• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lasi - väliseinät ja ovet

Tulokset hakusanalle

Lasi - väliseinät ja ovet - Tuonti ja vienti

 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech has always adhered to the principle of "quality first, unique products, continuous creation" and has become a leading manufacturer and enjoys a high reputation in the electronics industry. Time and experience have also brought us to embrace a global view of the development of consumer electronics. With 14 years of export experience, we are grown up to 4 production lines and over 200 workers in 2022. We have been winning numerous clients' trust and support, still providing OEM/ODM services for well-known brands for customers in over 70 countries. Advantages of ODM and OEM: 1. Well-equipped 2800 square meters assembly workshop, 4 production lines & 150, 000 units/month capacity to ensure all received orders on time delivery. 2. The 1200 square meters injection workshop makes ODM faster, cheaper, and safer. 3. Professional R&D and engineering teams make your ideas a reality. 4. 100% inspection of finished products to ensure that the product quality achieves perfect performance. 5. Long-term relationship with UPS / DHL courier makes the shipping cost to Europe competitive and on-time delivery. Do not hesitate to contact us for more information !

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kiina

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 3. B+H SOLUTIONS E.K.

  Saksa

  Verified by europages badge

  B+H SOLUTIONS E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Kraichtal, Saksa.

 4. AZ METALLBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AZ METALLBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Fire protection elements, palo-ovet, Fire protection glazing, Finger protection doors, Glass composite doors, Frame doors made from aluminium, Space-saving doors, Renovation frames, osastoivat väliseinät. Sen sijainti on An Der Schmücke / Ot Heldrungen, Saksa.

 5. MUSKAT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MUSKAT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Stabiliser bars for showers, Clamping components, Railing systems, Window parapets, Internal and external sliding door systems, Furniture and UV fittings for glass, All-glass systems, All-glass showers, Lasihelat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AISD INDUSTRY DEVELOPMENT LTD

  Kiina

  AISD valmistaa korkealaatuisia liukuovijärjestelmiä kilpailukykyisin hinnoin ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme laajan valikoiman eri liukutyyppejä ja useita pintakäsittelyjä. Lukuisia lisävarusteita, jotka ovat yhteensopivia erilaisten liukujärjestelmien kanssa. Taatusti laadukasta, kilpailukykyiset hinnat, korkeatasoinen palvelu, nopea toimitus. Liukupyörien lisävarusteiden lisäksi pystymme toimittamaan myös muita lisävarusteita, kuten pysäyttimiä, hiljaisesti sulkeutuvia järjestelmiä, tiivisteitä, tiivistysnauhaa.

 2. ESINVETRO

  Italia

  ESINVETRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tasolasi ja peilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi - väliseinät ja ovet, Lasi, eristys-, lasiovet, suihkukoppi, Lasi - väliseinät ja ovet, Lasi, eristys-. Sen sijainti on Jesi, Italia.

 3. MARISTIKA, UAB

  Liettua

  MARISTIKA, UAB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tasolasi ja peilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turvalasi, Lasi, karkaistu, Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, Lasi - väliseinät ja ovet, Turvalasi, Lasi, karkaistu, Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Alytus, Liettua.

 4. DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX

  Espanja

  DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi, eristys-, lasiset liukuovet, Lasi, eristys-. Sen sijainti on Cártama, Málaga, Espanja.

 5. LASSER

  Espanja

  LASSER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkuseinä. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. ALU SYSTEM

  Espanja

  ALU SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kauppojen metalliset hyllyköt, kylpyhuoneen suihkukomerot, Liukuovien lisävarusteita, Hyllystötavikkeet. Sen sijainti on L'ametlla Del Vallès (barcelona), Espanja.

 2. TS GLASS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TS GLASS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. APERTE, UAB

  Liettua

  APERTE, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tasolasi ja peilit, Lasi, eristys-, Lasi - väliseinät ja ovet, Lasit, Tasolasi ja peilit, Lasi, eristys-, Lasi - väliseinät ja ovet, Lasit. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 2. PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS

  Turkki

  PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parveke, ravintoloiden rullakaihtimet, puutarhamaja, automaattiverhot. Sen sijainti on Avcilar/istanbul, Turkki.

 3. VITRIK SRL

  Italia

  VITRIK SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ovilasi, liukuovet, lasiset suihkukaapit. Sen sijainti on Prata Di Pordenone, Italia.

 4. WALLRITE SRL

  Romania

  WALLRITE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siirrettävät ja jatkettavat väliseinät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väliseinät, Lasi - väliseinät ja ovet, Rakennukset - moduulirakenteiset, Väliseinät, Lasi - väliseinät ja ovet, Rakennukset - moduulirakenteiset. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 5. ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA

  Espanja

  ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasihelat, inox-kiinnitystarvikkeet. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 6. LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS

  Turkki

  LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, liuku- ja taite-, teollisuuden, sisäkatot, pergola, Ovet, liuku- ja taite-, teollisuuden, teltta. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. GLAW GROUP

  Romania

  GLAW GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siirrettävät väliseinät, Lasikaiteet. Sen sijainti on Cluj-Napoca, Romania.

 8. U.T.D.

  Ranska

  U.T.D., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Talon ulko-ovet, Lasi - väliseinät ja ovet, Talon ulko-ovet, Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Avrechy, Ranska.

 1. VIVERE IL VETRO SRL

  Italia

  VIVERE IL VETRO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Loria, Italia.

 2. STYLEWALL

  Espanja

  STYLEWALL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. GLASS AT WORK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GLASS AT WORK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BELGOGLASS

  Belgia

  BELGOGLASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Chaudfontaine, Belgia.

 5. GLAS CONSTRUCT

  Hollanti

  GLAS CONSTRUCT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi, eristys-, Lasi, eristys-, Lasikaiteet, lasit suihkukoppeja varten. Sen sijainti on Leeuwarden, Hollanti.

 6. NATIONAL GLASS PARTITIONS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NATIONAL GLASS PARTITIONS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Rugeley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. VETRERIA MUSESTI

  Italia

  VETRERIA MUSESTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Salò, Italia.

 8. OFFICEDECO

  Espanja

  OFFICEDECO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi - väliseinät ja ovet, Toimistohuonekalut, toimistotuolit, Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Leganés-Madrid, Espanja.

 9. GLAS TOTAAL SERVICE

  Hollanti

  GLAS TOTAAL SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Rotterdam, Hollanti.

 10. D&O BOUWGLAS

  Hollanti

  D&O BOUWGLAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Sen sijainti on Franeker, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen