• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • leikkokukat

Tulokset hakusanalle

Leikkokukat - Tuonti ja vienti

 1. FLORADOR

  Espanja

  Florador tarjoaa eurooppalaisille tukkumyyjille ja kukkakauppiaille yli 80 ecuadorilaisen ruusulajikkeen valikoiman. Ruusut ovat laadukkaita ja niin harvinaisia, että niille ei löydy kilpailijoita. Nämä ruusut tunnetaan maailman kauneimpina, kun otetaan huomioon niiden nuppujen suuri koko ja varren pituus, joka voi saavuttaa yhden metrin. Tämän lisäksi niiden värit ovat ainutlaatuisia ja ne pysyvät hyvin pitkään tuoreina. Sen lisäksi että tuote vastaa kaikkia odotuksia, Florador huolehtii myös kuljetuksesta.

 2. FRANCE FLEURS

  Ranska

  FRANCE FLEURS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuivakukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, Kukat, kukat, tukkumyynti, tuoreet kukat, Leikkokukat, Kukat. Sen sijainti on Bordeaux, Ranska.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italia

  ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kukkakaupat - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, kukkakauppiaiden tarvikkeet, floristitarvikkeet, Leikkokukat, leikkokukkien jakelu. Sen sijainti on Ercolano, Italia.

 4. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

  SUN HARVEST FLOWERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hortensia. Sen sijainti on Puerto Varas, Region Los Lagos, Chile.

 5. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Espanja

  LAS MARISMAS DE LÉBRIJA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, säilöntä, puuvilla, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, leikkokukat. Sen sijainti on Lébrija-Sevilla, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Puola

  EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Gorzow Wielkopolski, Puola.

 2. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Saksa

  NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, Leikkokukat. Sen sijainti on Burgdorf, Saksa.

 3. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Hollanti

  VAN VLIET FLOWER GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruukkukasvit, leikkokukat, leikkokukkien jakelu, Ruukkukasvit, kukat ja kasvit tukuttain. Sen sijainti on Honselersdijk, Hollanti.

 4. FLORABEL CHIPIONA

  Espanja

  FLORABEL CHIPIONA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvit ja kukat kaikkialta maailmasta, kukat, tukkumyynti, tuoreet kukat. Sen sijainti on Chipiona, Espanja.

 5. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Puola

  GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Książenice, Puola.

 1. GORI SRL

  Italia

  GORI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kukkakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, leikkokukat, Leikkokukat, kukkakimput ja kukka-asetelmat, leikatut ruusut. Sen sijainti on Piano Di Mommio-Massarosa, Italia.

 2. FLORA 24, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  FLORA 24, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikatut ruusut. Sen sijainti on Praha 9-Černý Most, Tsekin tasavalta.

 1. FLOWERS BY POST UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FLOWERS BY POST UK, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. LE MIMOSA

  Belgia

  LE MIMOSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kukkakaupat - välineet ja tarvikkeet, Leikkokukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Kukkakaupat - välineet ja tarvikkeet, Leikkokukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, hääkimppujen toteutus. Sen sijainti on Queue-Du-Bois, Belgia.

 3. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Espanja

  ROSES SANT JORDI GIRONA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Vilassar De Mar, Espanja.

 4. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tsekin tasavalta

  KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikatut ruusut, tekokukkien käsiteollisuuslaboratorio. Sen sijainti on Bečváry, Tsekin tasavalta.

 5. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraina

  MAGIC OF FLOWERS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Dnepropetrovsk, Ukraina.

 6. KWIACIARNIA DOROTA KUSAL

  Puola

  KWIACIARNIA DOROTA KUSAL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla floristit, kukkakaupan tarvikkeet, tukkumyynti, leikkokukat, kasvit ja kukat reunuksia varten. Sen sijainti on Sanok, Puola.

 7. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Hollanti

  MONTFLEURY SELECTION B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukkalaatikot. Sen sijainti on De Kwakel, Hollanti.

 8. PIAZZA DEI FIORI

  Italia

  PIAZZA DEI FIORI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimet, leikkokukat, Taimet, kukkakimput ja kukka-asetelmat, somistus. Sen sijainti on Pompei, Italia.

 1. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Saksa

  PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. MAGIC FLORA

  Ukraina

  MAGIC FLORA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat, tukkumyynti, sisä- ja ulkokasvit. Sen sijainti on Donetsk, Ukraina.

 3. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenia

  EAGLE-LINK FLOWERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Nairobi, Kenia.

 4. TURKUAZ FLOWER

  Turkki

  TURKUAZ FLOWER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italia

  ASPIDISTRACOOPERATIVA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Angri, Italia.

 6. BLOEMEN FOURNIER

  Belgia

  BLOEMEN FOURNIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhavarusteet, Puutarhavarusteet, Kodinsisustuksen tarvikkeet, kukkakimput ja kukka-asetelmat, leikkokukat. Sen sijainti on Menen, Belgia.

 7. DIVAFLOR

  Ecuador

  DIVAFLOR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkokukat. Sen sijainti on Quito, Ecuador.

 8. A + S BLUMEN-LADEN GMBH

  Saksa

  A + S BLUMEN-LADEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit. Sen sijainti on Biedenkopf, Saksa.

 9. ULF DRZYMALA

  Saksa

  ULF DRZYMALA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit. Sen sijainti on Loburg, Saksa.

 10. LUCARNE FLEURIE

  Sveitsi

  LUCARNE FLEURIE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit. Sen sijainti on Marly, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen