• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • leivät- tehdasvalmisteiset

Tulokset hakusanalle

Leivät- tehdasvalmisteiset - Tuonti ja vienti

 1. BISCOTTES ROGER

  Ranska

  Verified by europages badge

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Ranska

  Verified by europages badge

  TISSAGE BASTIEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, kuitu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, kudokset elintarviketeollisuutta varten, Leivät, tehdasvalmisteiset, kankaat elintarvikekäyttöön, kankaat juustoja varten. Sen sijainti on Caudry, Ranska.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Ranska

  Jälleenmyyntipisteiden yhteistyökumppani Brioches Fonteneau valmistaa briosseja ja hiivataikinaleivonnaisia omalla Ma Boul’Ange -tavaramerkillään mutta myös jakelijoiden tavaramerkeillä antaen siten arvoa Vendéen alueen tuotteille. Kahdessa tuotantolaitoksessaan Brioches Fonteneau käyttää työvälineistöä, joka on mukautuvainen, nykyaikainen ja tehokas. Se uudistuu jatkuvasti ja pystyy sopeuttamaan valmistuksensa tilausrytmin mukaiseksi säilyttäen leipomo-osaamisensa vaativimmissakin tilanteissa.

 4. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italia

  MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut leivonnaiset, pakastettu leipä. Sen sijainti on Covo, Italia.

 5. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italia

  ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kokojyväleipä, vehnäleipä, leipä bruschettaa varten, crostini. Sen sijainti on Susegana, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgaria

  BAKER'S STANDARD LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 2. TRILLI S.R.L.

  Italia

  TRILLI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leipomo, panettone, leivonnaiset, tuoreet, leivonnainen. Sen sijainti on Modena, Italia.

 3. NOVEPAN

  Ranska

  NOVEPAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Lomme, Ranska.

 4. FORBANMETAL

  Espanja

  FORBANMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vuoat ja pellit, tarttumattomalla pinnoitteella varustetut levyt, muotit, Einespakkaukset, Vuoat ja pellit. Sen sijainti on Terrassa, Espanja.

 5. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Ranska

  LA PARISIENNE DE BAGUETTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Aubervilliers, Ranska.

 1. VIGNOLA S.R.L.

  Italia

  VIGNOLA S.R.L., joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leipomo, leipomot, ravintolatarvikkeet, leivosmyymälä. Sen sijainti on Cisternino, Italia.

 2. BIONATIS - NOVEPAN

  Ranska

  BIONATIS - NOVEPAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luomumaanviljely. Sen sijainti on Haute Rivoire, Ranska.

 1. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  GUENTHER BAKERIES BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, hampurilainen, Leivät, tehdasvalmisteiset, leipomo. Sen sijainti on Olen, Belgia.

 2. MENISSEZ SAS

  Ranska

  MENISSEZ SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla patongit. Sen sijainti on FEIGNIES, Ranska.

 3. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Espanja

  DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansiot. Sen sijainti on Azuqueca De Henares, Guadalajara, Espanja.

 4. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgia

  BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut leivonnaiset, väriaineet. Sen sijainti on Gelrode, Belgia.

 5. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugali

  A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Ruoka ja juomat - aineosat, Leivät, tehdasvalmisteiset, makeisteollisuus, Ruoka ja juomat - aineosat, leipomo. Sen sijainti on Vila Nova De Santo Andre, Portugali.

 6. A.D.P. S.R.L.

  Italia

  A.D.P. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Riccione, Italia.

 7. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät. Sen sijainti on Nijlen, Belgia.

 8. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Ranska

  LES DELICES DES 7 VALLEES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Aubigny En Artois, Ranska.

 1. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgia

  L'ECOPAIN D'IGNACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinerit ja pullat, Leivät, kakut ja leivonnaiset, briossit ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät, kakut ja leivonnaiset. Sen sijainti on Enghien, Belgia.

 2. HEIDINGER GMBH

  Saksa

  HEIDINGER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Hotelli, Leivät, tehdasvalmisteiset, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Hotelli. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 3. ORIZON WEST

  Belgia

  ORIZON WEST, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, meijerit, pakastettu leipä, Pakasteet, jäätelönmyyjien tarvikkeet. Sen sijainti on Staden, Belgia.

 4. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugali

  PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Ruoka ja juomat - aineosat, Leivät, tehdasvalmisteiset, Ruoka ja juomat - aineosat, leipomo. Sen sijainti on Vermelha, Portugali.

 5. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italia

  PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla patongit. Sen sijainti on Torino, Italia.

 6. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugali

  PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, pakastettu leipä, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 7. ALGOMAK

  Pohjois-Makedonia

  ALGOMAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leivonnaiset, pakaste, pakastettu leipä, pakastetut sarvet. Sen sijainti on Sveti Nikole, Pohjois-Makedonia.

 8. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LINWOODS BULK INGREDIENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Armagh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Ranska

  L' EPI DU ROUERGUE SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tehdasvalmisteiset kakut ja leivonnaiset, salaatit, briossit ja leivonnaiset. Sen sijainti on La Loubière, Ranska.

 10. PRODUCTOS ATOCHA

  Espanja

  PRODUCTOS ATOCHA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Leganés, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen