• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääkkeet- patentti-

Tulokset hakusanalle

Lääkkeet- patentti- - Tuonti ja vienti

 1. LAB-SERVICE

  Ranska

  Verified by europages badge

  LAB SERVICE: Created in 1981, our company's core business is granulometric analysis. It remains, to this day, a family-run and independent company. Lab Service works in collaboration with chemical, pharmaceutical, cosmetic and food processing industries. Our company specialises in: Micronisation - Grinding and sieving - Granulometric analysis.

 2. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Espanja

  Verified by europages badge

  Laboratorios Ubiopharma S.L. is a pharmaceutical company founded on 24 December 1927. Its main commercial activity is manufacturing and selling pharmaceutical specialities, as well as selling products made by third parties. Registered with number 1247.

 3. UNIPHARMA SA

  Espanja

  Unipharma, S.A. on erikoistunut dermatologisiin tuotteisiin, lääketuotteisiin sekä ihmisillä käytettäviin hyönteismyrkkyihin. Yritys valmistaa ja myy dermatologisia ja pediatrisia tuotteita, kuten ihmisillä käytettäviä hyönteismyrkkyjä, sekä lääketuotteita ja toimii kolmansien osapuolten alihankkijana ja tarjoaa täydellisen valikoiman lääkevalmisteita.

 4. AENSA

  Espanja

  AENSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, patentti-, ruuvit, Lääkkeet, patentti-, Kosmetiikka. Sen sijainti on Ripollet, Espanja.

 5. RETAIL TOOLS S.L.

  Espanja

  RETAIL TOOLS S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuonti- ja vientiapu, kliiniset lämpömittarit, digitaaliset lämpömittarit, lämpömittarit yksityiskäyttöön. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BH DIFFUSION

  Ranska

  BH DIFFUSION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 2. PROPHAMEDIS AFRICA

  Mauritania

  PROPHAMEDIS AFRICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ensiapukoulutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-, Farmasiatuotteet, lääketuoteneuvonta, Geneeristen farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Nouakchott, Mauritania.

 3. MAXIN FARMA EXPORT PHARMA DISTRIBUTORS

  Espanja

  MAXIN FARMA EXPORT PHARMA DISTRIBUTORS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, patentti-, Farmasia - perus- ja aputuotteet, lääketeollisuuden palvelut ja toiminnat, lääkealan edustajat ja välittäjät, Lääkkeet, patentti-, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkki

  ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rokotteet, farmasiatuotteet, tukkumyynti, tarvikkeet lääketeollisuutta varten, lääketuotteet verta ja hematopoeettisia elimiä varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. PEDERSEN BIOTECH A/S

  Tanska

  PEDERSEN BIOTECH A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ihonhoitotuotteet, ravintolisä, Ihonhoitotuotteet. Sen sijainti on Vejle, Tanska.

 1. NIC NATURAL MEDICAL PRODUCTS GMBH

  Saksa

  NIC NATURAL MEDICAL PRODUCTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uutteet, elintarvike-, Lääkkeet, patentti-, lääkekasvit, antioksidantit, Uutteet, elintarvike-, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Homburg, Saksa.

 2. GLOW HEALTH SL

  Espanja

  GLOW HEALTH SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Las Rozas De Madrid, Espanja.

 1. COLCA MEDICAL & SCIENTIFIC

  Ranska

  COLCA MEDICAL & SCIENTIFIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Grezieu-La-Varenne, Ranska.

 2. VITAL PERFECT

  Ranska

  VITAL PERFECT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ravintolisä. Sen sijainti on La Cadière D'azur, Ranska.

 3. HYAD MIKE

  Kreikka

  HYAD MIKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lisäravinteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vitamiinit ja provitamiinit, Lääkkeet, patentti-, Vitamiinit ja provitamiinit, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Peristeri, Kreikka.

 4. SNORE CIRCLE EUROPE S.L

  Espanja

  SNORE CIRCLE EUROPE S.L, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. EUSA PHARMA

  Ranska

  EUSA PHARMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, Lääkkeet, patentti-, Lääkkeet, Lääkkeet, patentti-, lääketutkimukset, sisätautien ja kirurgian alan tarvikkeet. Sen sijainti on Limonest, Ranska.

 6. FRANCOVAPE (E-CHEF)

  Ranska

  FRANCOVAPE (E-CHEF), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Chambly, Ranska.

 7. UNIQMED PHARMA

  Valko-Venäjä

  UNIQMED PHARMA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 8. LUNOR DISTRIBUTION

  Ranska

  LUNOR DISTRIBUTION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palkokasvit, Palkokasvit, Elintarviketuotteiden pakkaus, maatalousosuuskunta. Sen sijainti on Luneray, Ranska.

 1. HYPNOSE-CD-SHOP

  Saksa

  HYPNOSE-CD-SHOP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. SIGMA-TAU PHARMA BELGIUM

  Belgia

  SIGMA-TAU PHARMA BELGIUM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, Farmasiatuotteet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. NOVO NORDISK PRODUCTION SAS

  Ranska

  NOVO NORDISK PRODUCTION SAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, patentti-, Lääkkeet, patentti-, kemia ja lääketeollisuus, endokrinologia ja diabetologia. Sen sijainti on Chartres, Ranska.

 4. PHARMA PLANT

  Turkki

  PHARMA PLANT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-, sisätaudit, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 5. PHYTO ELAN

  Ranska

  PHYTO ELAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhdistusaineet, saippuat. Sen sijainti on Lancrans Valserhone, Ranska.

 6. IRE

  Belgia

  IRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-, isotooppilääketiede, ydinkomponentit, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Fleurus, Belgia.

 7. NATURAL SKIN CARE LTD LTD

  Turkki

  NATURAL SKIN CARE LTD LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. XAMANE S.A.

  Portugali

  XAMANE S.A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, patentti-, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, lääkelaboratoriot, lääketuotteet, Lääkkeet, patentti-, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Vila Nova De Gaia, Portugali.

 9. HTTPS://WWW.NUTRIMEDICAL.GR/

  Kreikka

  HTTPS://WWW.NUTRIMEDICAL.GR/, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 10. CRATIA LTD

  Ukraina

  CRATIA LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen