• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lämminvesisäiliöt- teollisuuden

Tulokset hakusanalle

Lämminvesisäiliöt- teollisuuden - Tuonti ja vienti

 1. ERATEC

  Ranska

  Verified by europages badge

  Eratec specialises in the design, manufacture and sale of metal fibre gas burners. Our burners are used in various applications such as heat treatments, metal treatments, painting, agrifoods and much more. The Eratec metal fibre burner head has a refractory stainless steel structure with a radiating surface made from Bekinit® knitted metal fibre and features an electronically controlled air-gas premix system. Our burners can produce standard blue flame or infra-red radiation for direct heat treatment applications. At Eratec, we work very closely with our clients to understand their exact requirements and offer them the most suitable technical solution for their industrial uses. Our team provides comprehensive assistance, covering everything from analysing needs to implementing the selected solution, allowing us to satisfy the needs of every client with utmost efficiency. We are proud to offer custom solutions for heat treatments, metal treatments, coatings and the agrifood sector. We are also able to produce custom burners matched to our clients' specific needs. Please don't hesitate to contact us for more details about our products and services.

 2. SCHARFF TECHNIEK

  Hollanti

  Verified by europages badge

  SCHARFF TECHNIEK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpölaitteet, höyrykattilat, sähkökäyttöiset höyrynkehittimet, kansainvälinen vuokraus. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

 3. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Espanja

  Verified by europages badge

  RCB CALDERAS DE VAPOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uusiutuva energia, pellettikattila, biomassakattilat, Uusiutuva energia, kaasukattila, tuliputkikattilat, yhteistuotantokattilat, Water savers. Sen sijainti on Catarroja-Valencia, Espanja.

 4. PERFOITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  PERFOITALIA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Keskipakopumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Ohjainpaneeli - sähkö, Geotermiset energiajärjestelmät, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, vedenalaiset pumput, wall-fitted boilers, sähköpumput, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, electric compressors for air. Sen sijainti on Bari, Italia.

 5. SCHARFF TECHNIEK

  Hollanti

  Verified by europages badge

  SCHARFF TECHNIEK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansainvälinen vuokraus, e-boiler rental, steam plant, R&D, elintarviketeollisuus, steam boiler hire, steam boiler rental, international steam boiler rental, industrial electric boiler hire. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CALDAIE MELGARI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CALDAIE MELGARI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, valurautaiset, höyrykattilat teolliseen käyttöön, industrial boiler rentals, kuumavesikattiloiden vuokraus, Kuumavesisäiliöt, valurautaiset, steam accumulators, kaasukattilat teolliseen käyttöön, low-pressure boilers, terästehtaiden höyrykattilat. Sen sijainti on Gadesco-Pieve Delmona, Italia.

 2. WELS STROM GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  WELS STROM GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 3. AGGREKO ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  AGGREKO ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkögeneraattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Lämmönvaihtimet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Muuntajat, Lämmönvaihtimet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Dieselgeneraattori. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. .

  Turkki

  Akkaya Inc. Yksi Turkin johtavista kattilavalmistajista. Korkealaatuiset AKKAYA- ja AKKAYA-BLOWTHERM-brändit; Öljy-/kaasukäyttöiset höyrykattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät öljyllä/biomassalla toimivat höyrykattilat, sähkö-/höyrygeneraattorit, öljyllä/kaasulla toimivat lämpö-öljykattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät öljyllä/biomassalla toimivat lämpö-öljykattilat, sähkökäyttöiset lämpö-öljylämmittimet, öljyllä/kaasulla toimivat kuuma- ja lämminvesikattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät / biomassakäyttöiset kuuma- ja lämminvesikattilat, polttoastiat (öljy/kaasu...)

 5. GRETEL

  Ranska

  GRETEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Castelsarrasin, Ranska.

 1. ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES

  Turkki

  ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusprosessien autoklaavit, Teolliset höyrykattilat, ripaputket yksityis- ja teollisuuskäyttöön, höyrykattilat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. SALONICA CONSTRUCTIONS S.A.

  Kreikka

  SALONICA CONSTRUCTIONS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Ionia, Kreikka.

 1. RILLEX S.R.O.

  Slovakia

  RILLEX S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, kulkuneuvojen lämpöeristeet, höyryturbiinien kehykset, Lämmöneristysmateriaalit. Sen sijainti on Šaľa, Slovakia.

 2. AKKAYA BOILERS

  Turkki

  AKKAYA BOILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla diatermiset öljykattilat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. CFB BOILERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CFB BOILERS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykattilat teolliseen käyttöön, sähköhöyrykattilat. Sen sijainti on Clacton-On-Sea, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. INGAUNA VAPORE SRL

  Italia

  INGAUNA VAPORE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, Maanparannuskoneet ja -laitteet, kaasulla toimivat höyrygeneraattorit lämmityslaitoksia varten, Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, Maanparannuskoneet ja -laitteet, lämpökäsittely. Sen sijainti on Castelbianco, Italia.

 5. BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkki

  BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesiputkikattilat, jätteiden lämpökäsittely. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. ANTONIO MATESE CALDAIE SRL

  Italia

  ANTONIO MATESE CALDAIE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrygeneraattorit. Sen sijainti on Figline Valdarno, Italia.

 7. ÇIFTEL MAKINA KAZAN

  Turkki

  ÇIFTEL MAKINA KAZAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 8. HISARMAK MAKINE ENERJI KAZAN SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  HISARMAK MAKINE ENERJI KAZAN SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Kahramanmaras, Turkki.

 1. ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.

  Turkki

  ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuteollisuuden kosteuskäsittelyuunit, elintarvikesäiliöt. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. ER ENERGY RENTAL BERLIN - BRANDENBURG GMBH

  Saksa

  ER ENERGY RENTAL BERLIN - BRANDENBURG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. ENTROPIE GMBH

  Saksa

  ENTROPIE GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, höyrykattilat teolliseen käyttöön, Teolliset höyrykattilat. Sen sijainti on München, Saksa.

 4. SELNIKEL ENERGY, HEAT, AIR TECHNICS

  Turkki

  SELNIKEL ENERGY, HEAT, AIR TECHNICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesiputkikattilat, tuliputkikattilat, ilmanvaihtolaitteet teollisuuskäyttöön, polttava cd-asema. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. BKRC ENDÜSTRİYEL ENERJİ

  Turkki

  BKRC ENDÜSTRİYEL ENERJİ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykattilat teolliseen käyttöön, kuumavesipallot. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 6. ITAL BOILER TRADE

  Italia

  ITAL BOILER TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 7. VAPOTECH-RCB

  Belgia

  VAPOTECH-RCB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, ilmanpoistolaitteet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, höyrygeneraattorit, kuumavesikattila. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 8. RAPID ENERGY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RAPID ENERGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Maidstone, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. SAMSUN KAZAN SANAYII TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  SAMSUN KAZAN SANAYII TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt, kuumavesipallot. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 10. ELEKTRO DINAMIK BROX

  Turkki

  ELEKTRO DINAMIK BROX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuumaöljykattila, siirrettävät kuumavesisäiliöt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen