• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • leivät ja kakut

Tulokset hakusanalle

Leivät ja kakut - Tuonti ja vienti

 1. ZENKAR GIDA

  Turkki

  Verified by europages badge

  ZENKAR GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, dieettileipä, Leivät, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, Tortillas bread. Sen sijainti on Osmangazi / Bursa, Turkki.

 2. TARIFIQ FOODS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TARIFIQ FOODS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keksit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, leivosmyymälä, halal, Leivät ja kakut, kuivattu pasta. Sen sijainti on Peterborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  KYIVKYI BKK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, Leivät ja kakut. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 4. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraina

  PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lebkuchen, makeiset, Marmeladit ja hillot, hiekkaleivos. Sen sijainti on Snovsk, Ukraina.

 5. MATAŞ MAKINA

  Turkki

  MATAŞ MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Leipomouunit, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C

  Italia

  GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivonnaiset, leipomotuotteet, Leivonnaiset. Sen sijainti on Verona, Italia.

 2. GILLI SRL

  Italia

  GILLI SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, siivutettu leipä, spelttileipä, Leivät ja kakut, ruisleipä. Sen sijainti on Pineta-Laives, Italia.

 3. FABIAN SRL

  Italia

  FABIAN SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Torbole Casaglia, Italia.

 4. ZIA LLC

  Ukraina

  ZIA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luontaiset elintarvikevärit, Elintarvikearomit. Sen sijainti on Odesa, Ukraina.

 5. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italia

  TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tyypilliset tuotteet, nugaa ja pienet nugaamakeiset. Sen sijainti on Alimena, Italia.

 1. MAKOSAN MAKINA

  Turkki

  MAKOSAN MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, muovipäällyste, jätesäkit, automaattinen pakkauslinja. Sen sijainti on Pendik / Istanbul, Turkki.

 2. DETRIGO, LDA

  Portugali

  DETRIGO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakasteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, pakastetut leivonnaiset, pakastetut leivonnaiset, kermakakut, Leivät ja kakut. Sen sijainti on Benedita, Portugali.

 1. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, kakut ja leivonnaiset, Leivät, keksit, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Leivät. Sen sijainti on Albano Laziale, Italia.

 2. ELISA FOOD

  Italia

  ELISA FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla gluteiiniton pasta, baci di dama, pienet pakatut pizzat, pizzapohjat. Sen sijainti on Borgolavezzaro, Italia.

 3. FIRINCI DEPOM

  Turkki

  FIRINCI DEPOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusuunit. Sen sijainti on Karatay, Turkki.

 4. PANIFICIO CLEFRA

  Italia

  PANIFICIO CLEFRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla panettone, leipomo, oma tuotanto, pandori. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 5. LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA

  Italia

  LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Ruoka - tuonti ja vienti, voileipäkeksit. Sen sijainti on Monselice, Italia.

 6. BAKKERS VLAANDEREN

  Belgia

  BAKKERS VLAANDEREN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leipomo. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 7. EL HORNO DE JOSU

  Espanja

  EL HORNO DE JOSU, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Barakaldo, Espanja.

 8. NMEDOV

  Uzbekistan

  NMEDOV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Tashkent, Uzbekistan.

 1. PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT

  Ukraina

  PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakaste-elintarvikkeet, pakasteleipä, leivonnaiset, pakaste. Sen sijainti on Kherson, Ukraina.

 2. KOLACI BEOGRAD

  Serbia

  KOLACI BEOGRAD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikkuleivät, suklaat, täytesuklaa, Pikkuleivät, käsityönä valmistetut suklaat. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 3. LE BONBON FRANC

  Hollanti

  LE BONBON FRANC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Warmond, Hollanti.

 4. MOO MOO CAKES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MOO MOO CAKES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Sudbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. KIRECBURNU BAKERY

  Turkki

  KIRECBURNU BAKERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Italia

  IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Formello, Italia.

 7. QUAYSIDE BAKERY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  QUAYSIDE BAKERY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, leipomotuotteet, leipomotarvikkeet, Leivät ja kakut, Elintarvikejakelu. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. BAKKERIJ POT

  Hollanti

  BAKKERIJ POT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Barendrecht-Rotterdam, Hollanti.

 9. BRIGHT-EXPORT LTD

  Bulgaria

  BRIGHT-EXPORT LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 10. SLADO

  Ukraina

  SLADO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tomusokeri, puolivalmisteet, leivonnaiset, ainekset konditorioita varten, Ruokien koristeet. Sen sijainti on Rivne, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Leivät ja kakut - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

11 561 Yritykset