• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääketeollisuuden muovituotteet

Tulokset hakusanalle

Lääketeollisuuden muovituotteet - Tuonti ja vienti

 1. 3K LABORATUVAR MEDIKAL PLASTIK

  Turkki

  Verified by europages badge

  Welcome to 3K Laboratory Plastics, your premier Plastic Laboratory and Medical Consumable Manufacturer since 2010, proudly based in Turkey. We specialize in delivering high-quality products adhering to stringent international standards. Explore our comprehensive product lineup, featuring Petri Dishes in assorted sizes, Centrifuges, Test Tubes, Sample Containers, and Tissue Tracking Cassettes. At 3K Laboratory, we prioritize excellence, offering competitive pricing and global reach. Our commitment to continuous improvement ensures the delivery of superior products, leveraging our extensive experience and expertise. Operating within our 2500 square meter production facility, we collaborate with governments, hospitals, and Family Health Centers to fulfill diverse needs. Leveraging innovation and modernity, we provide cutting-edge products and services worldwide. Recognizing the necessity of adaptation in a rapidly evolving global landscape, we aim to provide quality solutions to domestic and international markets. Our unwavering focus on timely delivery and exceptional quality sets us apart. Contact 3K Laboratory today for further information and discover the epitome of excellence in laboratory plastics and medical consumables.

 2. COJEMA

  Belgia

  Verified by europages badge

  COJEMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuustuotteet, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Elektroniikkateollisuuden muovituotteet, Kumin ja muovin ruiskupuristus, Lääketeollisuuden muovituotteet, Muovit - teollisuustuotteet, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Muovin ruiskuvalu, Elektroniikkateollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Roclenge Sur Geer, Belgia.

 3. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turkki

  Verified by europages badge

  DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia - perustuotteet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Terveydenhoitovälineet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, laboratorioputket, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, laitteet ja varusteet taudinmääritystä varten, kertakäyttöesineet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. PAUL BOETTGER GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  PAUL BOETTGER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketeollisuuden muovituotteet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Disposable plastic parts for laboratory supplies, Disposable medical supplies, Plastic laboratory supplies, Plastic reagent tubes, Handle caps, Reagent tubes with screw cap, Reaction vessels. Sen sijainti on Bodenmais, Saksa.

 5. RENOLIT HISPANIA S.A.

  Espanja

  Verified by europages badge

  RENOLIT HISPANIA S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - rakennusteollisuus, Lääketeollisuuden muovituotteet, Huonekaluteollisuuden muovituotteet, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, pinnat, muovi-, plastic structures, Muovit - rakennusteollisuus, Plastic sheets, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Villatuerta-Navarra, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotoilu - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuusraaka-aineet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Mekaaniset liitososat, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, Muovit - puolivalmistuotteet, Muovit - teollisuusraaka-aineet, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Radevormwald, Saksa.

 2. J. SÖLLNER AG

  Saksa

  Verified by europages badge

  J. SÖLLNER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Deggendorf, Saksa.

 3. HOSPITAL TUBING S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  HOSPITAL TUBING S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketeollisuuden muovituotteet, lääkintä- ja terveystavarat, EVA flat tubes, Lääketeollisuuden muovituotteet, medical quality PVC compound, medical quality PVC tubes, decontamination mats, bubble tubes, tubes for hospitals, medical tubes. Sen sijainti on Marnate, Italia.

 4. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  HTP EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin ruiskupuristus, Muovit - teollisuustuotteet, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, Huonekaluteollisuuden muovituotteet, Vaateteollisuuden muovituotteet, Sähköteollisuuden muovituotteet, Elektroniikkateollisuuden muovituotteet, Muovit - leluteollisuustuotteet. Sen sijainti on Dottignies, Belgia.

 5. YEH DER ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan

  YEH DER ENTERPRISE CO., LTD on hammaspyöräkäyttöyksiköiden, kuten hammaspyörien, vaihdelaatikoiden, hammaspyöräpumppujen jne. ammattimainen ODM/OEM-valmistaja. Hoidamme tarpeittesi mukaan kaikki prosessit saman katon alla suunnittelusta Moldflow-analyysiin, valumuottien valmistukseen, mallinnukseen, ruiskupuristukseen, kokoonpanoon ja pakkaamiseen. Jokaista prosessia tutkitaan ja valvotaan tarkasti tuotteidemme laadun varmistamiseksi. YEH DER on IS0 9001: 2008 -sertifioitu.

