• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • laivojen ylläpito ja korjaukset

Tulokset hakusanalle

Laivojen ylläpito ja korjaukset - Tuonti ja vienti

 1. ODISSEIA TEORICA LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  ODISSEIA TEORICA LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivanrakennus, Laivanrakennus, Metallityöt, telakka, laivojen korjaukset, laivanrakennuspuusepän työt, tehdaslaivat, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, laivanrakennus. Sen sijainti on Setubal, Portugali.

 2. DELTA DIESEL SL

  Espanja

  Laivamekaniikka, virallinen tekninen Man-huolto - Man Master Service Center.

 3. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Kreikka

  N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varusteet veneitä ja laivoja varten, kaupallinen edustuspalvelu. Sen sijainti on Piraeus, Kreikka.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Espanja

  ASTILLEROS CARDAMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset, telakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 5. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, laivatekniikka, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Kreikka

  PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 2. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turkki

  TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, laivojen korjaukset, Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. MECANASA

  Espanja

  MECANASA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset ja ylläpito, laivojen, telakat. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 4. COTERENA SL

  Espanja

  COTERENA SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, Kuumavesisäiliöiden valmistus laivoihin, telakat, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, Maissa toimiva yhteistuotantolaitos. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 5. INN - OVATION SRL

  Italia

  INN - OVATION SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, laivojen kiillotus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, erikoistarkka kiillotus, laivojen kunnossapito. Sen sijainti on Dolo, Italia.

 1. VIGRA

  Espanja

  VIGRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuuskunnossapito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siivous, teollisuus, Kuumavesisäiliötyöt, laivojen kunnossapito, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, Siivous, teollisuus, Kuumavesisäiliötyöt. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 2. NAUTIEL SERVICE SL

  Espanja

  NAUTIEL SERVICE SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS

  Belgia

  ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset ja ylläpito, laivojen, merenalaiset työt, potkuri, laivojen kunnossapito. Sen sijainti on Temse, Belgia.

 2. YACHTFINISHING

  Puola

  YACHTFINISHING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Gdansk, Puola.

 3. UWS BALTIC OÜ

  Eesti

  UWS BALTIC OÜ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Laivojen ylläpito ja korjaukset, merenalaiset hitsaus- ja leikkaustyöt. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 4. ELIAS BLANCO SL

  Espanja

  ELIAS BLANCO SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Algeciras, Espanja.

 5. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Espanja

  PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla telineiden vuokraus, tasot. Sen sijainti on Alaquàs, Espanja.

 6. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turkki

  ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet käsin maalaamista varten. Sen sijainti on Tuzla, Turkki.

 7. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Kreikka

  NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laivojen korjaukset, moottoreiden tarkastus. Sen sijainti on Piraeus, Kreikka.

 8. CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC.

  Turkki

  CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusmaalaus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Kreikka

  BEVALDIA DIVING SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 2. REINTJES BENELUX

  Belgia

  REINTJES BENELUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE

  Saksa

  WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoonpanot, hydrauliset, soutulaitteet, Kokoonpanot, hydrauliset, öljypolttimet, hydrauliikkalaitteiden korjaus. Sen sijainti on Quickborn, Saksa.

 4. SEANERGY

  Ranska

  SEANERGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivavarusteet, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Teollisuuskunnossapito, Laivavarusteet, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Teollisuuskunnossapito. Sen sijainti on La Farlede, Ranska.

 5. STEREONAVAL

  Espanja

  STEREONAVAL, joka toimii toimialalla Laivavarusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elektroniikka - laivojen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Huviveneet, Elektroniikka - laivojen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Huviveneet, purjevenetarvikkeet. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 6. DALES MARINE SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DALES MARINE SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SHIELD MARINE

  Turkki

  SHIELD MARINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 8. SWITCH ENGINEERING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SWITCH ENGINEERING LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsasennukset rakennusta varten, metallityöt, veneiden rakentaminen, venemoottorien korjaus. Sen sijainti on Southampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Saksa

  ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - korjaukset ja ylläpito, venetarvikkeet, telakat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 10. BESTURINGEN.COM

  Hollanti

  BESTURINGEN.COM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valvontapaneelien korjaus, sähköverkkotiedonsiirto, hmi-käyttöliittymäoperaattori, Taajuusmuuntimet. Sen sijainti on Waddinxveen, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen