• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kyyhkyset

Tulokset hakusanalle

Kyyhkyset - Tuonti ja vienti

 1. ERAX GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  For more than 17 years, ERAX GmbH has been providing its clients with the ideal defence products to protect their buildings from pigeons and other birds. Direct from the manufacturer – low-cost anti-pigeon systems such as spikes from ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (electronic systems), BIRDWIRE (tension wire system) and CABLE BIRD.

 2. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Saksa

  CAF EXOTIC MEAT GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Linnunliha ja riista, pakastettu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla riista, kyyhkyset. Sen sijainti on Kehl, Saksa.

 3. MONDORAPACI

  Italia

  MONDORAPACI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lintujen kasvatus, lintuhäkit, tarvikkeet eläimiä varten. Sen sijainti on Cirie', Italia.

 4. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Hollanti

  TILDUIVENBOND ONS BELANG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Sen sijainti on Den Haag, Hollanti.

 5. GIROPROTEC

  Espanja

  GIROPROTEC, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaistorjunta - koneet ja laitteet, Tuholaistorjunta - koneet ja laitteet, karkotus, kyyhkysten. Sen sijainti on Girona, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italia

  SADOCCO ISEO S.N.C., joka toimii toimialalla Rehut eläintenkasvatukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kyyhkyset, Eläimet ja karjankasvatus, Kyyhkyset, Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Due Carrare, Italia.

 2. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  Kiina

  SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläinten elintarvikkeet. Sen sijainti on Wudi, Kiina.

 3. NATURAL GRANEN

  Belgia

  NATURAL GRANEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vilja nauta- ja siipikarjalle, Vilja nauta- ja siipikarjalle, ravintolisät kyyhkysille. Sen sijainti on Schoten, Belgia.

 4. AGROMARKET S.R.L.

  Italia

  AGROMARKET S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maisemointiurakoitsijat, Kyyhkyset, Maisemointiurakoitsijat, Kyyhkyset. Sen sijainti on Todi, Italia.

 5. KALU A/S

  Tanska

  KALU A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kyyhkyset. Sen sijainti on Koebenhavn V, Tanska.

 1. CINCINELLI PAOLO

  Italia

 2. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugali

 1. KI-BEVEL

  Belgia

  KI-BEVEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kyyhkyset lisääntymistä varten, emakkojen hedelmöitys, sikala. Sen sijainti on Bevel, Belgia.

 2. AYS ZÜCCACIYE

  Turkki

  AYS ZÜCCACIYE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, kyyhkyset lisääntymistä varten, lasista valmistetut lahjatavarat, kahvikupit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. ANIMALIS PET SHOP

  Belgia

  ANIMALIS PET SHOP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Linnunsiemenet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläinruoat, Lemmikkieläinruoat, lemmikkieläinhäkit, ravintolisät kyyhkysille, hevosenruoka. Sen sijainti on Eghezée, Belgia.

 4. MOULIN GOCHEL

  Belgia

  MOULIN GOCHEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rehut eläintenkasvatukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläinruoat, Lemmikkieläinruoat, eläinten jauhorehu, puuhake, ravintolisät kyyhkysille. Sen sijainti on Oteppe, Belgia.

 5. ALI ALANYA ELEKTRIK ELEKTRONIK AYDINLATMA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkki

  ALI ALANYA ELEKTRIK ELEKTRONIK AYDINLATMA SAN. TIC. LTD. STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennuksen sisätilojen valaisinlaitteet, kyyhkyset lisääntymistä varten. Sen sijainti on Karaman, Turkki.

 6. BELGA VET

  Belgia

  BELGA VET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudan- ja siipikarjanrehu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ravintolisät kyyhkysille. Sen sijainti on Deurne, Belgia.