• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. DUCHATEAU SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  DUCHATEAU SA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirurgiset laitteet ja välineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Kirurgiset laitteet ja välineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Sen sijainti on Sprimont, Belgia.

 2. CORMEDICA

  Ranska

  CORMEDICA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, kirurgiset välineet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, säteilysuoja, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bourgoin-Jallieu, Ranska.

 3. W. BLASER AG

  Sveitsi

  W. BLASER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Farmasiatuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Burgdorf, Sveitsi.

 4. LASEST (LASMEDTECH LLC)

  Venäjä

  LASEST (LASMEDTECH LLC), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laserlaitteet ja -instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Laserit - lääketieteelliset sovellutukset, Kauneussalongit - välineet, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Laserit - lääketieteelliset sovellutukset, Kauneussalongit - välineet, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 5. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Turkki

  CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, merkkilääkkeet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MEDICAL SHIELD SYSTEM CO. LIMITED

  Hongkong

  MEDICAL SHIELD SYSTEM CO. LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, suurtaajuusgeneraattorit, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wan Chai, Hongkong.

 2. HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirurgiset laitteet ja välineet, Kirurgiset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Fridingen, Saksa.

 3. PRODORTH SPINE

  Turkki

  PRODORTH SPINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bornova, Turkki.

 4. KAZAMAENT CO., LTD.

  Etelä-Korea

  KAZAMAENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet, hoitolaitteistot, lääketieteelliset sähkölaitteet. Sen sijainti on Paju, Etelä-Korea.

 5. 3MACH GMBH

  Saksa

  3MACH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Muovit - teollisuustuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Farmasiatuotteet, Muovit - teollisuustuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Rangendingen, Saksa.

 1. SMARTEM GMBH

  Saksa

  SMARTEM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Siershahn, Saksa.

 2. LEFA SRL

  Italia

  LEFA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Kauneudenhoito - laitteet, sähkölääketieteelliset laitteet, Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, kauneushoitolalaitteet, Kauneudenhoito - laitteet. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 1. MEDELA AG

  Sveitsi

  MEDELA AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, rintakehäkirurgia, tyhjöpumppu. Sen sijainti on Baar, Sveitsi.

 2. VITACON AS

  Norja

  VITACON AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Hammaslääketiede - lisätarvikkeet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Hammaslääketiede - lisätarvikkeet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Trondheim, Norja.

 3. SYCOMED E.K.

  Saksa

  SYCOMED E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, lääkintälaitteet, diagnoosi- ja erityisdiagnoosilaboratorioiden laitteet. Sen sijainti on Lemgo, Saksa.

 4. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Ranska

  BECKER MEDICAL-SODIPRHO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, leikkaussalikalusteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Strasbourg, Ranska.

 5. SYSTEM ASSISTANCE MEDICALE

  Ranska

  SYSTEM ASSISTANCE MEDICALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - lisätarvikkeet ja laitteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - lisätarvikkeet ja laitteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Villeneuve-Sur-Lot, Ranska.

 6. ALL PRODUCTS

  Belgia

  ALL PRODUCTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hieronta - varusteet, psykofyysiset hoidot, cardiotraining, ergonomiset kalusteet, Hieronta - varusteet. Sen sijainti on Moorsel, Belgia.

 7. DOTTORNET

  Italia

  DOTTORNET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 8. FISCHER ANALYSEN INSTRUMENTE GMBH

  Saksa

  FISCHER ANALYSEN INSTRUMENTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, CO₂-analysointilaite, spektrometrit, Lääketieteelliset analyysit, lääkekaasun analysointilaite. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 1. SMITH & NEPHEW

  Belgia

  SMITH & NEPHEW, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Terveydenhoitovälineet, lääketuotteet, lääkintätarvikkeet, lääkkeiden aineosat. Sen sijainti on Haasrode Leuven, Belgia.

 2. THE OPERATING THEATRE JOURNAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE OPERATING THEATRE JOURNAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainonta, työhönotto, mainos- ja myynninedistämistuotteet ja -esineet, saniteettituotteet. Sen sijainti on Pontyclun, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. IMAGINALIS S.R.L.

  Italia

  IMAGINALIS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, tietokonetomografia. Sen sijainti on Sesto Fiorentino, Italia.

 4. HEMOTECH

  Ranska

  HEMOTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dialyysilaitteet, dialyysilaitteet, katetrit. Sen sijainti on Ramonville St Agne Cedex, Ranska.

 5. DELTA BIOLOGICALS

  Italia

  DELTA BIOLOGICALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kliininen diagnoosi, laboratoriodiagnoosi, kliiniset analyysit. Sen sijainti on Pomezia, Italia.

 6. SONOSCAPE UKRAINE

  Ukraina

  SONOSCAPE UKRAINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 7. NORMATECH

  Ranska

  NORMATECH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Desinfiointi- ja sterilisaatiopalvelut, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Desinfiointi- ja sterilisaatiopalvelut, teolliset sterilointiaineet. Sen sijainti on Pechbonnieu, Ranska.

 8. GETINGE BELGIUM NV

  Belgia

  GETINGE BELGIUM NV, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Kirurgiset laitteet ja välineet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Terveydenhoitovälineet, Kirurgiset laitteet ja välineet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Groot-Bijgaarden, Belgia.

 9. SORISA, SA

  Portugali

  SORISA, SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkinnälliset sähkölaitteet, kotikäyttöön tarkoitettujen fitness-laitteiden valmistaja, fitness. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 10. NOVACOR

  Ranska

  NOVACOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Rueil Malmaison, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

8 212 Yritykset