• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kylmävalssatut muototeräkset

Tulokset hakusanalle

Kylmävalssatut muototeräkset - Tuonti ja vienti

 1. TABELARAIZ

  Portugali

  Verified by europages badge

  Established in February 2011, Tableraíz is a prominent player in the field of metal construction, offering a comprehensive range of solutions including structural preparation, supply, and assembly of structures for solar panels. Our expertise extends to the application of metallic coatings, handling licensing processes, executing architectural and civil engineering projects, and providing meticulous construction supervision. Concentrating on the photovoltaic market, we are able to offer competitive solutions in terms of photovoltaic structures. Tableraíz designs engineering solutions for photovoltaic assemblies and is a reliable manufacture of structures for photovoltaic installations. Our vision is to emerge as a key contender in the market, setting the benchmark for excellence in both construction products and metalworking services. Guided by a set of core values including ethics, responsibility, commitment, team spirit, and respect, we are driven to make a lasting impact. With a wealth of experience and refined Know-How amassed over the years, we possess the capability to offer distinctive solutions in Planning, Construction, and Engineering. In every project, clients can rely on our professionalism, technical guidance, and unwavering commitment to quality. Our proficiency encompasses various aspects: Planning Supply Accompaniment Licensing Coatings Assemblies Construction Our commitment is to deliver quality.

 2. WELSER PROFILE GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  With over 23, 000 implemented cross sections, the Welser Profile Group is synonymous with decades of market success in the production of open and welded special profiles. We develop and manufacture individual, roll-formed steel profiles, stainless steel and non-ferrous metals with material thicknesses of 0.3–8.2 mm and process strip widths of up to 1000 mm. More than 2500 employees at our four production sites in Gresten and Ybbsitz in Austria, Bönen in Germany and Valley City in the USA, as well as international sales offices, work daily to optimally implement your requirements. The wide range of applications for our profiles extends from the construction, industrial and environmental technology sectors to automotive and agricultural engineering.

 3. AUER METALLPROFILE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AUER METALLPROFILE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Aue, Saksa.

 4. SADEF FRANCE

  Ranska

  SADEF suunnittelee ja valmistaa kylmämuovattuja teräsprofiileja mittojen mukaan. Viimeistelyn ansiosta muotoilu voidaan suorittaa eri toimenpitein: taivutus, leikkaus, poraus, niittaus, hitsaus... SADEF pystyy tarjoamaan tarpeisiinne ratkaisun mittojen mukaan, onpa sitten kyse jostain tietystä osasta tai vakioprofiileista (Z, C, Σ ja U) rakennusalaa (levyt, kiskot, lattiat) tai uusiutuvia energialähteitä varten (valosähköpaneelien tukikehikot).

 5. SIDERVAL S.P.A.

  Italia

  SIDERVAL S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ripaputket yksityis- ja teollisuuskäyttöön, alumiiniprofiilit, viinitarha- ja viinikellarivierailut, kuumamuovatut profiilit. Sen sijainti on Talamona, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROFILMETALL-GRUPPE

  Saksa

  PROFILMETALL-GRUPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muototeräkset ja palkit - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmävalssatut muototeräkset, alumiiniprofiilit, Kylmävalssatut muototeräkset, teräsprofiilit, Alumiiniprofiilit ajoneuvojen valmistukseen. Sen sijainti on Hirrlingen, Saksa.

 2. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Saksa

  SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Miesbach, Saksa.

 3. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Saksa

  GEBHARDT-STAHL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsprofiilien valmistus, alumiiniprofiilit, tulpat, levyt ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Werl, Saksa.

 4. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Saksa

  WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Wickede, Saksa.

 5. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italia

  G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Varallo Pombia, Italia.

 1. MP SRL

  Italia

  MP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, teräsvalu, Meisto - terästen ja metallien, metallien kylmäpakotus, metallien muovaus. Sen sijainti on Roveredo In Piano, Italia.

 2. TDV PROFILE

  Ranska

  TDV PROFILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut teräsnauhat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmävalssatut muototeräkset, Ruostumaton lanka, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Plombières-les-bains, Ranska.

 1. METALFLEX

  Hollanti

  METALFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Lekkerkerk, Hollanti.

 2. APROMETAL

  Ranska

  APROMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Palkit - rautametalliset, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Palkit - rautametalliset, metallirakenteiden valmistus julkisia töitä varten. Sen sijainti on Saint-Martin-Belle-Roche, Ranska.

 3. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Espanja

  CAESA PERFILES ESPECIALES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Syväveto - terästen ja metallien, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Muototeräkset - rautametalliset, Kylmävalssatut muototeräkset, Syväveto - terästen ja metallien, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Muototeräkset - rautametalliset, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Caldes De Montbui, Espanja.

 4. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Saksa

  MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallit, jalo- ja erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmävalssatut muototeräkset, Rakenneosat, muoviset, Muovit - teollisuustuotteet, Muovit - pakkaukset, Kylmävalssatut muototeräkset, Rakenneosat, muoviset, Muovit - teollisuustuotteet, Muovit - pakkaukset. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 5. AGROPODNIK A.S.

  Tsekin tasavalta

  AGROPODNIK A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmävalssatut muototeräkset, Kylmävalssatut muototeräkset, lannoite, kosmetiikkalaboratorio. Sen sijainti on Valašské Meziříčí, Tsekin tasavalta.

 6. FSG GMBH & CO KG

  Saksa

  FSG GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Malmit, rautapitoiset ja ei-rautapitoiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, Teräkset ja metallit - koneistus, Kylmävalssatut muototeräkset, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Teräs, Teräkset ja metallit - koneistus, Kylmävalssatut muototeräkset, Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Sen sijainti on Walddorfhäslach, Saksa.

 7. STEWART FRASER LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  STEWART FRASER LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Ashford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Saksa

  JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Kylmävalssatut muototeräkset, Teräkset ja metallit - koneistus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Wickede, Saksa.

 1. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Saksa

  ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kupari ja kuparilejeeringit, Rautalankatangot - rautametalliset, Kupari ja kuparilejeeringit, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Neunburg vorm Wald, Saksa.

 2. 6M SYSTEM

  Espanja

  6M SYSTEM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alihankintavarastointi ja pakkauspalvelut, kuljetusalan yritys, Logistisen johtamisen konsultointi. Sen sijainti on Mejorada Del Campo, Espanja.

 3. BOGNER OCEL, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  BOGNER OCEL, S.R.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Teräs, rakenne-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, työkalu-, Kylmävalssatut muototeräkset, Teräs, työkalu-, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Zebrák, Tsekin tasavalta.

 4. MICRO APLICACIONS S.A.

  Espanja

  MICRO APLICACIONS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Lliçà D'Amunt (Barcelona), Espanja.

 5. BUSCHEN-STAHL

  Saksa

  BUSCHEN-STAHL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsprofiilit, alumiiniprofiilit. Sen sijainti on Greven, Saksa.

 6. HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC

  Tsekin tasavalta

  HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Urheilupaikat, Kylmävalssatut muototeräkset, Urheilupaikat, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Brno - Horní Herspice, Tsekin tasavalta.

 7. PROFILHAUS GMBH

  Saksa

  PROFILHAUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Mutterit ja pultit, Putkityöt, kodin, Rautatavara, rakentamiseen, Metallirakenteet, kevyt-, Mutterit ja pultit, Putkityöt, kodin, Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Ettlingen, Saksa.

 8. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Puola

  LANDSBERG SP. Z O.O. S.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Skórcz, Puola.

 9. OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Teräs, rakenne-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Kylmävalssatut muototeräkset, Autojen varaosat, Kylmävalssatut muototeräkset. Sen sijainti on Humpolec, Tsekin tasavalta.

 10. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  BAU KONSTRUKT S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuliittimet, Kylmävalssatut muototeräkset, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Kaasuliittimet, Kylmävalssatut muototeräkset, Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Sen sijainti on Ceský Krumlov , Tsekin tasavalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen