• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lävistyskoneet- muovin

Tulokset hakusanalle

Lävistyskoneet- muovin - Tuonti ja vienti

 1. ME.RO. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. ARIETE GROUP

  Bulgaria

  ARIETE GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Integroitu logistiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovien ruiskuvalu, Kokoonpanorobotit, Varastonhoitopalvelut, Lävistyskoneet, muovin, Muovien ruiskuvalu, Kokoonpanorobotit, Varastonhoitopalvelut, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Pazardzhik, Bulgaria.

 3. MATRICERÍA INVIR

  Espanja

  MATRICERÍA INVIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Muotit, tarkkuus-, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Muotit, tarkkuus-, metallien jyrsintä, työkalujen rakennus. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 4. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugali

  MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Muotit, tarkkuus-, työkalujen rakennus, Lävistyskoneet, muovin, Muotit, tarkkuus-, Valumuottien suunnittelu ja valmistus. Sen sijainti on Marinha Grande, Portugali.

 5. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PERFORATION MACHINERY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Bradford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italia

  GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusrakennukset - suunnittelu, lämpömuovauslinja, teollisuuslaitteet, Teollisuusrakennukset - suunnittelu, koneiden kunnossapito. Sen sijainti on Casnigo, Italia.

 2. SALAPLAST KFT.

  Unkari

  SALAPLAST KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovien ruiskuvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Szeged, Unkari.

 3. EXROTEC GMBH

  Saksa

  EXROTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Muotoilu - terästen ja metallien, muottien valmistus, työkalujen rakennus, Konetyökalut - metallin työstöön, Muotoilu - terästen ja metallien. Sen sijainti on Neuhaus-Schierschnitz, Saksa.

 4. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugali

  PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, tarkkuus-, Muotit, tarkkuus-. Sen sijainti on Oliveira De Azeméis, Portugali.

 5. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Saksa

  ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Neumarkt I.d.opf, Saksa.

 1. GRUBER A/S

  Tanska

  GRUBER A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Haderslev, Tanska.

 2. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Espanja

  MATRICERÍA ROYAN, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkaimet ja muotit, meistimatriisit, koneet, matriisienvalmistus-, polystyreenimatriisit. Sen sijainti on Denia, Espanja.

 1. EXTREMPLAST BT.

  Unkari

  EXTREMPLAST BT., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin puhallusvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Pakkausten kierrätys, Ekstruusio, muovin - koneet, Lävistyskoneet, muovin, Pakkausten kierrätys, Ekstruusio, muovin - koneet. Sen sijainti on Székesfehérvár, Unkari.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Espanja

  INDUSTRIAS MICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, valu, Muotit ja mallit, zamakista muovatut osat, Muotit, valu, Muotit ja mallit. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 3. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugali

  INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muottien suunnittelu muoviteollisuutta varten, muottien suunnittelu, pakkausmuottien suunnittelu, muottien valmistus. Sen sijainti on Porto De Mós, Portugali.

 4. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Saksa

  KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin leikkaus, makeisteollisuuden muotit, elintarviketeollisuuden pursottimet. Sen sijainti on Bad-Schwartau, Saksa.

 5. EMQTEC AG

  Saksa

  EMQTEC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Friedberg, Saksa.

 6. SETFORGE GAUVIN SA

  Ranska

  SETFORGE GAUVIN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorautatyöt, meisto ja lävistys, Lävistyskoneet, muovin, lävistys, Takorautatyöt, meisto ja lävistys, Lävistyskoneet, muovin, taonta. Sen sijainti on La Monnerie Le Montel, Ranska.

 7. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Saksa

  DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Niederwinkling, Saksa.

 8. HANS MEYER

  Saksa

  HANS MEYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Burgthann, Saksa.

 1. RUDOLF GEITZ GMBH

  Saksa

  RUDOLF GEITZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevy - meisto, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Dinkelsbühl, Saksa.

 2. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Saksa

  TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevy - meisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Alennusvaihteet, hydrauliset, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Alennusvaihteet, hydrauliset, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Gauting, Saksa.

 3. HÄRING GMBH & CO. KG

  Saksa

  HÄRING GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Eslarn, Saksa.

 4. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Saksa

  KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Michelau i.OFr, Saksa.

 5. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto. Sen sijainti on Marktheidenfeld, Saksa.

 6. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Saksa

  FRITSCH GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Reikämeistit, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Reikämeistit, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Welden, Saksa.

 7. HSV KUNSTSTOFFE GMBH

  Saksa

  HSV KUNSTSTOFFE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovit - puolivalmistuotteet, Muovit - teollisuustuotteet, Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovit - puolivalmistuotteet, Muovit - teollisuustuotteet. Sen sijainti on Kleve, Saksa.

 8. FRIEDRICH WEISSBARTH & SOHN GMBH & CO.KG

  Saksa

  FRIEDRICH WEISSBARTH & SOHN GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Kaufbeuren, Saksa.

 9. DANLY EUROP

  Belgia

  DANLY EUROP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallointi, Lävistyskoneet, muovin, Metallointi, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 10. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Saksa

  SAHLBERG GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Feldkirchen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen