressorit jäähdytyslaitteita ja -tarvikkeita varten, nesteytyskoneet. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 5. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Ranska

  SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, maanteiden tavaraliikenteen harjoittaja, Kylmäkuljetuslaitteet, tavaroiden kuljetus kylmiörahtialuksilla. Sen sijainti on Villeneuve Sur Lot, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GADEGREJ

  Tanska

  GADEGREJ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuslaitteiden vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Dieselgeneraattori, uudistuvat energialähteet, Kylmäkuljetuslaitteet, aurinkogeneraattorit. Sen sijainti on København K, Tanska.

 2. VEBABOX GMBH

  Saksa

  VEBABOX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäajoneuvot, pakastekärryt, kylmäsäiliöt kauppatavaroiden varastointia varten. Sen sijainti on Kleve, Saksa.

 3. ERRAIHANI TRANS

  Marokko

  ERRAIHANI TRANS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kylmäkuljetuslaitteet, kuljetusyritys, kuljetukset kotimaassa, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Ait Melloul, Marokko.

 4. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CRS MOBILE COLD STORAGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jatkuvatoimiset jäätelökoneet, sulatuskaapit myymäläkäyttöön, kylmävarastointisäiliöt. Sen sijainti on Maulden, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WESSINGTON CRYOGENICS LTD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, kylmäaltaat, tavaroiden kuljetus kylmiörahtialuksilla, kylmävarastointisäiliöt, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Houghton Le Spring, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. GIORGIO S.R.L.

  Italia

  GIORGIO S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansainvälinen kuljetustoimisto, puutuotteet varastointia ja kuljetusta varten. Sen sijainti on Colliano, Italia.

 2. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Saksa

  MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pörssimeklarit - optiot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet, Toimitusketjun toimeenpano (kuljetusten ja varastojen hallinta), Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Friedrichsdorf, Saksa.

 1. BINGO TRANS

  Belgia

  BINGO TRANS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, kylmäkuljetus, Kuljetus - kylmä-. Sen sijainti on Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 2. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  Kiina

  NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 3. POMMIER FURGOCAR SRL

  Italia

  POMMIER FURGOCAR SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Reggio Emilia, Italia.

 4. APPLIC FROID

  Ranska

  APPLIC FROID, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Begles, Ranska.

 5. ICE CONCEPT

  Belgia

  ICE CONCEPT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäkuljetuskuorma-autot, kylmäkuljetusperävaunut. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 6. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  Belgia

  CARRIER TRANSICOLD BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet, siirrettävä ilmastointilaite. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 7. BKL SPEDITION GMBH

  Saksa

  BKL SPEDITION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 8. CEMAFROID

  Ranska

  CEMAFROID, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Fresnes, Ranska.

 1. GIRTEKA LOGISTICS

  Liettua

  GIRTEKA LOGISTICS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuorma-auto, jossa vakioitu lämpötila, Hyötyajoneuvot. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 2. FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH

  Saksa

  FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 3. MILLARD FROID SAS

  Ranska

  MILLARD FROID SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Yzeure, Ranska.

 4. THERMO-TRANSIT DANMARK A/S

  Tanska

  THERMO-TRANSIT DANMARK A/S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Middelfart, Tanska.

 5. THERMO SYSTEMS SP. Z O.O.

  Puola

  THERMO SYSTEMS SP. Z O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Katowice, Puola.

 6. SCOP CARROSSERIE CAZAUX

  Ranska

  SCOP CARROSSERIE CAZAUX, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Saint Vincent De Paul, Ranska.

 7. COOLGO

  Hollanti

  COOLGO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, kylmäajoneuvot, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Bladel, Hollanti.

 8. TCB 35

  Ranska

  TCB 35, joka toimii toimialalla Kylmäkuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Pancé, Ranska.

 9. STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH

  Saksa

  STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetuslaitteet. Sen sijainti on Oststeinbek, Saksa.

 10. RIC SIA

  Latvia

  RIC SIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuuskunnossapito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetukset, Kylmäkuljetuslaitteet, Kylmäkuljetukset. Sen sijainti on Rigas Rajons, Latvia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen