• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • laitospöydät ja -tuolit

Tulokset hakusanalle

Laitospöydät ja -tuolit - Tuonti ja vienti

 1. FAGGIANI

  Italia

  Verified by europages badge

  Faggiani is a company specialising in solid and laminated work, especially beech. We essentially manufacture wooden elements for office chairs of our own or according to the client's drawing, laminated beech chairs for organisations, as well as frames and chair elements for third parties.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1974 Bericolaplast S.p.A. is one of the main European industries manufacturing single body seats by means of plastic moulding. For over 30 years the company has been working in the sports facilities field. Since 2006 is one of FIFA's official suppliers and takes part in carrying out works for the World, European and Africa Cup of Nations championships. Besides sports facilities, the company also manufactures seats for community facilities such as theatres, schools, conventions, arenas, sports halls, holiday villages and historical areas.

 3. MAGNITO EU LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  MAGNITO EU LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet - ravintolat, baarit ja kahvilat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitospöydät ja -tuolit, Pöydät ja tuolit, Kodinkalusteet, Hotellikalusteet, Koulukalusteet, Puutarhakalusteet, designhuonekalut, teräksen työstö, kalustetarvikkeet. Sen sijainti on Gabrovo, Bulgaria.

 4. INVENTARKREISEL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  INVENTARKREISEL GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Kassel, Saksa.

 5. SCHUSTER BESTUHLUNGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHUSTER BESTUHLUNGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Kaiserslautern, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SOLBREUX

  Belgia

  SOLBREUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Toimistotuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Laitospöydät ja -tuolit, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Konferenssilaitteet, Laitospöydät ja -tuolit, toimistokalusteiden valmistaja. Sen sijainti on Gesves, Belgia.

 2. RD ITALIA

  Italia

  RD ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöydät ja tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitospöydät ja -tuolit, ulkopöydät, Laitospöydät ja -tuolit, puutarhan designtuoli. Sen sijainti on Breganze, Italia.

 3. CTC HOLDINGS

  Latvia

  CTC HOLDINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pokeripöytien valmistus, rulettipöydät. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 4. METAL DESIGN

  Italia

  METAL DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Villanova Canavese, Italia.

 5. STAPELSTUHL DISCOUNT24 INH. MARCUS HINKEN E.K

  Saksa

  STAPELSTUHL DISCOUNT24 INH. MARCUS HINKEN E.K, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pöydät ja tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitospöydät ja -tuolit, pöydät, konferenssipöydät, koulujen tuolit, Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Nordhorn, Saksa.

 1. MANUEL TARIN, S.L.

  Espanja

  MANUEL TARIN, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden kunnossapito, käytettyjen koneiden osto ja myynti. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. ADOUR C.H.R.

  Ranska

  ADOUR C.H.R., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nojatuolit, sohvat, puupöytä. Sen sijainti on St Sever, Ranska.

 1. FRANCE COLLECTIVITES

  Ranska

  FRANCE COLLECTIVITES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitospöydät ja -tuolit, Leikkikenttävälineet, Laitospöydät ja -tuolit, Leikkikenttävälineet, taitettavat tuolit, Kaupunkikalusteet. Sen sijainti on Nîmes, Ranska.

 2. RIVIERA-INTERIORS

  Italia

  RIVIERA-INTERIORS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pehmustetut tuolit. Sen sijainti on Riccione, Italia.

 3. CLASIMO AMENAJARI HORECA SRL

  Romania

  CLASIMO AMENAJARI HORECA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, Istuinkankaat, Laitospöydät ja -tuolit, Puutuolit, Pöydät ja tuolit, Istuinkankaat, Laitospöydät ja -tuolit, Puutuolit. Sen sijainti on Patarlagele, Romania.

 4. AMTAB

  Yhdysvallat

  AMTAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Aurora, Yhdysvallat.

 5. OFITIPO

  Espanja

  OFITIPO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metalliset kirjoituspöydät, kaapit, laatikolliset huonekalut. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 6. SESTA S.R.L.

  Italia

  SESTA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Cornegliano Laudense, Italia.

 7. CENTROSEDIA SRL

  Italia

  CENTROSEDIA SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Montelupo Fiorentino, Italia.

 8. ACRM

  Belgia

  ACRM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityskalusteet, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot, kalusteliikkeiden kunnostus, Yrityskalusteet, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Sen sijainti on Assese, Belgia.

 1. PRIMALUX

  Belgia

  PRIMALUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Saint-Nicolas, Belgia.

 2. MATERIAL PARA EVENTOS

  Espanja

  MATERIAL PARA EVENTOS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Mataró-Barcelona, Espanja.

 3. H. MAY KG

  Saksa

  H. MAY KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hotellikalusteet, kahviloiden varusteet, hotellien, ravintoloiden ja yleisten tilojen kalusteet, hotellien, ravintoloiden ja yleisten tilojen jakkarat. Sen sijainti on Lehrte, Saksa.

 4. DESIGN FOR LIFE SRL

  Romania

  DESIGN FOR LIFE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Satu Mare, Romania.

 5. BISTRO MASA

  Turkki

  BISTRO MASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. MUNOFI, S.L.

  Espanja

  MUNOFI, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 7. BRASH, LTD

  Ukraina

  BRASH, LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koulukalusteet, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Työpajakalusteet ja -laitteet, sairaaloiden kalusteet, Koulukalusteet, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Työpajakalusteet ja -laitteet. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 8. MUNOFI - MUEBLES DE OFICINA

  Espanja

  MUNOFI - MUEBLES DE OFICINA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, toimistohuonekalut ja -tuolit, toimistotarvikkeet, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, toimistokalusteet. Sen sijainti on Arganda Del Rey, Espanja.

 9. METALMECCANICA ALBA SRL

  Italia

  METALMECCANICA ALBA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, Pöydät ja tuolit. Sen sijainti on Treviso, Italia.

 10. RENOVI SARL

  Marokko

  RENOVI SARL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitospöydät ja -tuolit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyörätuolien osto. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen