• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • laboratoriolaitteet ja -välineet

Tulokset hakusanalle

Laboratoriolaitteet ja -välineet - Tuonti ja vienti

 1. NAWA PHARMA

  Ranska

  Verified by europages badge

  Welcome to Nawa Pharma! We are a registered research-based pharmaceutical company specializing in the production and trading of natural medicines as well as private labelling services for the Medical & Health Industry. Nawa Pharma is Multinational company, present in Turkey, Malaysia and France, expanded operations reach to Kuwait, Saudi Arabia, UAE, Qatar and Egypt. Our research team has over 25 years of experience in natural products research and development and is responsible for discovering new products with high commercial value. Our company is at the forefront of researching and developing natural products with reliable safety benefits such as natural cosmetics, nutraceuticals and vitamins, pharmaceuticals, medical supply, healthy foods and drinks. In terms of services, we offer services custom-made formulations, building your cosmetic brand, marketing, consultations, business strategy development, strategy plan and investment solutions for health care companies. Do not hesitate to contact our team!

 2. NETRACO & SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  Netraco & Services is an international supplier of medical equipment based at Villenave d’Ornon, France. Our company has extensive experience in the field to offer you its medical equipment sales service in France and Europe. The products in our catalogue are all renowned for their quality, reliability and long service life. Our entire product line complies with European standards and is designed to withstand the harshest medical environments. Our proactive, professional team will respond to all your requests in the shortest possible time and we will deliver to you throughout Europe and Africa. Our specialists will be delighted to give guidance and advise medical analysis laboratories, dental laboratories, veterinarians, hospitals, territorial institutions, pharmacies, retirement homes, etc. Contact us today to browse through our product catalogue!

 3. EQUILAB

  Espanja

  Verified by europages badge

  Equilab is a manufacturing company of high quality sample preparation units. We design and manufacture reliable, durable, safe and user-friendy equipment, with a great price-quality ratio. We strive every day to implement our units, making them smaller, quicker and effective. Most of them include a screen to facilitate the configuration of the different parameters of the program preparing the sample. Our objective is to manufacture equipment that makes the work of the user a comfortable business. That is a strong point in the R&D and Quality Control Departments of industrial laboratories in leading international companies worldwide that have any of our sample preparation units. Our technical staff is qualified both in the knowledge of materials as well as in chemical and physical changes, process automation, software and data management. Our laboratory receives an important amount of samples every day, used to develop programs and applications in order to optimize its preparation and maintain the necessary analyte contents intact up to the analysis step.

 4. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turkki

  Verified by europages badge

  DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia - perustuotteet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Terveydenhoitovälineet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Lääketeollisuuden muovituotteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, laboratorioputket, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, laitteet ja varusteet taudinmääritystä varten, kertakäyttöesineet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. WATERS SAS

  Ranska

  Verified by europages badge

  WATERS SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, laitteet lääkelaboratorioita varten, Laboratoriolaitteet ja -välineet, reologia, tieteelliset työkalut. Sen sijainti on Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MECATELIER

  Belgia

  Verified by europages badge

  MECATELIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusmaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, junien ja bussien maalauskaappi, vesiverhomaalauskaapit, koneet ja laitteistot, maalauskopit autonkoreja varten, kopit teollisuusmaalausta varten, maalauskaapit, Spray booth for large commercial vehicles, Retractable, folding and mobile spray booth. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. TEK MEDICAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Tek Medical on maailmanlaajuisesti johtava diagnostiikka-, analytiikka- ja tutkimuslaitteiden, kuvantamislaitteiden, lamppujen ja muiden elektronisten lääketieteellisten laitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa täydellisiä asennus-, korjaus- ja huoltoratkaisuja laboratorioille, sairaaloille ja tutkimusinstituuteille koko maailmassa. Yrityksen kokeneilla teknikoilla on asiantuntemusta ja tietoa, jotta he voivat tarjota paikan päällä tapahtuvaa lääketieteellisiin laitteisiin liittyvää palvelua sekä korjaus- ja huoltotöitä laitoksessaan. Soita Tek Medicalille jo tänään, jos haluat lisätietoja.

 3. BULTEH 2000 LTD

  Bulgaria

  BULTEH 2000 LTD Company perustettiin vuonna 1996. Yrityksen toimialana on ultraäänellä toimivien EKOMILK-merkkisten maidon analysointilaitemallien suunnittelu ja valmistus, somaattisten solujen laskentalaitteet - EKOSCOPE ja Ekomilk Scan, PH METER ja EKOTEST-laite antibioottien ja estoaineiden havaitsemiseen maidosta. BULTEH 2000 LTD valmistaa myös laitteita etyylialkoholipitoisuuden seurantaan ja mittaamiseen veden ja alkoholin seoksissa ja viinitisleissä (viini) – ALKOTEST ja elektroninen ebulliometri.

 4. BINDER GMBH

  Saksa

  BINDER GmbH on maailman suurin sarjatuotantona valmistettavien ympäristösimulaattorien tuottaja tiede- ja teollisuuslaboratorioita varten. Olemme erikoistuneet täydelliseen simulaatioon sääkaapeissa ja inkubaattoreissa, jotka altistetaan biologisille, kemiallisille ja fysikaalisille ympäristövaikutuksille. BINDER GmbH on kansainvälinen markkinajohtaja sääkaappien ja inkubaattorien alalla. Yrityksellä on sivuliikkeet New Yorkissa, Moskovassa, Hongkongissa ja Shanghaissa.

 5. IBC INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY

  Puola

  Harjoitamme maailmanlaajuisesti Rochen, Siemensin, Bayerin ja Horiban valmistamien kaikentyyppisten laboratoriojärjestelmien, reagenssien, kulutustuotteiden, varaosien ja muiden diagnostiikkatuotteiden myyntiä. Tarjoamme korkealaatuisia alkuperäistuotteita. Vuosien kuluessa kehittämämme prioriteetit ovat asiakastyytyväisyys ja joustava palvelu. Tutustu verkkosivustollamme tuotevalikoimaamme.

 1. ENEFIT TECHNOLOGY INDUSTRIES LTD.

  Eesti

  Enefit Technology Industries Ltd. - Enefit-insinööritaitoa energiantuotannon ja teollisuuslaitteiden alalla. Metallilaitteiden ja teräsrakenteiden tarjonta, kuljetinjärjestelmien ja -laitteiden valmistus, hitsaus, asennus ja pystytys. Pintakäsittely, maalaus, lämpökäsittely. Metallimateriaalien hitsausliitosten tarkastus ja testaus. Hitsaajien sertifiointi. Sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus.

 2. CECIL INSTRUMENTS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CECIL INSTRUMENTS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla spektrofotometrit. Sen sijainti on Cambridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. FRANCE SCIENTIFIQUE

  Ranska

  FRANCE SCIENTIFIQUE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasuanalysaattorit, metallien analyysit, karheusmittarit, optiset mikroskoopit. Sen sijainti on Saint Genis Laval, Ranska.

 2. LABO SERVICES

  Ranska

  LABO SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriojauhin, laboratoriosentrifugit, mikroskoopit, tarkkuusvaa'at. Sen sijainti on Montpellier, Ranska.

 3. OKAY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD.

  Kiina

  OKAY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi, puhallettu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, hitsaustarvikkeet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Changsha, Kiina.

 4. OMCRON SENSORS ENVIRONNEMENT

  Espanja

  OMCRON SENSORS ENVIRONNEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 5. KF TECHNOLOGY SRL

  Italia

  KF TECHNOLOGY SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laadunvalvontalaitteet, kemiantellisuuden annostuspumput, Eläinlääkärivastaanottojen varusteet. Sen sijainti on Rome, Italia.

 6. VIENNA SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Itävalta

  VIENNA SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, prototyyppien pikavalmistus, mekatroniikan suunnittelutoiminnot, Analyyttiset laitteet ja tutkimuslaitteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Alland, Itävalta.

 7. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Saksa

  BRABENDER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Jauhojen jauhatus - koneet ja laitteet, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, elintarvikkeiden laadunvalvonta, Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Jauhojen jauhatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 8. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkki

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, koneet tekstiilituotteita varten, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Çerkezkoy/tekirdag, Turkki.

 1. SARTORIUS BELGIUM

  Belgia

  SARTORIUS BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Punnitus- ja annosteluvälineet, mikrobiologia, Punnitus- ja annosteluvälineet, Laboratoriovaakoja, sähkövaa'at. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. NEURTEK S.L.

  Espanja

  NEURTEK S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sääkammiot. Sen sijainti on Eibar, Espanja.

 3. LATEK LABORTECHNIK - GERAETE GMBH & CO. ANALYSEN - SYSTEME KG

  Saksa

  LATEK LABORTECHNIK - GERAETE GMBH & CO. ANALYSEN - SYSTEME KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Eppelheim, Saksa.

 4. SCHNIEBEL TRADING

  Saksa

  SCHNIEBEL TRADING, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaaituskoneet, mikroskoopit, metrologia, tarkkuusvaa'at. Sen sijainti on Elstra, Saksa.

 5. ACCSATECH

  Ranska

  ACCSATECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla apteekkikaapit. Sen sijainti on Chavanod, Ranska.

 6. BUDDEBERG GMBH

  Saksa

  BUDDEBERG GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Kemia - laboratoriotuotteet, Laboratoriokalusteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Kemia - laboratoriotuotteet, Laboratoriokalusteet. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 7. IS PESAGE

  Algeria

  IS PESAGE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarkkuusvaa'at, analyyttiset vaa'at, punnitus- ja annosteluvälineet, etikettivaa'at. Sen sijainti on Alger, Algeria.

 8. OSTEC ARTTOOL LIMITED COMPANY

  Venäjä

  OSTEC ARTTOOL LIMITED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Kaasunilmaisimet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Kaasunilmaisimet, luonnonkaasu- ja biokaasuanalyysien näytteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 9. NT-MDT LLC

  Venäjä

  NT-MDT LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteellisen tutkimuksen laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Optiset instrumentit, Optiset mittauslaitteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen, Optiset instrumentit, Optiset mittauslaitteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 10. ELECTRONIC CONTROL DI TABACCHI GIAN PAOLO

  Italia

  ELECTRONIC CONTROL DI TABACCHI GIAN PAOLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla datalogger, lämpöhygrometrit. Sen sijainti on Carpi, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Laboratoriolaitteet ja -välineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 128 Yritykset