• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lakkausvälineet

Tulokset hakusanalle

Lakkausvälineet - Tuonti ja vienti

 1. PAUL OTT GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Systems for surface engineering, complete, Corrosion protection coating, Paint lines, Coating systems for plastic parts, Paint shops and drying systems, combined, Machines and systems for surface coating, Wet paint coating plants, Spray booths, Automated spray paint machine for mass-produced parts. Sen sijainti on Kirchheim, Saksa.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusimurilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Savunpoistojärjestelmät - palontorjunta, Lakkausvälineet, savuimurilaitteet, extraction systems, pölynimurilaitteet, Savunpoistojärjestelmät - palontorjunta, air treatment, pölynimurilaitteiden suunnittelu, Lakkausvälineet. Sen sijainti on Manzano, Italia.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italia

  Verified by europages badge

  LM NEW TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, Kotiautomaatio, Teollisuusimurilaitteet, uunit maalien kuivausta varten, Lakkausvälineet, Kotiautomaatio, Teollisuusimurilaitteet. Sen sijainti on Cortona, Italia.

 5. A M VERNICIATURA S.N.C. DI MULLERI DENISE & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  A M VERNICIATURA S.N.C. DI MULLERI DENISE & C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusmaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, maalaus, rakennusten maalaus, Lakkausvälineet, laitteet ja koneet metallien maalausta varten. Sen sijainti on Argelato, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Saksa

  IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Sen sijainti on Sprockhövel, Saksa.

 2. FILTROSTORE

  Italia

  FILTROSTORE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maalauspumput, suodatin, sumutusruiskut, maalauskaapit. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 3. GTL KNÖDEL GMBH

  Saksa

  GTL KNÖDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teolliset maalinkuivatusuunit, maalikuivaimet, teollisuuden lämpöuunit maalien kuivausta varten, Maalausketju. Sen sijainti on Leonberg, Saksa.

 4. AIRMATION ECP SRL

  Italia

  AIRMATION ECP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusjärjestelmien rakentaminen, puhdistus. Sen sijainti on Cavenago Brianza, Italia.

 5. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italia

  TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla airless-pumput, höyrytysruisku, maalauslaitteet ja -tarvikkeet, koneet käsin maalaamista varten. Sen sijainti on Muggiò, Italia.

 1. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italia

  CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallin maalauslaitteiden ja -koneiden huolto. Sen sijainti on Castelfranco Emilia, Italia.

 2. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Saksa

  KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodattimet ja suodatusjärjestelmät, laitteistot - pintakäsittely. Sen sijainti on Weiden I.d.opf, Saksa.

 1. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italia

  RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jauhemaalauskaappi. Sen sijainti on San Donato Milanese, Italia.

 2. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Puola

  ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, lämpökovettuvat jauhemaalit, Lakkausvälineet. Sen sijainti on Konarzewo, Puola.

 3. CALUX

  Belgia

  CALUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jauhemainen lakka, lakkaukset, metallimaali. Sen sijainti on Oudenaarde, Belgia.

 4. AUTO EFEKT S.C.

  Puola

  AUTO EFEKT S.C., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Korityöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, Moottoripyörien osat ja lisätarvikkeet, Autonkorikorjaamot - huolto, Lakkausvälineet, Moottoripyörien osat ja lisätarvikkeet, Autonkorikorjaamot - huolto. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 5. METACAP GMBH

  Saksa

  METACAP GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalipistoolit ja lisälaitteet, puhdistusaineet, sumuttimet, Maalipistoolit ja lisälaitteet, maalauspistoolit. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 6. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Saksa

  PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Sen sijainti on Gemmrigheim, Saksa.

 7. LAKKERIJ COOLS

  Belgia

  LAKKERIJ COOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, teollisuusmaalit, metallimaali, Lakkausvälineet, Viimeistelyt, vernissat ja lakat. Sen sijainti on Zedelgem, Belgia.

 8. INTEC GMBH

  Saksa

  INTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkausvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalinkuivatusuunit, Virtauskuivaimet, ketjukuljettimet, Maalausketju, Maalinkuivatusuunit. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 1. KPW KURT PETER AG

  Sveitsi

  KPW KURT PETER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wettswil, Sveitsi.

 2. DELTA-HANDELSGES. M.B.H.

  Itävalta

  DELTA-HANDELSGES. M.B.H., on Jakelija, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet. Sen sijainti on St. Ruprecht An Der Raab, Itävalta.

 3. WALTER BÖSCH GMBH & CO KG

  Saksa

  WALTER BÖSCH GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet. Sen sijainti on Lindau, Saksa.

 4. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Saksa

  RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet. Sen sijainti on Oberhausen, Saksa.

 5. ACS-ANALYTICAL CONTROL SERVICE GMBH

  Itävalta

  ACS-ANALYTICAL CONTROL SERVICE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkausvälineet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Ympäristönvalvontalaboratoriot, Lakkausvälineet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Ympäristönvalvontalaboratoriot. Sen sijainti on Ried, Itävalta.

 6. SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH

  Saksa

  SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Maalipistoolit ja lisälaitteet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Maalipistoolit ja lisälaitteet. Sen sijainti on Aichach, Saksa.

 7. CEFLA EUROPE

  Saksa

  CEFLA EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet. Sen sijainti on Marktoberdorf, Saksa.

 8. ROWIT LACKIERANLAGEN

  Saksa

  ROWIT LACKIERANLAGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet. Sen sijainti on Kleve, Saksa.

 9. LAMA GMBH & CO. KG

  Saksa

  LAMA GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Lakkausvälineet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wülfrath, Saksa.

 10. T & M INDUSRIE-TECHNIK

  Saksa

  T & M INDUSRIE-TECHNIK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terästen ja metallien lämpökäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Konetyökalut - metallin työstöön, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Lakkausvälineet, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Konetyökalut - metallin työstöön, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Lakkausvälineet. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen