• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lämmitys - kasvihuoneiden

Tulokset hakusanalle

Lämmitys - kasvihuoneiden - Tuonti ja vienti

 1. LOMBARDA SERRE

  Italia

  LOMBARDA SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, tunnelinrakennus, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Sen sijainti on Grantola, Italia.

 2. AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH

  Itävalta

  AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Wolfurt, Itävalta.

 3. HERGA ENERGY

  Espanja

  HERGA ENERGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, thermophore-lämmittimet. Sen sijainti on Murcia/lorqui, Espanja.

 4. ELITE THERMO POLSKA

  Puola

  ELITE THERMO POLSKA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Lämmitysjärjestelmät - ulkoiset, kaukolämpö, Ilmastointilaitteet, lämmitys ja ilmastointi. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 5. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugali

  ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, keräyssäiliöt, grillibuffeet, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Amora, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HUBERT GOUMANS SÖHNE

  Saksa

  HUBERT GOUMANS SÖHNE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Straelen, Saksa.

 2. IKIZLER MOLD&GREENHOUSE

  Turkki

  IKIZLER MOLD&GREENHOUSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. RICHEL GROUP

  Ranska

  RICHEL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, raakatupakan kuivaamot. Sen sijainti on Eygalières, Ranska.

 4. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  Belgia

  CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, lämmityslaitteet ja -tarvikkeet, Lämmitys - kasvihuoneiden, itsenäiset lämmittimet. Sen sijainti on Tielt, Belgia.

 5. ENORPA ENERGY

  Turkki

  ENORPA ENERGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, kaasukattilat teolliseen käyttöön, automaattiset kiinteän polttoaineen kattilat, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Isparta, Turkki.

 1. SAARLUCON

  Hollanti

  SAARLUCON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhamyymälöiden rakenteet. Sen sijainti on De Lier, Hollanti.

 2. TUBOCAS

  Espanja

  TUBOCAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pellettilämmitys, höyrykattila, uunit, Biopolttoaine. Sen sijainti on Castillejar, Espanja.

 1. ALTERECO SP. Z O. O.

  Puola

  ALTERECO SP. Z O. O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, lämmityspolttoaine, lämmitys, teollisuuden lämmitys, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot. Sen sijainti on Iwierzyce, Puola.

 2. 4HEAT S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  4HEAT S.R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämpöpumput, kotitalouksien, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämpöpumput, kotitalouksien, Lämmitys- ja ilmastointityöt. Sen sijainti on Brno , Tsekin tasavalta.

 3. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

  Italia

  PARCO SOLUZIONI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, sähköiset lämmityspatterit, Lämmitykset, sähköiset, teollisuustarkoituksiin. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 4. LEGO GREENHOUSE COMPANY

  Turkki

  LEGO GREENHOUSE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. LENNIK AGENCIES

  Kreikka

  LENNIK AGENCIES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöpumput, termostaatit. Sen sijainti on Patras, Kreikka.

 6. THERMOBILE

  Ranska

  THERMOBILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on La Ferté Saint Aubin, Ranska.

 7. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Espanja

  ACM GREENHOUSE CO LTD, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet - asennukset, Kasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet - asennukset. Sen sijainti on San Javier, Espanja.

 8. VIT

  Ukraina

  VIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puu-uunit. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 1. EMAT

  Ranska

  EMAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmitys, kasvihuonelämmitys. Sen sijainti on GENAS, Ranska.

 2. TERMOTECNICA CASERTANA S.R.L.

  Italia

  TERMOTECNICA CASERTANA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Caserta, Italia.

 3. EVOTEK S.R.L.

  Italia

  EVOTEK S.R.L., joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Quinto Vicentino, Italia.

 4. S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L.

  Italia

  S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Palazzolo Sull'oglio, Italia.

 5. EMMETI S.P.A.

  Italia

  EMMETI S.P.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Fontanafredda, Italia.

 6. MEB MECCANICA S.R.L.

  Italia

  MEB MECCANICA S.R.L., joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Savignano Sul Panaro, Italia.

 7. VITOTHERM B.V.

  Hollanti

  VITOTHERM B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdyttimet ja kiertoilmalämmittimet, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Lämmitys - kasvihuoneiden, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Pijnacker, Hollanti.

 8. SHENZHEN MEIZ COSMETICS PACKAG CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN MEIZ COSMETICS PACKAG CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on shenzhen, Kiina.

 9. GAPS

  Etelä-Korea

  GAPS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys - kasvihuoneiden. Sen sijainti on Busan, Etelä-Korea.

 10. DIETRICH GÄRTNEREI-TECHNIK GMBH

  Saksa

  DIETRICH GÄRTNEREI-TECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Lämmitys - kasvihuoneiden, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Sprendlingen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen