• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet

Tulokset hakusanalle

Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet - Tuonti ja vienti

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kiina

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. MJ DIRECT NUTRITION GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MJ DIRECT NUTRITION GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. PHARMA GREVEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PHARMA GREVEN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Greven, Saksa.

 4. LABO MONETAIRE

  Ranska

  LABO MONETAIRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, rahan- ja raha-arvojen käsittelykoneet, hopea, Liikepankki. Sen sijainti on Courbevoie, Ranska.

 5. SICHUAN HENGKANG SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

  Kiina

  SICHUAN HENGKANG SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Sen sijainti on Shou'an, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALMEVA

  Hollanti

  ALMEVA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hengityslaitteet, siteet, ensiapuapteekit, turvatarvikesarja. Sen sijainti on Almere, Hollanti.

 2. CLOUD PHARMA

  Turkki

  CLOUD PHARMA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, huume, Terveydenhoitovälineet, Lääketeollisuus. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. GOCAPS GMBH

  Saksa

  GOCAPS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Farmasiatuotteet, kapselit pakkausta varten, laadukkaat tulppakorkit, korkit elintarvikkeisiin. Sen sijainti on Edling, Saksa.

 4. FAGRON GMBH & CO. KG

  Saksa

  FAGRON GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Glinde, Saksa.

 5. AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkki

  AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valokuvafilmi, lääketeollisuuden testausvälineet, Vasta-aine. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. PHATOPHY

  Ranska

  PHATOPHY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Marcy L'etoile, Ranska.

 2. TONTON OYUNCAK SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkki

  TONTON OYUNCAK SAN. TIC. LTD. ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suklaattomat makeiset, Suklaattomat makeiset, makeiset, tikkukaramellit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 1. SANGREEN

  Kroatia

  SANGREEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Karlovac, Kroatia.

 2. FATIH ILAC KIMYA SANAYI

  Turkki

  FATIH ILAC KIMYA SANAYI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. AKTIESELSKABET ROSCO

  Tanska

  AKTIESELSKABET ROSCO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Taastrup, Tanska.

 4. ZENCHI

  Hollanti

  ZENCHI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Gieten, Hollanti.

 5. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

  Turkki

  DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. PHARMA PLANT

  Turkki

  PHARMA PLANT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-, sisätaudit, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 7. CHIROPRATICO CERVICAL ONE DOTT. JOHN CORMIER

  Italia

  CHIROPRATICO CERVICAL ONE DOTT. JOHN CORMIER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 8. NOVADERM TRADING LTD

  Kypros

  NOVADERM TRADING LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Limassol, Kypros.

 1. UAB DORIS GROUP

  Liettua

  UAB DORIS GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 2. VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kahvi, tee, ravintolisä, kasvipohjaiset kosmetiikkatuotteet, Kahvi, tee, Lääketieteen perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. LIYA FARMA ECZA DEPOSU

  Turkki

  LIYA FARMA ECZA DEPOSU, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Farmasiatuotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, lääkelähetys, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Farmasiatuotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. OPAL PHARMA

  Turkki

  OPAL PHARMA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemikaalit - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet, Kemikaalit - tuonti ja vienti, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 5. HEZE KINGVOLT CHEMICAL CO., LTD

  Kiina

  HEZE KINGVOLT CHEMICAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Heze, Kiina.

 6. AMS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja varusteet anestesiaa varten. Sen sijainti on Keevil, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. NOVO NORDISK PHARMATECH A/S

  Tanska

  NOVO NORDISK PHARMATECH A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Koege, Tanska.

 8. NORTHUMBRIAN MEDICAL SUPPLIES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NORTHUMBRIAN MEDICAL SUPPLIES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Newcastle Upon Tyne, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ROYALHAVEN

  Espanja

  ROYALHAVEN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kotiapteekki, lääkelähetys. Sen sijainti on Collado Villalba, Espanja.

 10. AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS

  Espanja

  AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Sen sijainti on Getxo, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

396 Yritykset