• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • laitostiskikoneet

Tulokset hakusanalle

Laitostiskikoneet - Tuonti ja vienti

 1. MACH SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. REWADI GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  REWADI GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Babenhausen, Saksa.

 3. TEIKOS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  TEIKOS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasinpesukoneet yhteisöjä varten, washers, hood dishwasher, conveyor dishwasher, industrial dishwashing machines, professional dishwashing machines, excellent performance. Sen sijainti on Limena, Italia.

 4. GASTRO-GERMANY

  Saksa

  GASTRO-GERMANY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yhteisöjen astianpesukoneet, lasinpesukoneet yhteisöjä varten, vedettävällä korilla varustettu astianpesukone, astianpesuaineet. Sen sijainti on Lünen, Saksa.

 5. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Saksa

  GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Obertshausen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Saksa

  MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Litzendorf, Saksa.

 2. SOMEPRODUCTS

  Belgia

  SOMEPRODUCTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Laitostiskikoneet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Puhdistustuotteet - teollisuuden, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. SANTOS PALACE

  Belgia

  SANTOS PALACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kahvinkeittimet, ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kahvi, tee, Kahvilat ja baarit - koneet ja laitteet, Kahvinkeittimet, kodin, Laitostiskikoneet, Kahvi, tee, Kahvilat ja baarit - koneet ja laitteet, Kahvinkeittimet, kodin, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italia

  EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Legnago, Italia.

 5. VIRTUS GROUP GMBH

  Saksa

  VIRTUS GROUP GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keittiöt - kalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, kylmiöpöydät, kylmäpöydät myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten, kaasuhella, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Hamm, Saksa.

 1. HOBART BELGIUM

  Belgia

  HOBART BELGIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpehmennysaineet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, astianpesukone, Vedenpehmennysaineet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Tehosekoittimet, sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Kampenhout, Belgia.

 2. ELFRAMO SPA

  Italia

  ELFRAMO SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teolliset astianpesukoneet, hihnakuljettimella varustettu astianpesukone, rasvakeittimet yhteisöjä varten, jäätelönmyyjän koneet. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 1. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Sveitsi

  GASTROSERVICE MEENS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Meggen, Sveitsi.

 2. CUISIWAN

  Belgia

  CUISIWAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, Kotitalouskoneet - suuret, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Laitostiskikoneet, Kotitalouskoneet - suuret, sähkömekaaniset komponentit, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Froidmont, Belgia.

 3. ATA SRL

  Italia

  ATA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Laitostiskikoneet, teolliset astianpesukoneet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, ammattikeittiöt, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Conselve, Italia.

 4. PHILCOM - VLEMAC

  Belgia

  PHILCOM - VLEMAC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Merksem, Belgia.

 5. MIELE & CIE KG

  Saksa

  MIELE & CIE KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Gütersloh, Saksa.

 6. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italia

  SISTEMA PROJECT ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Astianpesukone elintarviketeollisuutta varten, teolliset astianpesukoneet, lasinpesukoneet yhteisöjä varten. Sen sijainti on Castelfranco Veneto, Italia.

 7. TEWA SP. Z O.O.

  Puola

  TEWA SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, kasarit, grillit, ammattikeittiöt. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 8. AL RAZANA

  Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

  AL RAZANA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Sharjah, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

 1. HORECA SERVICE

  Belgia

  HORECA SERVICE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 2. EVACO SP. Z O.O.

  Puola

  EVACO SP. Z O.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, tarvikkeet pikaruokaa varten. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 3. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Italia

  S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, teollisuusjääkaapit, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Ciampino, Italia.

 4. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Italia

  HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, ravintola-alan tarvikkeet, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Gorla Maggiore, Italia.

 5. SILANOS SRL

  Italia

  SILANOS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasinpesukoneet yhteisöjä varten, astianpesukone. Sen sijainti on Pioltello, Italia.

 6. L.G. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  L.G. IMPIANTI S.R.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, Leipomouunit, Laitostiskikoneet, Leipomouunit. Sen sijainti on Granarolo Dell'emilia, Italia.

 7. TEKNOZEN (S.R.L.)

  Italia

  TEKNOZEN (S.R.L.), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Citta' Di Castello, Italia.

 8. FABAR S.R.L.

  Italia

  FABAR S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengänkiillottajat, Laitostiskikoneet, Kengänkiillottajat, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Concesio, Italia.

 9. RISTO TEAM S.R.L.

  Italia

  RISTO TEAM S.R.L., joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitostiskikoneet, Leipomouunit, Laitostiskikoneet, Leipomouunit. Sen sijainti on Azzano San Paolo, Italia.

 10. WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V.

  Hollanti

  WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V., on Jakelija, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalouskoneet - suuret, Laitostiskikoneet, Kotitalouskoneet - suuret, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Rijen, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen