• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • laitteistot - pintakasittely

Tulokset hakusanalle

Laitteistot - pintakasittely - Tuonti ja vienti

 1. ME.RO. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. BLASQEM, LDA.

  Portugali

  Verified by europages badge

  BLASQEM, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metal surface treatment - machines and equipment, Pickling booth and tank, Metal, stainless steel and steel pickling, Abrasive sanding equipment, laitteistot - pintakäsittely, Abrasive manufacturer, Shot blaster manufacturer, Pickling room manufacturers. Sen sijainti on Maia, Portugali.

 3. CABYCAL S. L.

  Espanja

  Yritys on erikoistunut kehittämään ratkaisuja pintakäsittelyjen ja maalausten valmistusprosesseihin. Automaattiset laitokset käsittelyä ja maalien levitystä varten: jauhemaalit, nestemäiset maalit. Kataforeesi- ja anaforeesimaalauslaitteistot. Kiinteät maalauslaitteistot.

 4. EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH

  Saksa

  EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarkkuuspesulaitteistot, laitteistot - pintakäsittely, kylmälaitteet. Sen sijainti on Wiehl, Saksa.

 5. ANODUR

  Ranska

  ANODUR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteistot - pintakäsittely, eloksointi. Sen sijainti on Sainte Menehould, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Saksa

  KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodattimet ja suodatusjärjestelmät, laitteistot - pintakäsittely. Sen sijainti on Weiden I.d.opf, Saksa.

 2. TECHNIQUES SURFACES REW

  Ranska

  TECHNIQUES SURFACES REW, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pintakäsittely, laitteistot - pintakäsittely, Pinnoitus - teräksen ja metallien. Sen sijainti on Andrézieux Bouthéon, Ranska.

 3. PROTEC INDUSTRIE

  Ranska

  PROTEC INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pintakäsittely, Pinnoitus - teräksen ja metallien, laitteistot - pintakäsittely. Sen sijainti on Bezons, Ranska.

 4. FLEXCO SAFETY SUPPLY

  Yhdysvallat

  FLEXCO SAFETY SUPPLY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkapuhalluslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekkapuhalluslaitteet metalleja varten, leikkurit, laitteistot - pintakäsittely. Sen sijainti on Fresno, Yhdysvallat.