• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lävistyskoneet- muovin

Tulokset hakusanalle

Lävistyskoneet- muovin - Tuonti ja vienti

 1. ME.RO. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. MATRICERÍA INVIR

  Espanja

  MATRICERÍA INVIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Muotit, tarkkuus-, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Muotit, tarkkuus-, metallien jyrsintä, työkalujen rakennus. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 3. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugali

  MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Muotit, tarkkuus-, työkalujen rakennus, Lävistyskoneet, muovin, Muotit, tarkkuus-, Valumuottien suunnittelu ja valmistus. Sen sijainti on Marinha Grande, Portugali.

 4. AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE

  Italia

  AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet, koneet ja varusteet muoviteollisuutta varten. Sen sijainti on Garbagnate Milanese, Italia.

 5. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PERFORATION MACHINERY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Bradford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italia

  GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusrakennukset - suunnittelu, lämpömuovauslinja, teollisuuslaitteet, Teollisuusrakennukset - suunnittelu, koneiden kunnossapito. Sen sijainti on Casnigo, Italia.

 2. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Espanja

  MATRICERÍA ROYAN, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkaimet ja muotit, meistimatriisit, koneet, matriisienvalmistus-, polystyreenimatriisit. Sen sijainti on Denia, Espanja.

 3. EXROTEC GMBH

  Saksa

  EXROTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Muotoilu - terästen ja metallien, muottien valmistus, työkalujen rakennus, Konetyökalut - metallin työstöön, Muotoilu - terästen ja metallien. Sen sijainti on Neuhaus-Schierschnitz, Saksa.

 4. INDUSTRIAS MICAL

  Espanja

  INDUSTRIAS MICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, valu, Muotit ja mallit, zamakista muovatut osat, Muotit, valu, Muotit ja mallit. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 5. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Saksa

  KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin leikkaus, makeisteollisuuden muotit, elintarviketeollisuuden pursottimet. Sen sijainti on Bad-Schwartau, Saksa.

 1. SALAPLAST KFT.

  Unkari

  SALAPLAST KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovien ruiskuvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Szeged, Unkari.

 2. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Saksa

  ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Neumarkt I.d.opf, Saksa.

 1. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugali

  INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muottien suunnittelu muoviteollisuutta varten, muottien suunnittelu, pakkausmuottien suunnittelu, muottien valmistus. Sen sijainti on Porto De Mós, Portugali.

 2. GRUBER A/S

  Tanska

  GRUBER A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Haderslev, Tanska.

 3. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugali

  PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, tarkkuus-, Muotit, tarkkuus-. Sen sijainti on Oliveira De Azeméis, Portugali.

 4. EXTREMPLAST BT.

  Unkari

  EXTREMPLAST BT., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin puhallusvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Pakkausten kierrätys, Ekstruusio, muovin - koneet, Lävistyskoneet, muovin, Pakkausten kierrätys, Ekstruusio, muovin - koneet. Sen sijainti on Székesfehérvár, Unkari.

 5. ROS GMBH & CO. KG

  Saksa

  ROS GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Metallilangat ja kaapelit, terästä, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Metallilangat ja kaapelit, terästä. Sen sijainti on Coburg, Saksa.

 6. SETFORGE GAUVIN SA

  Ranska

  SETFORGE GAUVIN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorautatyöt, meisto ja lävistys, Lävistyskoneet, muovin, lävistys, Takorautatyöt, meisto ja lävistys, Lävistyskoneet, muovin, taonta. Sen sijainti on La Monnerie Le Montel, Ranska.

 7. FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG

  Saksa

  FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Kaufbeuren, Saksa.

 8. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Saksa

  KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Michelau i.OFr, Saksa.

 1. HÄRING GMBH & CO. KG

  Saksa

  HÄRING GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Eslarn, Saksa.

 2. RUDOLF GEITZ GMBH

  Saksa

  RUDOLF GEITZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevy - meisto, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Dinkelsbühl, Saksa.

 3. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Saksa

  GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Lävistyskoneet, muovin, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Sen sijainti on Peiting, Saksa.

 4. WALTER ZINK GMBH

  Saksa

  WALTER ZINK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Jettingen-Scheppach, Saksa.

 5. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Saksa

  OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia. Sen sijainti on Winhöring, Saksa.

 6. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Saksa

  TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevy - meisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Alennusvaihteet, hydrauliset, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Alennusvaihteet, hydrauliset, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Gauting, Saksa.

 7. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Ohutlevy - meisto. Sen sijainti on Marktheidenfeld, Saksa.

 8. HANS MEYER

  Saksa

  HANS MEYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Burgthann, Saksa.

 9. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Saksa

  DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Lävistyskoneet, muovin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Vaahdot, kumi- ja muovi-, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Niederwinkling, Saksa.

 10. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Saksa

  FRITSCH GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaahdot, kumi- ja muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Reikämeistit, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin, Reikämeistit, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Lävistyskoneet, muovin. Sen sijainti on Welden, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen