• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kylvö- ja istutusvälineet

Tulokset hakusanalle

Kylvö- ja istutusvälineet - Tuonti ja vienti

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkki

  Verified by europages badge

  Welcome to AGRI SECA Agriculture Machinery, a premier manufacturer of high-quality agricultural machinery since 1976, based in Turkey. Our extensive range of top-tier planting machines, including onion and garlic planting machines, caters to the diverse needs of farmers worldwide. Explore our cutting-edge lineup: •Broad Bean Seed Planter •Garlic Planter Machine •Onion Planter Machine •Tillage Machine •Universal Seed Planter •Vegetable Planter At AGRI SECA, we're dedicated to driving innovation in agriculture through the integration of technology and traditional craftsmanship. Each machine is meticulously crafted to ensure reliability, efficiency, and maximum performance in the field. Our mission is to empower farmers with the tools they need to succeed in today's ever-changing agricultural landscape. Whether you're a small-scale farmer or managing large agricultural operations, AGRI SECA Agriculture Machinery is your trusted partner for sustainable growth and prosperity. With a steadfast commitment to excellence and customer satisfaction, we're revolutionizing farming practices one machine at a time. Partner with AGRI SECA Agriculture Machinery and experience the difference in quality, performance, and reliability. Join us in cultivating success and shaping the future of agriculture.

 2. COSERWA

  Ranska

  COSERWA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, koneet taimitarhoja varten, taimitarhojen tarvikkeet, Kylvö- ja istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Hagenbach, Ranska.

 3. AGASAAT® GMBH

  Saksa

  AGASAAT® GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mausteet, Taimet, sipulit, siemenet, Mausteet, Taimet, sipulit, siemenet, elintarviketeollisuus, durra. Sen sijainti on Neukirchen-Vluyn, Saksa.

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Romania

  SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivatut hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Maatalous - tuonti ja vienti, Istutus, Hedelmäpuut, Kylvö- ja istutusvälineet, Maatalous - tuonti ja vienti, Istutus, Hedelmäpuut. Sen sijainti on Girov, Romania.

 5. POZITIF TOHUM

  Turkki

  POZITIF TOHUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tomaatit, meloni, munakoisot. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Espanja

  LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siemenet, luomusiemenet, Siemenet maataloutta varten, hamppu. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. SANTA FE 420 SC

  Espanja

  SANTA FE 420 SC, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hamppu, puutarhanhoitotarvikkeet, valaistuslaitteet, kilpikonnien ruoka. Sen sijainti on Santa Fe, Espanja.

 3. DOM W OGRODZIE

  Puola

  DOM W OGRODZIE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimet, Kylvö- ja istutusvälineet, Taimet, pensaat, Kylvö- ja istutusvälineet, kastelu. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 4. Q-AGRO GMBH

  Saksa

  Q-AGRO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vienti, siemenet, lannoite, ammattitaitoista neuvontaa. Sen sijainti on Quedlinburg, Saksa.

 5. OASEEDS

  Espanja

  OASEEDS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Benidorm, Espanja.

 1. XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX

  Espanja

  XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristekivet. Sen sijainti on Cassa De La Selva, Espanja.

 2. IGEA PRO SRL

  Italia

  IGEA PRO SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 1. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  MTD POLAND SP. Z O.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Orle, Puola.

 2. SAALET APS

  Tanska

  SAALET APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylvökoneet. Sen sijainti on Ulstrup, Tanska.

 3. VAN DER AUWERA

  Belgia

  VAN DER AUWERA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taimitarhataimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet, astiat. Sen sijainti on Aartselaar, Belgia.

 4. SCARYBIRD

  Ranska

  SCARYBIRD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuholaistenhävitystuote. Sen sijainti on Saint Berain, Ranska.

 5. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Tanska

  TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puutuotteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puutuotteet. Sen sijainti on Odense S, Tanska.

 6. VERDALIA

  Espanja

  VERDALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Sant Feliu De Llobregat, Espanja.

 7. TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD.

  Kiina

  TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 8. CESPLAY

  Espanja

  CESPLAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla synteettinen yrtti. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Saksa

  REBSCHULE STEINMANN E.K, joka toimii toimialalla Koulutusorganisaatiot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Sommerhausen, Saksa.

 2. LELY NEDERLAND

  Hollanti

  LELY NEDERLAND, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Maassluis, Hollanti.

 3. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  VREDO DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet, Poraus ja koeporaus - laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Evessen, Saksa.

 4. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Saksa

  J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Kylvö- ja istutusvälineet, Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Trier, Saksa.

 5. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Saksa

  GGG DÜSING GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Gelsenkirchen, Saksa.

 6. FLEURALIA SA

  Espanja

  FLEURALIA SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Vilassar De Mar, Espanja.

 7. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Belfast, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH

  Saksa

  SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Söllingen, Saksa.

 9. SEDOS, S.R.O.

  Slovakia

  SEDOS, S.R.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Kylvö- ja istutusvälineet. Sen sijainti on Krakovany, Slovakia.

 10. SKLEP OGRODNICZY

  Puola

  SKLEP OGRODNICZY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kylvö- ja istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perinteistä myyntiä harjoittava myymälä, siemenet. Sen sijainti on Krosno Odrzańskie, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen