• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lämminvesisäiliöt- teollisuuden

Tulokset hakusanalle

Lämminvesisäiliöt- teollisuuden - Tuonti ja vienti

 1. ERATEC

  Ranska

  Verified by europages badge

  Eratec specialises in the design, manufacture and sale of metal fibre gas burners. Our burners are used in various applications such as heat treatments, metal treatments, painting, agrifoods and much more. The Eratec metal fibre burner head has a refractory stainless steel structure with a radiating surface made from Bekinit® knitted metal fibre and features an electronically controlled air-gas premix system. Our burners can produce standard blue flame or infra-red radiation for direct heat treatment applications. At Eratec, we work very closely with our clients to understand their exact requirements and offer them the most suitable technical solution for their industrial uses. Our team provides comprehensive assistance, covering everything from analysing needs to implementing the selected solution, allowing us to satisfy the needs of every client with utmost efficiency. We are proud to offer custom solutions for heat treatments, metal treatments, coatings and the agrifood sector. We are also able to produce custom burners matched to our clients' specific needs. Please don't hesitate to contact us for more details about our products and services.

 2. DAV COIL S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  DAV COIL was founded in 1969 as an artisan company by Giovanni Zancanaro, and boasts 50 years of activity, leading it to the production of high-quality, reliable heat exchangers. Constant investment in research and the use of cutting-edge technologies has enabled the company to become an industry leader in the production of heat exchangers (finned pipe, Round-Tube-Plate-Fin), heat recovery units (economisers, condensers, pre-heaters, boosters), finned pipes, coaxial exchangers and plate heat exchangers. The company has staff qualified in TIG, MIG, MAG, electrode and oxyacetylene welding procedures, and is certified in compliance with UNI EN ISO 15613/15614-1 and EN ISO 9606-1. The company is also certified in accordance with UNI EN ISO 9001 and UNI EN 3834, with regard to company management and production. The sectors the company serves include: food, petrochemical, pharmaceutical, textiles, paper, tanning, heat recovery, drying kilns, refrigeration, heating and air conditioning.

 3. SCHARFF TECHNIEK

  Hollanti

  Verified by europages badge

  SCHARFF TECHNIEK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpölaitteet, höyrykattilat, sähkökäyttöiset höyrynkehittimet, kansainvälinen vuokraus. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

 4. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Espanja

  Verified by europages badge

  RCB CALDERAS DE VAPOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uusiutuva energia, pellettikattila, biomassakattilat, Uusiutuva energia, kaasukattila, tuliputkikattilat, yhteistuotantokattilat, Water savers. Sen sijainti on Catarroja-Valencia, Espanja.

 5. PERFOITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  PERFOITALIA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Keskipakopumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Ohjainpaneeli - sähkö, Geotermiset energiajärjestelmät, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, vedenalaiset pumput, wall-fitted boilers, sähköpumput, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, electric compressors for air. Sen sijainti on Bari, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SCHARFF TECHNIEK

  Hollanti

  Verified by europages badge

  SCHARFF TECHNIEK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansainvälinen vuokraus, e-boiler rental, steam plant, R&D, elintarviketeollisuus, steam boiler hire, steam boiler rental, international steam boiler rental, industrial electric boiler hire. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CALDAIE MELGARI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, valurautaiset, höyrykattilat teolliseen käyttöön, industrial boiler rentals, kuumavesikattiloiden vuokraus, Kuumavesisäiliöt, valurautaiset, steam accumulators, kaasukattilat teolliseen käyttöön, low-pressure boilers, terästehtaiden höyrykattilat. Sen sijainti on Gadesco-Pieve Delmona, Italia.

 3. AGGREKO ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  AGGREKO ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkögeneraattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Lämmönvaihtimet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Muuntajat, Lämmönvaihtimet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Dieselgeneraattori. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. WELS STROM GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  WELS STROM GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 5. .

  Turkki

  Akkaya Inc. Yksi Turkin johtavista kattilavalmistajista. Korkealaatuiset AKKAYA- ja AKKAYA-BLOWTHERM-brändit; Öljy-/kaasukäyttöiset höyrykattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät öljyllä/biomassalla toimivat höyrykattilat, sähkö-/höyrygeneraattorit, öljyllä/kaasulla toimivat lämpö-öljykattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät öljyllä/biomassalla toimivat lämpö-öljykattilat, sähkökäyttöiset lämpö-öljylämmittimet, öljyllä/kaasulla toimivat kuuma- ja lämminvesikattilat, kiinteää polttoainetta käyttävät / biomassakäyttöiset kuuma- ja lämminvesikattilat, polttoastiat (öljy/kaasu...)

 1. POLAND

  Puola

 2. RILLEX S.R.O.

  Slovakia

  RILLEX S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, kulkuneuvojen lämpöeristeet, höyryturbiinien kehykset, Lämmöneristysmateriaalit. Sen sijainti on Šaľa, Slovakia.

 1. GRETEL

  Ranska

  GRETEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Castelsarrasin, Ranska.

 2. BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkki

  BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesiputkikattilat, jätteiden lämpökäsittely. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. AKKAYA BOILERS

  Turkki

  AKKAYA BOILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla diatermiset öljykattilat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. SALONICA CONSTRUCTIONS S.A.

  Kreikka

  SALONICA CONSTRUCTIONS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Ionia, Kreikka.

 5. INGAUNA VAPORE SRL

  Italia

  INGAUNA VAPORE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, Maanparannuskoneet ja -laitteet, kaasulla toimivat höyrygeneraattorit lämmityslaitoksia varten, Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, Maanparannuskoneet ja -laitteet, lämpökäsittely. Sen sijainti on Castelbianco, Italia.

 6. CFB BOILERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CFB BOILERS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykattilat teolliseen käyttöön, sähköhöyrykattilat. Sen sijainti on Clacton-On-Sea, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES

  Turkki

  ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusprosessien autoklaavit, Teolliset höyrykattilat, ripaputket yksityis- ja teollisuuskäyttöön, höyrykattilat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 8. ÇIFTEL MAKINA KAZAN

  Turkki

  ÇIFTEL MAKINA KAZAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. ANTONIO MATESE CALDAIE SRL

  Italia

  ANTONIO MATESE CALDAIE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrygeneraattorit. Sen sijainti on Figline Valdarno, Italia.

 2. ER ENERGY RENTAL BERLIN - BRANDENBURG GMBH

  Saksa

  ER ENERGY RENTAL BERLIN - BRANDENBURG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.

  Turkki

  ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuteollisuuden kosteuskäsittelyuunit, elintarvikesäiliöt. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. HISARMAK MAKINE ENERJI KAZAN SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  HISARMAK MAKINE ENERJI KAZAN SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Kahramanmaras, Turkki.

 5. ENTROPIE GMBH

  Saksa

  ENTROPIE GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, höyrykattilat teolliseen käyttöön, Teolliset höyrykattilat. Sen sijainti on München, Saksa.

 6. SELNIKEL ENERGY, HEAT, AIR TECHNICS

  Turkki

  SELNIKEL ENERGY, HEAT, AIR TECHNICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesiputkikattilat, tuliputkikattilat, ilmanvaihtolaitteet teollisuuskäyttöön, polttava cd-asema. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. CHRISTY BOILERS CC

  Etelä-Afrikka

  CHRISTY BOILERS CC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Springs, Etelä-Afrikka.

 8. ITAL BOILER TRADE

  Italia

  ITAL BOILER TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 9. VAPOTECH-RCB

  Belgia

  VAPOTECH-RCB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, ilmanpoistolaitteet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, höyrygeneraattorit, kuumavesikattila. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 10. BKRC ENDÜSTRİYEL ENERJİ

  Turkki

  BKRC ENDÜSTRİYEL ENERJİ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykattilat teolliseen käyttöön, kuumavesipallot. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Lämminvesisäiliöt- teollisuuden - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 638 Yritykset