• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • leivänpaahtimet

Tulokset hakusanalle

Leivänpaahtimet - Tuonti ja vienti

 1. PINHA, LDA

  Portugali

  PINHA, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivänpaahtimet, sähköiset friteerauskeittimet, Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Águeda, Portugali.

 2. SEB

  Belgia

  SEB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivänpaahtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pienten kodinkoneiden laitteissa, sähköiset friteerauskeittimet, keittiölingot, kodin sähköiset sorbettikoneet. Sen sijainti on Fleurus, Belgia.

 3. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  ALTEX IMPEX S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Ompelukoneet, kotitalouden, Leivänpaahtimet, Kotitalouskoneet - suuret, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Ompelukoneet, kotitalouden, Leivänpaahtimet, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 4. SHENZHEN OKTA ELECTRICAL APPLIANCE TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN OKTA ELECTRICAL APPLIANCE TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. TEKA PORTUGAL, S.A.

  Portugali

  TEKA PORTUGAL, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kahvinkeittimet, kodin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikroaaltouunit, Vatkaimet, Leivänpaahtimet, Mikroaaltouunit, Vatkaimet, Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Gafanha Da Encarnaçao, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NEWFAST INDUSTRIES LTD.

  Kiina

  NEWFAST INDUSTRIES LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivänpaahtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin sähkölaite. Sen sijainti on Yuyao, Kiina.

 2. NINGBO YINZHOU XINLIN ORGANIC FLUORINE PRODUCTS FACTORY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NINGBO YINZHOU XINLIN ORGANIC FLUORINE PRODUCTS FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Ningbo, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. ERICH ADAM WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  ERICH ADAM WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vatkaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivänpaahtimet, Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Füssen, Saksa.

 4. AKSU TOST MAKINALARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  AKSU TOST MAKINALARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivänpaahtimet, Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. EVER MORAL INDUSTRIAL LIMITED

  Kiina

  EVER MORAL INDUSTRIAL LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivänpaahtimet. Sen sijainti on H.k., Kiina.

 1. ZASS EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turkki

 2. EUGSTER & FRISMAG - ELECTRODOMESTICOS, LDA

  Portugali

 1. TOSTADICTOS

  Espanja

  TOSTADICTOS, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin leivänpaahtimet, kodin sähkögrillit, leipomo. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 2. MISKA BY ITALMANS

  Italia

  MISKA BY ITALMANS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leivänpaahtimet yhteisöjen käyttöön, monitoimikoneet yhteisöjen käyttöön. Sen sijainti on Cassano Magnago, Italia.

 3. SEKAI INTERNATIONAL CO.,LTD

  Kiina

  SEKAI INTERNATIONAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin leivänpaahtimet. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 4. EMPEROR LIMITED

  Kiina

  EMPEROR LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköiset kuumavesipallot, kodin leivänpaahtimet. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.