 1. ALTOCHEM CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Vuonna 2002 perustettu ALTOCHEM CO., LTD. aloitti kemiantuotteita valmistavana yrityksenä, joka tarjosi teollisuuden liimoja lääkinnällinen käyttö mukaan lukien. Se muuttuu osakeyhtiöksi vuonna 2005. Saimme 1 000 000: n vientipalkinnon vesiliukoisella liimalla. Meidät on rekisteröity KFDA: ssa (Korean Food and Drug Administration) lääketieteellisten välineiden valmistajana ortopedisten tukisiteiden ja -lastojen osalta vuonna 2008.

 2. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkki

  STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Biolääketieteelliset laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, kertakäyttöiset lääkäritarvikkeet, Terveydenhoitovälineet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Sen sijainti on Çorum, Turkki.

 1. TPLAS MEDICAL & AUTOMOTIVE

  Turkki

  TPLAS MEDICAL & AUTOMOTIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan

  PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin ruiskupuristus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketeollisuuden muovituotteet, CNC-sopimusvalmistus ja -työstö, alumiinin painevalu, Lääketeollisuuden muovituotteet, meisto. Sen sijainti on New Taipei City, Taiwan.

 3. ELDE MEDICAL IND. & TRADE INC.

  Turkki

  ELDE MEDICAL IND. & TRADE INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kanto- ja käsittelypalvelut rautateitse kuljetettavia kauppatavaroita varten, lääkärin työvälineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. NORPLAST PLASTIK AMBALAJ LTD. ŞTI.

  Turkki

  NORPLAST PLASTIK AMBALAJ LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovipakkaukset, Muovipakkaukset, painettujen muovipussien valmistus, nailonlompakot, teolliset pussit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. SIRU TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  SIRU TECHNOLOGY GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on St. Georgen Im Schwarzwald, Saksa.

 6. RENGER KUNSTSTOFFSPRITZTEILE GMBH & CO. KG

  Saksa

  RENGER KUNSTSTOFFSPRITZTEILE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Inzigkofen, Saksa.

 7. DEPPODUNYAM

  Turkki

  DEPPODUNYAM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. RAUMEDIC AG

  Saksa

  RAUMEDIC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääkintätarvikkeet, katetrit, Kaasuletkut, muovinvalmistus. Sen sijainti on Helmbrechts, Saksa.

 1. KURT GRÜTZMANN FEINMECHANIK GMBH

  Saksa

  KURT GRÜTZMANN FEINMECHANIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Reinfeld, Saksa.

 2. KAISER WERKZEUGBAU GMBH

  Saksa

  KAISER WERKZEUGBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Lauchringen, Saksa.

 3. 2K-PERFORMANCE INH. ANDREAS LORENZ

  Saksa

  2K-PERFORMANCE INH. ANDREAS LORENZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Idar-Oberstein, Saksa.

 4. BEST GROUP

  Turkki

  BEST GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naamarit, suoja-, kertakäyttönaamiot, Naamarit, suoja-. Sen sijainti on Turkey, Turkki.

 5. ASTERION OTEL INSAAT BILISIM MEDIKAL MADEN TIC.LTD.STI.

  Turkki

  ASTERION OTEL INSAAT BILISIM MEDIKAL MADEN TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. THOMAS BENGEL KONSTRUKTION & PROTOTYPEN

  Saksa

  THOMAS BENGEL KONSTRUKTION & PROTOTYPEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Meßstetten, Saksa.

 7. ALTAY PLASTIK - KLIMALIK - AIR DEFLECTOR

  Turkki

  ALTAY PLASTIK - KLIMALIK - AIR DEFLECTOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräksen ja metallin sorvaaminen pitkäsorvausautomaatissa, kattoilmastointilaitteet, ilmastointitarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. MEDIDENCE INTERNATIONAL HEALTHCARE PRODUCTS INC.

  Turkki

  MEDIDENCE INTERNATIONAL HEALTHCARE PRODUCTS INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttökäsineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. SCHÄFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH - KUNSTSTOFF IN VOLLENDETER FORM

  Saksa

  SCHÄFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH - KUNSTSTOFF IN VOLLENDETER FORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suojat, muovi-. Sen sijainti on Ortenberg, Saksa.

 10. OPIA MEDICAL VE INOVASYON SAN. A.Ş

  Turkki

  OPIA MEDICAL VE INOVASYON SAN. A.Ş, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketeollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaalavaatteet. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen