• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lasikuitu ja villa

Tulokset hakusanalle

Lasikuitu ja villa - Tuonti ja vienti

 1. TESPE

  Italia

  Verified by europages badge

  Tespe is a highly specialised leader in the production of technical fabrics for thermal insulation and industrial sealing gaskets for high-temperature applications. Rope, braid, sleeves, tape, fabrics, insulating and heat-resistant products, expansion joints. It manufactures and sells a vast range of industrial gaskets for static and dynamic sealing: Special DYNAPACK® braids for pumps and valves, sheets and gaskets in graphite and asbestos-free, semi-finished items and products in PTFE.

 2. OCV ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  OCV ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langat, lasikuitu-, carbon fibers, lasikuidut, glass wool fibres, lasivillatuotteet äänieristystä varten, wires, lasivillarullat, glass wool fabrics, lasikuitukankaat. Sen sijainti on Besana In Brianza, Italia.

 3. POLSAN DÖKÜM KOMPOZIT POLYESTER

  Turkki

  POLSAN DÖKÜM KOMPOZIT POLYESTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on istanbul, Turkki.

 4. BIHAMD MINERAL FIBER

  Turkki

  BIHAMD MINERAL FIBER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Juuttikuidut, Lasikuitu ja villa, Juuttikuidut. Sen sijainti on Karaman, Turkki.

 5. ANKA TEXTILE

  Turkki

  ANKA TEXTILE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Langat, keino- ja synteettiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Polyamidilangat, polyesteri ja nailon, Lasikuitu ja villa, villavanu. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BRANDENBURGER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  BRANDENBURGER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Landau, Saksa.

 2. JUNO COMPOSITES LTD

  Irlanti

  JUNO COMPOSITES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla osien puristus hiilikuidusta, hiilikuitukankaat, hiilikuidut, hiilikuitujen kierrätys. Sen sijainti on Emyvale, Irlanti.

 3. MAPU MASSETTI PUZO

  Italia

  MAPU MASSETTI PUZO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla solubetoni. Sen sijainti on Ariano Irpino, Italia.

 4. IGNIFUGADOS SELLA2 S.L

  Espanja

  IGNIFUGADOS SELLA2 S.L, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. STRONGLASAS, UAB

  Liettua

  STRONGLASAS, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasi, karkaistu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, Lasikuitu ja villa, Verkkolasi, Turvalasi, Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, Lasikuitu ja villa, Verkkolasi, Turvalasi. Sen sijainti on Alytus, Liettua.

 1. C3L

  Ranska

  C3L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Castres, Ranska.

 2. L.C.R COUVERTURE

  Ranska

  L.C.R COUVERTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Athis-Mons, Ranska.

 1. CECCHETTI E GHIRELLI DUE SNC

  Italia

  CECCHETTI E GHIRELLI DUE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - puolivalmistuotteet, lasikuitu, hiilikuidut, kevlar, Muovit - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Fiorano, Italia.

 2. NOVACRET FASERBAUSTOFF-TECHNIK GMBH

  Saksa

  NOVACRET FASERBAUSTOFF-TECHNIK GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Bernkastel-Kues, Saksa.

 3. FIBROTEKS DOKUMA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkki

  FIBROTEKS DOKUMA SANAYI VE TICARET A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasikuitutyöt, lasikuitukankaat, lasikuitutuotteet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 4. MONDO COMPOSITI

  Albania

  MONDO COMPOSITI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ralliauton varaosa, lasikuitutyöt, Hiilikuiturakenneosat, tilaustyöstö. Sen sijainti on Durazzo, Albania.

 5. BASH-TEC GMBH

  Saksa

  BASH-TEC GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Burbach, Saksa.

 6. XT INSULATION SPA

  Italia

  XT INSULATION SPA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vuorivilla, lasikuidut ja lasivilla, lämpö- ja äänieristeet, vuorivillatuotteet lämpöeristystä varten. Sen sijainti on Bibbiano, Italia.

 7. IDEAL POLYESTER KOMPOZIT

  Turkki

  IDEAL POLYESTER KOMPOZIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. LLC SMARTSERVICE

  Venäjä

  LLC SMARTSERVICE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Kytkennät, mekaaniset, Lasikuitu ja villa, Kytkennät, mekaaniset, aramidikankaat, komposiittiosat kunnostustöihin. Sen sijainti on Kazan, Venäjä.

 1. I & S COMPOSITES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  I & S COMPOSITES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasikuituteknologia. Sen sijainti on Cranworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. BAND- UND GURTWEBEREI OLAF STORZ

  Saksa

  BAND- UND GURTWEBEREI OLAF STORZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisäkumit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Kankaat, Tekstiilin viimeistely, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Kankaat, Tekstiilin viimeistely. Sen sijainti on Marolterode, Saksa.

 3. GERIMPEX GERBER KG

  Saksa

  GERIMPEX GERBER KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - rakennusteollisuus, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Muovit - rakennusteollisuus, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-. Sen sijainti on Rellingen, Saksa.

 4. FERLAM COMPENSATEURS

  Ranska

  FERLAM COMPENSATEURS, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, Mineraalit, Äänieristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Lämmöneristysmateriaalit, Mineraalit, Äänieristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Roubaix, Ranska.

 5. AUTOMATION OPTOENGINEERING BROY GBR

  Saksa

  AUTOMATION OPTOENGINEERING BROY GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Optiset instrumentit, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Optiset instrumentit, Tutka- ja radionavigointilaitteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. VITRATEX BEYER GMBH & CO. KG

  Saksa

  VITRATEX BEYER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suodattimet, neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuustuotteet, Muovit - kotitaloustuotteet, Muovilattiapinnoitteet, Lasikuitu ja villa, Muovit - teollisuustuotteet, Muovit - kotitaloustuotteet, Muovilattiapinnoitteet, Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Ostritz, Saksa.

 7. OFS FITEL

  Saksa

  OFS FITEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Televiestintä - laitteet ja järjestelmät, Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Televiestintä - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Bonn, Saksa.

 8. OPTOCOM

  Saksa

  OPTOCOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Televiestintä - laitteet ja järjestelmät, Lasikuitu ja villa, Lasi, teollisuus-, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Televiestintä - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Stendal, Saksa.

 9. CORREZE ENROBES

  Ranska

  CORREZE ENROBES, joka toimii toimialalla Mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Tulle, Ranska.

 10. TAIAN JULI COMPOSITE MATERIALS CO., LTD.

  Kiina

  TAIAN JULI COMPOSITE MATERIALS CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasikuitu ja villa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasikuitumuovirakenteet. Sen sijainti on Taian, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen