• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • leivät

Tulokset hakusanalle

Leivät - Tuonti ja vienti

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. ZENKAR GIDA

  Turkki

  Verified by europages badge

  ZENKAR GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, dieettileipä, Leivät, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, Tortillas bread. Sen sijainti on Osmangazi / Bursa, Turkki.

 3. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRIESSINGER MÜHLE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Baking mixes, bread baking mixes, tattari, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelttileipä, Oat bran products, mannaryynit. Sen sijainti on Bad Wimpfen, Saksa.

 4. FIRSTFOODS

  Ranska

  Verified by europages badge

  FIRSTFOODS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keskusliikkeet, Juomat, Leivät, Juomat, virvoitus-, agri-food, Keskusliikkeet, elintarvikkeiden verkkomyynti, food distributor, Elintarvikejakelu. Sen sijainti on Reims, Ranska.

 5. WOLF BUTTERBACK KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  WOLF BUTTERBACK KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinerit ja pullat, Pasta, Leivät, Doughnut, voisarvet, Pastries, leipomotuotteet, Viinerit ja pullat, leipomotuotteiden tukkumyynti. Sen sijainti on Fürth, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italia

  SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla piadine, pizzapohjat, tortut, paninileipomot. Sen sijainti on Cagli, Italia.

 2. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Saksa

  ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, Leivät, voisarvet. Sen sijainti on Ehningen, Saksa.

 3. ACHAIKI PITA

  Kreikka

  ACHAIKI PITA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla arabialainen leipä. Sen sijainti on Patra, Kreikka.

 4. DIE MARKENMACHER

  Itävalta

  DIE MARKENMACHER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Perg, Itävalta.

 5. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italia

  PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puu-uunit, freselle, tortut, kyyhkysenmuotoinen pääsiäiskakku. Sen sijainti on Trecchina, Italia.

 1. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Ranska

  3 Y INTERNATIONAL SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, Leipomouunit, leipomoiden ja keksi- ja leivonnaistehtaiden kaulimet. Sen sijainti on Rouen, Ranska.

 2. SERVEI DOLÇ

  Espanja

  SERVEI DOLÇ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meijerituotteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Les Cabanyes, Espanja.

 1. OKIN FRANCE

  Ranska

  OKIN FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastettu leipä, patongit, kokojyväleipä, luomuleipä. Sen sijainti on Bayonne, Ranska.

 2. GRUPO DA CUNHA

  Espanja

  GRUPO DA CUNHA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

 3. TOUFLET BOULANGER

  Ranska

  TOUFLET BOULANGER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Saint-Denis, Ranska.

 4. LEBEMA GMBH

  Saksa

  LEBEMA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leivänsiivutuskoneiden terät. Sen sijainti on Wolgast, Saksa.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät ja kakut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, kakut ja leivonnaiset, Leivät, keksit, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Leivät. Sen sijainti on Albano Laziale, Italia.

 6. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  GUENTHER BAKERIES BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, hampurilainen, Leivät, tehdasvalmisteiset, leipomo. Sen sijainti on Olen, Belgia.

 7. PATISSERIE DUMONT

  Belgia

  PATISSERIE DUMONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakkuainekset, Leivät, hedelmäpiirakat, Kakkuainekset, Leivät, leivonnaiset, tuoreet. Sen sijainti on Namur, Belgia.

 8. REXUS INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  REXUS INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, elintarvike-, jauhot, entsyymit, Askorbiinihappo, Lisäaineet, elintarvike-. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Liettua

  EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pikkuleivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keksin valmistus, Leivät, Leivonnaiset, Kakkuainekset, Keksin valmistus, Leivät, Leivonnaiset, Kakkuainekset. Sen sijainti on LAZDIJAI, Liettua.

 2. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät. Sen sijainti on Nijlen, Belgia.

 3. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Itävalta

  OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Wiener Neudorf, Itävalta.

 4. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Espanja

  PAN DE GOURMET 2006 SL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 5. PIADA WORLD

  Italia

  PIADA WORLD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruokaöljyllä valmisteettu piadina, esipaistettu piadina. Sen sijainti on Vasto, Italia.

 6. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irlanti

  JOSEPH BRENNANS BAKERIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakasteleipä, keliaakikoiden leipä. Sen sijainti on Dublin, Irlanti.

 7. BAKKERIJ RUBBENS

  Belgia

  BAKKERIJ RUBBENS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, kakut, leipomotuotteet, alueelliset tuotteet, Leivät. Sen sijainti on Tielt-Winge, Belgia.

 8. SAFA FOOD LTD

  Irlanti

  SAFA FOOD LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leivät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keliaakikoiden leipä. Sen sijainti on Dublin 24., Irlanti.

 9. EL HORNICO

  Espanja

  EL HORNICO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Cartagena, Espanja.

 10. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italia

  SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät. Sen sijainti on Mattinata, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Leivät - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

10 055 Yritykset