• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • langustit

Tulokset hakusanalle

Langustit - Tuonti ja vienti

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Tanska

  Verified by europages badge

  Established in 2007 in København, Denmark, SIRION SEAFOOD APS has emerged as a premier seafood sourcing and quality control company in Europe. Serving as a comprehensive seafood solution provider, we offer an extensive array of Frozen and Fresh Seafood along with professional services such as Factory audits, Quality control, Loading supervision, and Product development. Our strong network, seasoned executives, proficient QC team, dedicated service, and swift communication have enabled us to foster a robust reputation in the Scandinavian seafood industries. We are recognized as a reliable and trustworthy partner capable of fulfilling all your seafood requirements across Europe. Presently, we collaborate with numerous reputable factories certified with standards like HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, and HALAL. Our primary markets encompass Europe, the USA, Canada, Asia (including Japan, Korea, etc.), and various other regions. Our diverse product range includes Salmon, Cod Fish, Lobster, Mackerel Fish, Octopus, Tuna Fish, Clams, Alaska Pollock Fish, Caviar/Roe, Pork Meat, Beef, Animal Feed, Shrimp (such as Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, etc.), Pangasius/Swai, Wild-Caught Fish (such as Tuna, Mahi-Mahi, Grouper, etc.), Farm-Raised Fish (like Red/Black Tilapia, Barramundi, etc.), Cephalopod (Octopus, Cuttlefish, Squid), Mollusc (Clam, Crab), Value-Added Seafood (Sushi, Nobashi, Torpedo, etc.), Canned Seafood, and Others (Frog, Surimi, etc.).

 2. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Olemme kalastusyritys ja aluksella pakastetun, maalla pakastetun ja tuoreen kalan viejä Mauritaniasta Dakhlaan. Sijaitsemme Mauritaniassa - Länsi-Afrikassa ja Saksassa. Kalastamme ja viemme kalavesiltäsi Eurooppaan, Afrikkaan, arabimaihin, Aasiaan ja Kanadaan. Olemme yritys, joka kunnioittaa Euroopan ja Amerikan unionin äänestämiä pakotteita. Tämä tarkoittaa, että emme käy kauppaa talouspakotteiden kohteena olevien maiden kanssa, kuten: Kuuba, Venäjä, Venezuela........ Aluksella jäädytetty kalamme, kalastusaluksilla jäädytetty kalamme ja maalla jäädytetty kalamme, noudattaa kaloille suositeltuja käsittelyjä, säiliöt ja jäähdytyslaitteistot täyttävät eurooppalaiset viranomaisvaatimukset. Kalamme ominaisuudet ovat seuraavat: - Proteiini: 60-70 %. - Rasva: 4-10 %. - Mineraalisuolaa: 2-4 %. On suositeltavaa, että kaikki asiakkaat lähettävät meille ostoaikomuksen (LOI), jossa on mainittava: - ostettava kokonaismäärä - pyydettyjen kalojen tarkka koko - lopullinen määräpaikka - kalojen tieteelliset nimet

 3. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Ranska

  MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mausteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Langustit, Langustit, aito vaniljauute. Sen sijainti on Castanet Tolosan, Ranska.

 4. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Espanja

  VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Langustit, pakastetut merenelävät, Langustit. Sen sijainti on Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Espanja.

 5. MARLITORA SEAFOOD

  Espanja

  MARLITORA SEAFOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, katkaravut, kampasimpukat, meritursas. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Espanja

  PABLO IGLESIAS, S.L., joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kalat, meri, Kala, pakaste-, Kalat, Kalat, meri, Kala, pakaste-, langustit. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

 2. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italia

  TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Langustit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nilviäisten puhdistus. Sen sijainti on Riccione, Italia.

 3. ENDEBUR, LTDA.

  Espanja

  ENDEBUR, LTDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, katkaravut, miekkakala. Sen sijainti on Alcobendas, Espanja.

 4. NGUYEN AND CO

  Ranska

  NGUYEN AND CO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hunaja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakatut langustit, langustit, elintarvikehunaja, pakatut lohet. Sen sijainti on Puilboreau, Ranska.

 5. SAMAK SEAFOOD SL

  Espanja

  SAMAK SEAFOOD SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetun kalan vienti, meritursas, langusti, pakatut mustekalat. Sen sijainti on Las Palmas, Espanja.

 1. FISH SOURCES INC

  Kanada

  FISH SOURCES INC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, meren antimet, pakastetun kalan vienti, Kalajauho. Sen sijainti on Montreal, Kanada.

 2. MARISCOSGALLEGO.ES

  Espanja

  MARISCOSGALLEGO.ES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat, meri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, hummerit, taskuravut, Isotaskuravut - taskuravut. Sen sijainti on Rua Salgadura Nº2, Espanja.

 1. LEHNHERR S.A.

  Sveitsi

  LEHNHERR S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jokiravut, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Simpukat ja äyriäiset, Langustit, Jokiravut, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Simpukat ja äyriäiset, Langustit. Sen sijainti on Bevaix, Sveitsi.

 2. MAINE LOBSTER OUTLET

  Yhdysvallat

  MAINE LOBSTER OUTLET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, meren antimet. Sen sijainti on York, Maine, Yhdysvallat.

 3. SELSEA FISH & LOBSTER

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SELSEA FISH & LOBSTER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat, meri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, taskuravut. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. JOSE MARTI PEIX SA

  Espanja

  JOSE MARTI PEIX SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jättiläiskatkaravut, langustit. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

 5. INTERPRAL ULYSSE

  Ranska

 6. JONCOUR EUGENE

  Ranska

 7. MARTINO FOODS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MARTINO FOODS LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat, meri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit langustit. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SAFIMEN

  Espanja

  SAFIMEN, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla meriäyriäiset kalastus, pakatut langustit. Sen sijainti on madrid, Espanja.